furina 18 פורסם אפריל 3, 2024 שיתוף פורסם אפריל 3, 2024 (נערך) גירסת האנימה השיר הזה הגיע למקום ראשון בספוטיפיי העולמי בעבר 🙂 אקווה שיגיע שוב ו אני אוהב את הקול של הזמרת הזאת וגם הסיפור של האנימה עצמה מעניין אני מאוד חובב את הזאנר הזה של שירים ביפנית 🙂 יש כאן גם את השיר המלא וגם את הפתיח עצמו של האנימה 🙂 השם של האנימה בעצם זה Oshi no ko שבשיפנית זה בעצם אומר את הכוכבת שלי גירסה אמיתית של השיר נערך בתאריך אפריל 6, 2024 - על-ידי furina 3 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 854 פורסם אפריל 3, 2024 שיתוף פורסם אפריל 3, 2024 תענוג לראות אשכול ראשון שלך בפורום שלנו! ללא ספק שיר טוב שלא לדבר שהאנימה נראת מעולה מבחינת אנימציה וסיפור. הייתי שמח שתוסיף עוד פרטים על האנימה או על הזמרת. מקווה לראות עוד אשכולות ממך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
furina 18 פורסם אפריל 3, 2024 מחבר שיתוף פורסם אפריל 3, 2024 (נערך) לפני 1 שעה The king of demons כתב: תענוג לראות אשכול ראשון שלך בפורום שלנו! ללא ספק שיר טוב שלא לדבר שהאנימה נראת מעולה מבחינת אנימציה וסיפור. הייתי שמח שתוסיף עוד פרטים על האנימה או על הזמרת. מקווה לראות עוד אשכולות ממך. אשתדל לפעם הבאה לפרט יותר כי אני לא כל כך טוב בלפרט דברים חחחחח הוספתי קצת פירוט לדוגמא השם של האנימה נערך בתאריך אפריל 3, 2024 - על-ידי furina ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 368 פורסם אפריל 6, 2024 שיתוף פורסם אפריל 6, 2024 קונספט מעולה לאשכול, אבל תן לי לתת לך טיפ קטן, נהוג לתת איזשהו פתיח לאשכול שאתה מסביר קצת על מה האשכול עוסק. בנוסף אפשר להוסיף עוד שירים ואפילו לדרג אותם בסדר עולה או יורד. מחכה לאשכול הבא! אגב "אושי נו קו" זה "את הכוכבת שלי" 😉 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
valt 3 פורסם אפריל 25, 2024 שיתוף פורסם אפריל 25, 2024 ניראה אשכול טוב.לא מבין כלום ביפנית אז אני לא יודע ממש על מה השיר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.