-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
תוכן דומה
-
פעילות אחרונה
-
1
-
0
תפקיד "העקב" באומנות לחימה או הגאונות של העיוורת הקטנה( אווטאר ספוילרים)
העיוורת הקטנה נחשב לאחד הפרקים האהובים בסדרה עוד לפני שצופים בגיל מבוגר שוב אבל יש חלק שרוב מוחלט של הצופים המבוגרים מפספסים אפילו את דמות העקב או בשמו הרשמי "לוחם מאומת האש" רוב הצופים יסתכלו על זה יתלהבו קצת וימשיכו הלאה הרי אין כשפי אדמה מאומת האש נכון?... נכון?!... אוקי חזרה לנושא,,, אנחנו רואים את לוחם אומת האש מתחיל לשיר את ההמנון ומיד כל הקהל צועק עליו בוז וזורק עליו מוצרי מזון עד שהסלע מעיף אותו ופה נכנסת הגאונות לרוב היאבקות מקצועית בסרטים וגם במופעים יש את דמות העקב, לוחם שבמקור ממדינת אויב שהמטרה שלו היא שיצעקו עליו בוז ויעודדו את היריב שלו לרוב בסרטים האמריקאים תפקיד העקב שייך לרוסי שמייצג את ברית המועצות וגם באווטאר המדובב במקור עם מבטא רוסי כבד דברים קטנים כמו זה מראים כמה חשבו על הסדרה מעבר למה שצריך -
41
תחרות החידה היומית| אלול
1.השם "ראש השנה" במפורש לא מופיע בתנ"ך. אלא בלשון "זכרון תרועה" או "יום תרועה": ויקרא כ"ג, פסוק כ"ד: "בַּחֹדֶשׁ הַשְּׁבִיעִי בְּאֶחָד לַחֹדֶשׁ, יִהְיֶה לָכֶם שַׁבָּתוֹן, זִכְרוֹן תְּרוּעָה, מִקְרָא-קֹדֶשׁ." במדבר כ"ט, פסוק א': "וּבַחֹדֶשׁ הַשְּׁבִיעִי בְּאֶחָד לַחֹדֶשׁ, מִקְרָא-קֹדֶשׁ יִהְיֶה לָכֶם, כָּל מְלֶאכֶת עֲבֹדָה לֹא תַעֲשׂוּ; יוֹם תְּרוּעָה יִהְיֶה לָכֶם." 2.יצא יוסף מבית האסורים (כלא). בוטלה עבודת אבותינו במצרים. 3.תוקעים בראש השנה 100 תקיעות בסך הכל (ברוב המנהגים), וזה נמשך מהמנהג לתקוע שלוש סדרות של תקיעות (תשר"ת, תש"ת, תר"ת) במהלך התפילות. הגמרא מסבירה שתקיעות אלו נועדו להזכיר את יבבותיה של אמא סיסרא לאחר שנודע לה על מות בנה -
41
תחרות החידה היומית| אלול
החג בתורה לא נקרא ראש השנה אלא זכרון תרועה בוויקרא כג' כד' ונקרא גם יום תרועה בבמדבר כט' בריאת אדם הראשון ועקידת יצחק 100 כנגד הבכיות של אמא של סיסרא -
0
קניית פוקמונים
מי שיכול למכור לי את הפוקימונים האלה אפילו ברמה 5 אני ישמח אבל אני ישמח למחיר נמוך ארטיקונו קלפירי בלאסטויז צרמיליון דרגונייט דרגון קינג קוספלי פיקאצו מגה ארודקטיל מגה גאנגר מגה צאריצארד y/x מגה בלאסטויז מגה מיוטו y/x מגה וונאזור מולטרס מיוטו מיו אומסטאר פיוואו שדו דרגונייט זאפדוס
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.