-
מי מחובר 61 כל האנשים כולל: 1 משתמש , 0 אנונימיים , 60 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
1.3k
סך הכל אשכולות10.1k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
0
הרפתקאות יונתן פרק 24. הסכם יששכר וזבולון
תקציר: המשימות נגמרים בסוג של כישלון, ועוזה אומר שהוא גילה מי עומד מאחורי כל זה. פרק 24 עוזה לגם מהתה והתחיל לספר. לפני עשרים שנה הגיע לעין הצדק איש, הוא היה צעיר מצליח שניצל את כספו על מסעות מסביב לעולם, ואז הוא שמע על כך שעין הצדק חוקרים את הדברים המוזרים והציג בפני את מה שהוא מצא, ספר סגול שעליו ציור של משולש עם עין ירוקה, (יונתן נבהל מעט בקטע זה), הוא התעקש לשמור את הספר ולעבוד בארגון עד ש.., "טוב זבולון החלטתי לתת לך קידום אתה תהיה מפקד ראשי" . זבולון חייך "כמו האוסטרלי ההוא", נאנחתי "הוא מתעקש על הכינוי אדום-מדם", זבולון המשיך לחייך "כן שאלתי את הספר הוא אמר לי שאקבל את הקידום הזה". נאנחתי יותר בחזקה "זבולון, אני מבין שאתה מתלהב והכל, אבל לשים את כל בטחונך בספר הזה זה לא טוב, אמנם הוא עונה לך בדיוק מה יקרה וגם יכול לפתוח שער לעולם שאתה שולט בו, אך שוב אני מדגיש אל תסתמך רק עליו", זבולון חייך עתה לא חיוך שמח אלא חיוך ערמומי כשועל "אני לא מסתמך רק עליו" ומחא כפיים, מהדלת של משרדי נכנס איש שנראה כמו זבולון הוא היה לבוש חולצה סגולה ושיחק עם הרבה חוטים שחורים בידיו, זבולון קם ודיבר בגאווה רבה "הכר את אחי הקטן יששכר, הוא כשרוני ממני ואני חושב שיהיה טוב שהוא יעבוד כאן". זבולון נתן לעצמו את הכינוי איש האמת האינסופי בגלל שהספר שלו עונה רק תשובות נכונות, לכן הופתעתי לגלות שהוא לא בדק אם אחיו יתקבל לעין הצדק או לא, אחרי שבוע של מבחנים הוא נמצא לא כשיר, שלחנו אותו לנפשו, זבולון רב איתי על העניין אבל בסוף התייאש. זה הסיפור של איש האמת האינסופי ואחיו. כולם הביטו תמהים על עוזה, אושר לחץ על הטלפון וצעקה ממנו השאלה שכולם רצו לשאול "איך זה עונה על מי עשה את זה?". עוזה הרכין את פניו מטה והמשיך "זבולון אמר שאחיו תולעת ספרים אז שאפתח לו את הספרייה, אבל הספרייה מחוברת לארכיון של כל המחקרים והגילויים שלי" לגימה מהתה "אחד מהם הוא איחוד של תוכנות מפצצת ת"ק עם יכולת להפוך הולוגרמה לפיזית על פי דעת המשתמש בעזר נורות זעירות, מה שאתם מכירים בתור השס"מ, וגם הסיפור עם המכשף ורגשותיו. אנחנו לא יודעים מה המטרה שלו אבל היא בטוח רעה אז נחפש את מקומות שבע הרגשות ונעצור אותם". שרף עצר את שטף הדיבור "אמרת בהתחלה שיש שמונה רגשות" עוזה גילגל עיניים והסביר "אתם מצאתם אחד, פחד". שרף הפנה את מבטו לפניקס שעדיין מעולף ונזכר בשאלתו "בוס אנחנו ראינו את פניקס מצמיח כנפיים וציפורניים ונושף עשן ועם ניב.." עוזה עצר בחזרה את הדיבור והסביר שנית "פניקס הצטרף לארגון כי מצאתי אותו ביער נאבק מול השד שהשתלט על גופו" כולם הזתעזעו ונבהלו "כשהוא היה קטן הוא נתקל בשד שהשתלט עליו, ניסיתי לעזור לו אבל הדבר היחיד שהצלחתי לגרום שפניקס ישלוט בשד , אבל השד עדיין בפניקס ואם הוא ישיג שליטה חזרה, טוב בקול הדרמטי שאני עושה זה ברור ההמשך. עומס המידע שיתק את כולם עד שגואל קם על רגליו "טוב חבריא, עלינו לחפש את כל שאר הרגשות ולוודא שניפטר מהאיום הלא ידוע", יונתן רצה לחזק את ידי עובד, הוא גם קם על רגליו ובאותו רגע צילצל הטלפון שלו. "כן אוקיי, הבנתי כן כן" יונתן סגר את הטלפון ופנה אל עוזה בצורה הכי לא מביכה שהוא חשב שאפשר לעשות "אני צריך ללכת לקניות" כשעה אחרי שיצא יונתן נותרו המנקה עובד ושרף לחיפוש באינטרנט אחרי דיווחים חשודים, "על פי המידע החדש שעוזה נתן לנו אם אחד מהרגשות יהרג לא יוכלו להשתמש בכל השאר" אמר עובד תוך כדי חושבו שהוא האקר מומחה כשהוא לחץ במהירות על כפתורי המקלדת "לא משנה מי זה היששכר הזה אנחנו צעד אחד לפניו" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בבת-ים "אחי היקר". "יששכר אתה רוצה את הספר שלי?", יששכר רטן בשקט זבולון הכיר את התנהגותו טוב לכן הוא כבר הבין לאן השיחה הולכת, "כן, תבדוק האם הבוס שלך לשעבר וחביריו כבר עלו עלינו". ברפרפו על עמוי הספר הוא הבהיר "האמת מעולם לא הגשתי התפטרות רשמית אז כאילו.." זבולון ראה בעיני אחיו שהוא משתעמם מפרט טכני דל זה, הספר כרגיל נפתח מאליו והנה רשום בו בכתב מעוטר על דף שלם 'כן', יששכר החל לצחוק "הם חושבים שהם חכמים ממני" יששכר לקח כמה מהקרדיטים ושמם זה אחר זה בתוך גליל המתכת שלהם, זבולון ראה לנגד עיניו פיקסלים מרחפים בערמות לדמות אנשים רבים, הוא חייך חיוך ערמומי והבין, הוא צריך לחזור לשחק בתור איש האמת האינסופי. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- שבת בצהריים. בבית העץ של אושר יונתן ואושר משחקים שחמט ומלקקים גלידה. המשך יבוא ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה הקשר? -
2
המלצות למנוי החודשי
אני תמיד חשבתי שזה ביקורת מזויפת אבל תראה בגדול לא יהיה נזק עם עמוד ביקורות אמיתי כל עוד יישום הוכחת קנייה עומד בחוק -
2
המלצות למנוי החודשי
נב עדיין לא עניתם לי על הצעה מלפני חודשיים יש האומרים ששתיקה שווה להסכמה רק אומר ומציין ומדגיש -
2
המלצות למנוי החודשי
שלום חברים! לאחרונה בדקתי את מחירי האתר וכו... גיליתי תגלית מעניינת במנוי החודשי רשום בצד : "המנוי שווה כל שקל! ההטבות עוזרות לי להתקדם הרבה יותר מהר במשחק" - מאמן מרוצה אך לא רשום את המאמן שאמר לדעתי יותר ונשמח כולנו שתגידו אותו בלי אנונימוס כדי שנוכל להתייעץ איתו בנוסף רשום שם 98% שמרוצים זתומרת שיש 2 אחוזים מכלל אנשי המנוי שקנו ואינם היו מרוצים הממחיר/מה שמקבלים לדעתי צריך לכתוב בנוסף את 2 האחוזים האלו בשמות כדי שאוכל להתייעץ איתם גם על האם לקנות או לא לדעתי זה מאוד יוסיף לכמות הקונים כדי שנידע מאנשים שקנו האם משתלם או לא אפשר גם להוסיף סוג של REVIEW ללא אנונימוס לאנשים אחרים שמעוניינים לשתף על חווית המנוי שלהם ושנידע אם שווה לקנות על פי שחקנים ולא על ידי מידע כללי של "98" נהנו מהקנייה או 500+ קנו המשך יום נעים לצוות/מנהל/בעלים/פקח/מנהל פורום שקרא את זה ! -
4
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים