jkk 65 פורסם נובמבר 21, 2023 שיתוף פורסם נובמבר 21, 2023 אני ממש אוהב אנימה זה הסגנון סדרות שאני הכי אוהב ורציתי לשאול את מי מכם שרואה גם אנימה באופן מרובה מה האנימה האחרונה שראיתם או שאתם רואים עכשיו כי אני מחפש אנימה טובה אז אם תוכלו להמליץ לי גם על אנימה מסוימת שהיא טובה אני אשמח☺️ תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
itay1246 7 פורסם נובמבר 21, 2023 שיתוף פורסם נובמבר 21, 2023 Gintama אני רואה עכשיו ועוד כמה אנימות של העונה תראה את האשכול שלי יש שם המלצות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 65 פורסם נובמבר 21, 2023 מחבר שיתוף פורסם נובמבר 21, 2023 כן ראיתי חלק משם זה הסגנון שאני אוהב אני מכיר אותם אני אוהב יותר אנימות של קרבות וכוח וכאלו ופחות מהאלו של החיי חברה פשוט או אליפויות בספורט אני אוהב כאלו כמו ג'וג'וטסו קאיזן או נארוטו ודיימון סלייר וכו' אם אתה מבין למה אני מתכוון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 523 פורסם נובמבר 21, 2023 שיתוף פורסם נובמבר 21, 2023 פיירי טייל סדרה מצויונת... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 65 פורסם נובמבר 21, 2023 מחבר שיתוף פורסם נובמבר 21, 2023 כן גם אני שמעתי שזה סדרה טובה אולי אני אראה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
KaitoSama 228 פורסם נובמבר 21, 2023 שיתוף פורסם נובמבר 21, 2023 (נערך) לפני 43 דקות jkk כתב: כן ראיתי חלק משם זה הסגנון שאני אוהב אני מכיר אותם אני אוהב יותר אנימות של קרבות וכוח וכאלו ופחות מהאלו של החיי חברה פשוט או אליפויות בספורט אני אוהב כאלו כמו ג'וג'וטסו קאיזן או נארוטו ודיימון סלייר וכו' אם אתה מבין למה אני מתכוון כשהייתי ילד זה גם היה ככה אני יותר מתחבר כיום לסדרות שיש להם יותר עומק ולרוב זה דרך דיאלוג, דיאלוג ארוך ומעניין ימשוך אותי יותר לסדרה מאשר קרבות, בכלל סדרות שיש בהם רק אלמנט של קרבות בקושי מושכים אותי בשלב זה ולכן דימון סלייר קיבלה אצלי 6 אבל זה כי הייתי נחמד. בין היתר מאוד נהנה מסדרות סלייס אוף לייף, הם מאוד מצחיקות ומרתקות. נערך בתאריך נובמבר 21, 2023 - על-ידי KaitoSama ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 65 פורסם נובמבר 22, 2023 מחבר שיתוף פורסם נובמבר 22, 2023 אני לא אוהב סדרות כאלו זה סתם מציק אולי לפעמים אני רואה סדרות אבל רק ספציפיות שיש להן עלילה טובה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
kiritoxz 33 פורסם נובמבר 25, 2023 שיתוף פורסם נובמבר 25, 2023 2 מהאחרונות שראיתי/רואה כי יוצאים פרקים הן Berserk of Gluttony ו Ragna Crimson ממליץ מאוד על שתיהן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.