פורסם July 26, 2017 (נערך) · דווח ברוכים הבאים למסחר של Divergent ניתן לקנות פוקימונים בזהב ובטבעות - להצעות ולשאלות שלחו הודעה פרטית בליגה > קישור נכחדים סוכות קיורם - טוב נגד אנג'ל זרניאס, טיטאן ויריזיון ועוד הרבה אחרים רמה 100 (לפרטים נוספים ולשאלות לחצו כאן) קאלרד הו-או - הגנה מיוחדת גבוהה מאוד, מקום רביעי בסטטיסטיקות הגנה מיוחדת רמה 100 (לפרטים נוספים ולשאלות לחצו כאן) אנג'ל פיקאצ'ו - סוג הפיה חזק על פוקימונים רבים וכמובן החשמל שטוב על מים רמה 61 (לפרטים נוספים ולשאלות לחצו כאן) פסח יבלטל - חזק מול האנטד דרקראי ועוד הרבה אחרים רמה 55 (לפרטים נוספים ולשאלות לחצו כאן) אנג'ל דיאוקסיס - הנכחד עם הכי הרבה התקפות ומהירות רמה 23 (לפרטים נוספים ולשאלות לחצו כאן) אגדיים סולגלאו רמה 53 מצב lax 220 זהב דיאלגה רמה 6 מצב naughty 90 זהב רשיראם רמה 68 מצב calm 80 זהב ניהילגו רמה 5 מצב bold 60 זהב מגות מגה סוואמפרט רמה 5 מצב quiet 40 זהב מגה אלקזם רמה 5 מצב lax 20 זהב מגה גרדבויר רמה 5 מצב naive 20 זהב מגה גיארדוס רמה 5 מצב modest 20 זהב מגה סטיליקס רמה 5 מצב adamant 20 זהב מגה סיזור רמה 5 מצב hardy 20 זהב מגה האונדום רמה 5 מצב relaxed 20 זהב מגה אמפרוס רמה 5 מצב rash 20 זהב מגה קנגסקאן רמה 5 מצב naughty 20 זהב מגה בידריל רמה 5 מצב mild 20 זהב מגה פינסיררמה 5 מצב lonely 20 זהב מגה אבסול רמה 5 מצב sassy 20 זהב מגה פידג'יוט רמה 5 מצב rash 20 זהב מגה בנט רמה 5 מצב bold 20 זהב מגה מנקטריק רמה 5 מצב impish 20 זהב מגה שרפידו רמה 5 מצב docile 20 זהב מגה הראקרוס רמה 5 מצב hardy 20 זהב מגה אבומסנו רמה 5 מצב gentle 20 זהב מגה אלטריה רמה 5 מצב calm 20 זהב מגה אודינו רמה 5 מצב hasty 20 זהב מגה קמרופט רמה 5 מצב bold 20 זהב מגה מדיצ'אם רמה 5 מצב rash 20 זהב מגה גליילי רמה 5 מצב gentle 20 זהב מגה מאוויל רמה 5 מצב careful 20 זהב מגה סבליה רמה 5 מצב hardy 20 זהב נערך לפני 2 שעות על-ידי Yonatan 2 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
פורסם July 26, 2017 · דווח אממ אני הייתי מציע על הפורים רשיראם אם תירד טיפה במחיר.. 0 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
פורסם July 31, 2017 · דווח איזה אגדי אתה יכול להציע לי על טבעת התקפה? 0 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
פורסם August 27, 2017 · דווח תקשיב ישש מצצב אאתה מקבל על דיאקסיוס התתקפה 99 זהב ופיונה 0 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
פורסם November 8, 2018 · דווח אני מעוניין לקבל את האנגל על האנטד נינטלס שהקדמת אותי בסןחרים 1 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
פורסם January 9 · דווח אמממממממממממממממממממממממ לא יודע 0 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים