פורסם אפריל 30, 20242 שנים אחרי חידון של 4 ימים! הגיע הזמן להנציח את המנצחים! מקום ראשון!!! עם 34 נקודות... @גילעד הוא זוכה ב: נכחד רנדומלי מוזהב מסדרת נכחדים שהוא בוחר! (למעט הטיטאנים) מקום שני!!!! עם 17 נקודות... @Nemesis הוא זוכה ב: אבן הגנה כסופה! מקום שלישי!!! עם 8 נקודות... @Miki הוא זוכה ב: סט טבעות לא כולל אבן אודם וספיר! מלבד הזוכים, כמובטח- שחקן שהיה פעיל לכל אורך החידון גם כן קיבל 30 זהב לחשבונו- @xtralarg! ברכות לזוכים וכל הכבוד למשתתפים על המחויבות, ההתמדה, וההשקעה לכל אורך החידון! מוזמנים לברך את הזוכים בתגובות! *שימו לב שבגלל הפרש הנקודות של מקום ראשון הפרס שלו הוגדל. *טבעת חיים תוגרל בין המגיבים לאשכול זה.
פורסם אפריל 30, 20242 שנים כל הכבוד בהחלט מרשים גילעד מגיע לך הפרס אני לא יגיד שאני בוכה שאני לא מצליח לנצח את גילעד כל חידון מחדש תודה רבה על החידון היה מהנה מאוד ותחרותי (תחרות_מושיקו ואני גילעד לא בתחרות) נערך בתאריך אפריל 30, 20242 שנים - על-ידי Nemesis
פורסם אפריל 30, 20242 שנים אחראי הקהילה ברכות לשאר הזוכים וכל הכבוד לכל מי שעמל על הכנת החידון והעביר אותו! היה חידון מהנה ומרתק 🙂
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.