-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
42
-
0
בת ים נהרות? בת נהר?
שלום תלמידים התגעגתם? עם כמה שיצורי הים העמוק חמודים הרבה מיצורי הים הם בכלל יצורי נהר וגם בת הים מצאה לה שם בית נהרות גדולים שונים מהים בכך שהם יחסית רדודים הם לא מלוחים במיוחד והם די מגוונים מבחינת מה יש שם במיוחד בשטח קטן קודם כל יש לציין שבנות ים נהרות הינן קטנות יותר מבנות הים של האוקיינוס ולרוב בנות ים מבוגרות נראות כמו ילדות במקרה הזה בשיעור זה נתמקד בהבדלים וקשיים בין נהרות הנילוס והאמזונאס הנילוס מפורסם בזה שהוא מסתיים במצרים אבל הוא מתחיל בעצם בשתי מקומות עיקריים( אף אחד לא באמת יודע איפה הוא מתחיל ולאן) אתיופיה בנילוס הכחול ואוגנדה בנילוס הלבן ובכך הנהר עובר דרך ג'ונגל דרך הרים ודרך מדבר הטבע באפריקה הינו קשוח ביותר ולכן בנות הים בנילוס הן מפלצות רצחניות ומתבודדות הן יהרגו כל מה שמתקרב אליהן ויש להן שיניים חדות במיוחד ובידיים שלהן יש גם ציפורניים האיום הגדול עליהן הם כנראה תנינים ומנגד בנות הים יוכלו לשתף פעולה ברמה מוגבלת כאשר יש צורך לצוד חיה גדולה כמו היפופוטם לגור על גדות הנילוס זה נחמד למי שלא מפריע לו שכנה ילדה קטנה ורצחנית ומה קורה באמזונאס? הנהר כמעט כולו עובר דרך ג'ונגלים וביצות במערכת אקולוגית המחדשת את עצמה העובר דרך האקלים הטרופי של צפון דרום אמריקה עם מעט אקלים קר יותר בקצה הדרומי האמאזונאס מלא בצמחי ביצה דגי ביצה והמון קרפדות רעילות בנות הים שם ככל הנראה אוכלות צמחים ובעלי חיים עם שיניים קטנות יותר אבל הן חסינות לסוגי ארס רבים וארסיות בעצמן החלק האנושי שלהן עטוף סליים והזנב שלהן צבעוני וזוהר עם כמה שאי אפשר לחבק כזו חמודי הצורה העדינה הזו מאפשרת משפחות ולהקות וגם ברמה מוגבלת הן יכולות להסתובב ביבשה החיים על גדות האמזונאס נשמעים מספיק פח עם כל מיני קרפדים ויתושות אבל השכנות שלכם הן חבורת ילדות קטנות שנראות כמו סינמון רול אבל לגמרי יהרוג אתכם וכאן הסתיים עוד שיעור על היצורים שממשלות העולם דואגים להסתיר מכם למען שפיותכם כי איך תישנרו שפויים שכל שכשוך עלול להוביל למתקפה מצבא של ילדות קטנות( הן לא ילדות הן פשוט גמדות... ) -
-
-
4
רצועת עזה ודרום לבנון - מה הלאה?
אני דיי נוטה להסכים עם הדעה הזאת הבעיה היא שהיא לא מאוד ריאלית בעיקר כי כל העולם עלינו ולא יתנו להזיז רגל לכיוון כיבוש ישראלי של השטחים האלה, ובכל זאת גם יש לדון על מה שאמרה @AlphaZero ש כי אני מכיר את הנתון שנהרגו מ1967 עד 2005 כ230 ישראלים. בנוסף על כך שגם אם הדבר היה נכון יש ערך נוסף לחיי האדם שהוא השטח, הארץ- שרבים הקריבו בשבילה חיים ומה יהיה אופי המדינה (יהודית או ערבית). נ.ב: @megajoker אין צורך להתנצל על הדעה שלך...
-
-
סטטוסים אחרונים
-
לא זוכר על מה אבל בפורום הישן (שנמחק) היה לי כמה מדריכים, ועכשיו קלטתי שאין לי בחדש אפילו לא מדריך אחד...
אז...
רעיונות למדריך יתקבלו בברכה!
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות