-
מי מחובר 23 כל האנשים כולל: 1 משתמש , 0 אנונימיים , 22 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
1.3k
סך הכל אשכולות10.1k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
-
1081
-
0
ההמנון
החלטתי לפתוח אשכול בפורום מוזיקה והחלטתי שהוא ידבר על המנון מדינת ישראל התקווה אז לכל מי שלא יודע המנון הוא שיר שמייצג מלך/ממלכה/מדינה ובתוך השיר הזה משולבות העקרונות של המקום ששר אותו. השיר עצמו כתב נפתלי אימבר, ובשיר המקורי יש עשרה בתים (או אחת עשרה). אבל הממשלה החליטה לקחת רק את הבית הראשון בתור ההמנון ואני לא יודע למה, כאילו כן זה ארוך אבל בטקס יום העצמאות יש זמן לזה לא? טוב זאת רק דעתי. והשיר המקורי בכלל נקרא תקוותינו, והוא מדבר על התקווה של עם ישראל לשוב לארץ ישראל. בשיר הוא משתמש בכמה אלמנטים כדי להראות שעוד יש תקווה, עם ישראל זוכר את ארצו, את ירושליים הנחרבת, את פלאיה, את מנהיגיה, וכל עוד העם ממשיך להאמין ולזכור את העבר יש תקווה לעתיד, וחשבתי שיצא לי ארוך יותר, אה וגם הוא כותב בבית האחרון משפט מוזר שמעו אחי בארצות נודי את קול אחד מחוזינו כי רק עם אחרון היהודי גם אחרית תקוותינו שזה מוזר כי משפט כזה אין בנביא, וגם בין הוגי הדעות של אותה עת. (זה אשכול ראשון שלי במוזיקה אז תבינו שאני עוד לא בטוח איך לדבר או לנסח הסברים על שירים, כי יש הרבה שירים ופיוטים שאני רוצה לדבר עליהם) מקווה שעזרתי, למרות שזה די ידוע. ממליץ לשיר ביום העצמאות את השיר המלא. (זהו רק דעתי האישית) (זה כיף לומר את זה)- 1
-
-
-
2
המדריך המלא להכנת סטייק ממותה *לא כשר
אפשר לצוד כבש או פרה, זה גם כשר וגם קל יותר לצוד. אבל תודה על המדריך.
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים