-
מי מחובר 21 כל האנשים כולל: 0 משתמשים , 0 אנונימיים , 21 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
- אין משתמשים מחוברים
-
סטטיסטיקות הפורום
1.3k
סך הכל אשכולות9.9k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
1
חוק איסור הצפייה בזמן חרישה.
הכוונה שלך היא שיהיה באמצע הקרבות הודעה לאישור אז אם כן יש הודעה כשאתה מקבל טבעת נדיר מאוד ואגדי ובכולם אתה צריך לאשר אז זה די אותו דבר -
1
חוק איסור הצפייה בזמן חרישה.
יש חוק מיוחד במינו שחייבים להיות מרוכזים בזמן חרישה , החוק נוצר עקב "ציטרים שהשתמשו בתוכנות צד שלישי כדי לעקוף את האתר ולחרוש במהירות ובקלות" חשוב לציין *החוק נוסף אך ורק בגלל ציטרים* עכשיו אני רוצה ללכת להיגיון עם כל מי שקורא את האשכול הזה נגיד ועכשיו ניקח ריסיקה של המשחק פורטנייט סבבה למי ששיחק מי שלא שפשוט יקח אותו ריסיקה למשחק שהוא אוהב יש עכשיו נשק שסבבה הוא BALANCE ופתאום בא ציטר ומשתמש בו לרעה ומגלה שאם אתה משתמש בו בציטים הוא ממש OVERPOWER מה משחק עושה? א. עושה נרף לנשק בגלל שכמה ציטרים השתמשו בו לרעה וגילו שבגלל שזה עם ציטים זה OP ב. עושים משהו שעוצר מתחתחילה את העניין של הציטים ולא נוגעים בנשק אני חושב שהתשובה הידועה היא ב ולא נראה לי יש פה אחד שיגיד אחרת , לפי מה שאני הבנתי החוק של החוסר צפייה בסדרות וכו בזמן חרישה הוא בגלל ציטים וכן הצוות שקורה את זה והולך להגיד לי אתה יכול לראות אבל חייב לשים לב בוא ניהיה אמייתים ונגיד שכמעט אף אחד לא שם לב לזה שהוא משחק ורואה בו זמנית וזה לא יהיה הוגן לכאלו שכן יש להם את היכולת לעומת כאלו שלא הפתרון הוא לא להוסיף חוק "עונש קולקטיבי" על כל השחקנים אלה ליצור משהו מתחתחילה שעוצר את הדבר הזה שלפי דעתי זה מה שקרה פה החלטתם להוציא את החוק הזה בגלל ציטרים ולא בגלל שזה באמת חוק שצריך אותו והוא נחוץ למשחק הפתרון הוא להוסיף תוכנה שמזהה אם בן אדם משתמש בתוכנה צד שלישית כזאת או אחרת אני אתן פה כמה אפשרויות CAPCHA - גוגל נותנים לאתר אפשרות לראות איך העכבר שלך זז בתוך האתר , אפשר להשתמש ברכיב הזה כדי לזהות תוכנות צד שלישית לוגים של שניות במידה ואין - לוגים של שניות נותנים לראות כמובן תוך כמה זמן אתה מסיים ומתחיל קרב במידה ואתה משתמש בתוכנה צד שלישית ככל הנראה הלוגים יהיו תמיד על אותם שניות ואפשר להבין זה תוכנה צד שלישית אני יודע שהרבה ניסו בעבר להוריד תחוק הזה בהצעה וזה אף פעם לא עובד חלק אומרים שהמנהל מתעצל שלפי דעתי לא לדעתי אתם כן יכולים להוסיף משהו שישנה ויקל לשחקנים לחרוש ביותר "כיף" לפי דעתי כרגע המצב הוא ששחקנים חדשים נכנסים למשחק מתוכם 80% יוצאים אחרי שעה מחוסר אינטרקציה וחוסר עניין ה15% שנשארים אחרי שעה מתחילים להבין שאפשר לראות יוטיוב ולחרוש תוך כדי (הם לא מודעים לחוק ואני מודע שיש אי ידיעת החוקים אינה פותרת מעונש אבל בוא ניהיה אמייתים ונגיד שגם המנהלים פה לא קוראים חוקים שהם נכנסים לאתרים ככל הנראה) חלקם הצוות חושב שהם "בוטים" עושים להם את הדבר הקסום ואז הם מקבלים באן וחלקם נשארים באתר ולא מודעים לחוק הזה הרבה מאוד זמן עכשיו זה החלטה שלכם מה לעשות בנוגע לנידון. בכל מקרה במידה ותדחו תעשו שבפעם הראשונה שאתם באתר ומשחקים בקרב הראשון שלכם רשום בהודעה חובה להיות מרוכזים בזמן הקרבות אי ציות לחוק זה עלול להוביל לבאן וכפתור של אישור זהו פעם אחת זה יופיע וככה גם מי שדילג על החוקים ידע. המשך יום נעים- 2
-
-
-
-
-
0
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-