פורסם נובמבר 6, 20232 שנים פשוט צריך שני אנשים שיהיו משועממים וידברו פה מלא מלא מלא כי מה שקורה בנתיים זה ששולחים הודעה וזהו
פורסם נובמבר 7, 20232 שנים לפני 22 שעות trenkl כתב: פשוט צריך שני אנשים שיהיו משועממים וידברו פה מלא מלא מלא כי מה שקורה בנתיים זה ששולחים הודעה וזהו אתה אשכרה תיארת אותי, אני איש משועמם שץכלס יכול לדבר פה מלא מלא מלא
פורסם נובמבר 17, 20232 שנים לפני 10 שעות חתוליםהםהחיים כתב: מה זה? זה invincible סדרה מעולה שבדיוק יצאה לה עונה חדשה ממליץ לראות.
פורסם נובמבר 17, 20232 שנים ראיתי כמה פרקים כי בקייטנה שלי בכיתה ו מהצהריים היינו בסדרות טי וי וכל פעם מישהו שם פרק מסדרה.אני הייתי שם פוקימון איקס וואי זי וחברים שלי ספיידרז באטמן בובספוג ואת אינוינסבל.ולא אהבתי את אינווינסבל הנה סדרות אנימה שאני ממליץ בייבלייד אוואטר כשף האוייר האחרטן אוטאר אגדה של קורה נערך בתאריך נובמבר 17, 20232 שנים - על-ידי valt
פורסם נובמבר 20, 20232 שנים היי אני לא מכיר את הפורום הישן אבל לפי מה שאני רואה הקונספט זה פשוט לדבר אז אני פה
פורסם נובמבר 21, 20232 שנים בואו ננסה להחיות פה קצת כבר לא כותבים פה תתחילו לדבר כולם עוד ממש קצת הודעות ומגיעים ל100 זה יעד מאוד מכובד נערך בתאריך נובמבר 21, 20232 שנים - על-ידי jkk
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.