jkk 61 פורסם מאי 14 שיתוף פורסם מאי 14 סתם פתאום היה לי חשק לצייר אז ציירתי את לופי אני מאוד חובבן וגרוע בציור אז אל תשפטו וגם כמה דברים שכחתי לסדר 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 181 פורסם מאי 14 שיתוף פורסם מאי 14 קודם כל, ציור מטורף. אם לא היית אומר שזה לופי אולי לא הייתי מבין את זה, בגלל כמה שהציור מואפל, אבל הציור עצמו נראה נהדר. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם מאי 14 מחבר שיתוף פורסם מאי 14 זה היה אמור להיות בצד השני איפה ששחור עין אבל בטעות עשיתי שם שחור במקום ורוד אז זרמתי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 399 פורסם מאי 14 שיתוף פורסם מאי 14 לפני 3 שעות jkk כתב: מאוד חובבן וגרוע בציור אז אל תשפטו מה???? אם אתה גרוע בציור וציירת את זה אז מה אני? גרוע מינוס מינוס בציור?! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 342 פורסם מאי 14 שיתוף פורסם מאי 14 וואלה, מדהים, הצבעים מש יפים! כן הייתי משפר קצת את הקווים שיהיו יותר ברורים ומדוייקים, אבל חוץ מזה, אחלה של אשכול וציור! 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם מאי 15 מחבר שיתוף פורסם מאי 15 אולי תעשה איזה אשכול של טכניקות הצללה כי אני אוהב את הסגנון הזה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 84 פורסם מאי 15 שיתוף פורסם מאי 15 שילוב הצבעים ממש יפה (בכללי אני אוהב שחור אדום) ואני יותר בן אדם של הצללות וציורי עיפרון אחלה ציור אבל של לופי אולי תנסה לצייר את גיר 5 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם מאי 16 שיתוף פורסם מאי 16 נראה ציור טוב, מאוד אוהב וואן פיס. הייתי שמח אם היית מוסיף רקע לציור, מי נמצא בציור מאיפה הוא וכו. "מאוד גרוע ציור" נראה לי אתה סתם מגזים חחחח. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם מאי 16 מחבר שיתוף פורסם מאי 16 לפני 54 דקות The king of demons כתב: מאוד אוהב וואן פיס רואים בהגזמה 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.