-
מי מחובר 70 כל האנשים כולל: 3 משתמשים , 0 אנונימיים , 67 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
1.3k
סך הכל אשכולות10.1k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
2
המלצות למנוי החודשי
אני תמיד חשבתי שזה ביקורת מזויפת אבל תראה בגדול לא יהיה נזק עם עמוד ביקורות אמיתי כל עוד יישום הוכחת קנייה עומד בחוק -
2
המלצות למנוי החודשי
נב עדיין לא עניתם לי על הצעה מלפני חודשיים יש האומרים ששתיקה שווה להסכמה רק אומר ומציין ומדגיש -
2
המלצות למנוי החודשי
שלום חברים! לאחרונה בדקתי את מחירי האתר וכו... גיליתי תגלית מעניינת במנוי החודשי רשום בצד : "המנוי שווה כל שקל! ההטבות עוזרות לי להתקדם הרבה יותר מהר במשחק" - מאמן מרוצה אך לא רשום את המאמן שאמר לדעתי יותר ונשמח כולנו שתגידו אותו בלי אנונימוס כדי שנוכל להתייעץ איתו בנוסף רשום שם 98% שמרוצים זתומרת שיש 2 אחוזים מכלל אנשי המנוי שקנו ואינם היו מרוצים הממחיר/מה שמקבלים לדעתי צריך לכתוב בנוסף את 2 האחוזים האלו בשמות כדי שאוכל להתייעץ איתם גם על האם לקנות או לא לדעתי זה מאוד יוסיף לכמות הקונים כדי שנידע מאנשים שקנו האם משתלם או לא אפשר גם להוסיף סוג של REVIEW ללא אנונימוס לאנשים אחרים שמעוניינים לשתף על חווית המנוי שלהם ושנידע אם שווה לקנות על פי שחקנים ולא על ידי מידע כללי של "98" נהנו מהקנייה או 500+ קנו המשך יום נעים לצוות/מנהל/בעלים/פקח/מנהל פורום שקרא את זה ! -
4
-
4
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים