-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
1070
-
2
-
2
הריידים ממבט העל
אחלה מבט על! דרך אגב חשבתי שאני היחיד שזוכר את המועדונים בפורום חחח יפה שגם אתה- 1
-
-
2
הריידים ממבט העל
ראיתי ש FreddieNF לא העלה את מבט-העל על ריידים (וגם מלא זמן לא כתב בפורום) לכן החלטתי (בתור סגן מנהל מחלקת הרוח בעמותת ארבוק לשעבר). אז החלטתי לנסות להעתיק את יצירתו, למרות שרוב הסיכויים אחלל את כבודה וזאת תהיה הפדיחה השלישית שלי בליגה. (כמובן זאת סטירה והכל בצחוק) ~רייד מתחיל בעוד חצי שעה מול איבי 5m חיים~ קטון: יאללה בוא ננסה רייד ~נכנס~ קטון: אהה יש תפקידים, יאללה אקח נזק פרון: כי אתה ילד נזק קטון: היי יש פה אחראי, גילעד!! פרון מעליב אותי גילעד: דבר ראשון אתה באמת די בכיין, דבר שני פרון לקח את התפקיד של המלשן קטון: מה זה? פרון: אני הולך לתקוף את איבי מילולית קטון: אין חוקים נגד קללות או משהו כזה פרון: זה לא תקף על המלשן ~אלפאזירו נכנסה בחרה בתפקיד שליטה~ אלפאזירו: השתחוו לי עבדים גילעד: לא נראה לי הבנת, קראת את ההוראות? אלפאזירו: כן גילעד: טוב גם אני אצטרף ~גילעד בחר בטנק~ ~חתוליםהםהחיים נכנס~ חתוליםהםהחיים: מה זה מה קורה? ~חתוליםהםהחיים בחר בתפקיד חתול~ קטון: כתוב לי פה שיש רק ארבעה תפקידים נתאנל: החלטנו לעשות את הרייד יותר טוב אז הוספנו תפקידים ~נתנאל קיבל באן מהשליטה העליונה אלפאזירו~ בניהו: אני אקח תמיכה מנש: חזרתי קטון: מתי מקימים את עמותת ארבוק ~מנש יצא~ פרון: אמרתי לך שאתה עושה נזק ~קטון זורק את האיבי של הרייד על פרון~ פרון: בואנה מה נראה לך ~גילעד מגן על קטון~ קטון: תודה גילעד גילעד: זה רק בשביל שתישאר קבוצה כדי שאזכה ברייד ~בניהו תומך בפרון, פרון רופא~ חתוליםהםהחיים: מיאו ~אופיר נכנס בתור מעלה באוב~ ~אופיר מעלה באוב את הפורום הישן וכולם נוטשים את הרייד בשביל לקרוא את הפורום הישן~ רם: אוף איך נשיג עכשיו טוקונים גילעד: יש פתרון אבל הוא מסוכן רם: יאללה ~גילעד נותן לכולם באן מהפורום~ ~כולם חותמים על עצומה לתת באן לגילעד~ אלפאזירו: לא אני קיבלתי את תפקיד השליטה העליונה ואם לא אחליט לא יקרה ~הרייד נגמר בניצחון לאיבי כי כולם שכחו ממנו~ ~כולם חוזרים לתפקידים הרגילים~ גילעד: אז מה ח'ברה.. אה.. אני אתן לכם גלידה ~קורעים את העצומה~ גילעד: קחו ~גילעד נס על נפשו ומקבל קידום~ בניהו: מה? איך? -- מקווה שלא חיללתי את כבוד המבט על הזה ומקווה שנהנהתם- 2
-
-
-
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים