פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני כעת trenkl כתב: תכלס מאז שהפורום התאפס הוא פחות פעיל לא? היה קצת דאוןן אבל לאט לאט יחזור הפעילות למלאה, כבר החודש ניתן לראות שנפתחו הרבה אשכולות ומגוון תגובות.
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 2 דקות The king of demons כתב: היה קצת דאוןן אבל לאט לאט יחזור הפעילות למלאה, כבר החודש ניתן לראות שנפתחו הרבה אשכולות ומגוון תגובות. בגלל פסח השאלה זה מה יקרה בהמשך
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 2 דקות trenkl כתב: בגלל פסח השאלה זה מה יקרה בהמשך אל תדאג, יש הרבה תכנונים בהמשך.
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 17 דקות The king of demons כתב: אל תדאג, יש הרבה תכנונים בהמשך. יהיה לי שווה להשתתף?
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 3 דקות The king of demons כתב: מצפה לאשכולות שלך כבר אמרנו שצריך לחכות למנש
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 10 דקות trenkl כתב: כבר אמרנו שצריך לחכות למנש נו אבל אני בצפייה לא יפה שאתה משאיר אותי ככה
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 8 דקות The king of demons כתב: נו אבל אני בצפייה לא יפה שאתה משאיר אותי ככה מצטער תדבר איתו
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 7 שעות The king of demons כתב: יופי, אני מצוין תודה לאל. @cactus אני שומע פה אתגר. תעשו תחרות אשכולות שווה ואני וטרנקל נתחרה על המקום הראשון.
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 3 שעות cactus כתב: תעשו תחרות אשכולות שווה ואני וטרנקל נתחרה על המקום הראשון. יבוצע.
פורסם מאי 2, 20242 שנים היי הלו מה איתי? אני פעם הייתי מצטיין חודשי קבוע! אם יהיה לי השראה לאשכול אני אשבור פה את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם מאי 2, 20242 שנים לפני 9 דקות Lightning hammer כתב: היי הלו מה איתי? אני פעם הייתי מצטיין חודשי קבוע! אם יהיה לי השראה לאשכול אני אשבור פה את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!! או יש בזה משהו, מצפה לאשכול גם ממך. תסתכל מעבר למה שאתה רואה ותמצא השראה.
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.