-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
0
המלצת אנימה אחת שאני אראה!
היי. מה שלומכם? התגעגעתם? שבוע וחצי בלי אשכול.. לא יפה שלי. אז היום אני ארצה לבקש ממכם משהו, אני בן אדם שמאוד אוהב לנסות הכל – אנימות בעיקר. ורציתי היום לעשות משהו מעניין. אני רוצה לתת לכל אחד הזדמנות לתת לי אנימה אחת לראות. אז זה החוקים לזה: 1. לא אחד משלושת הכי גדולים. (נארוטו, בליץ, דרגון בול.) וואן פיס כבר ראיתי... 2. עד 100 פרקים. 3. עדיף לתת כמה אנימות, למקרה שראיתי כבר אחת מהן. אז כרגע יש לא מעט אנשים שכבר נתנו לי המלצות. אז אם לא יהיה מספיק אנשים, אתן גם הזדמנות לאחרים. שמות של מי שנתן לי: כליל, מעיין, יוחאי, אושר ורם. אם שכחתי מישהו – הרווחתם😉 רק מזכיר: שלא בטוח אצפה מיד, אבל כשאסיים – לראות אשלח לכם הודעה שגמרתי. תודה לכל מי שמציע!🙏 ובשביל שהאשכול לא יצא קצר מדי.. כמה תמונות מצחיקות שלי השבוע עם @shukush202! אתם יודעים מה אני אוהב להגיד.. הזמן טס שנהנים!😂 שינה מתוקה, רובוט. שלחתי לו אשכול של מאכלים אשכנזים.. אין לזה טעם!! (תסכימו איתי למטה) לסיכום מתוק עם שוקי.. המתוקה שלי בעגלה!! סתם אל תפחדו רק בגלל התמונה.. היא מותק! תמונה: אני מותק!! זה האשכול להיום, המשך שבוע טוב לכולם! בעזרת השם רק בשורות טובות🙂 -
947
-
-
-
0
מאסטר נעלם לאחר שחרור
שם במשחק:general קישור לפרופיל:general זמן הבעיה: תאריך + שעה + (דקה אם אפשר)15/6/25 שעה 17:00 ככה קישור לעמוד עם הבעיה: תיאור הבעיה: נעלם הפוכדור מאסטר לאחא שחרור פוקימון תמונת מסך רלוונטית - חובה: שגיאה במסך (אם יש):- 1
-
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות