Eliz 1,960 פורסם מאי 2, 2016 דווח Share פורסם מאי 2, 2016 12 דברים שלא ידעתם על ! 1. הקולה היא המשקה הכי פופולארי בעולם אחרי מים! 2. הקולה הומצאה בשנת 1886 ע''י הרוקח ג'ון פימלטון.3. בשנת 1888 נמכרו הזכויות של הקולה ב2000$ בלבד! ושנה לאחר מכן נמכרו הזכויות בדולר אחד בלבד! (המחיר של הפחיות בימינו...)4. החברה ''קוקה קולה'' יצרה 3,500 סוגי משקאות שונים! ו500 מותגי שתייה! (כגון: ספרייט, פאנטה, נסוי ועוד...) וזה אומר, אם בכל יום תשתו בקבוק שתייה אחר תגמרו את כל הבקבוקים רק בעוד 9 שנים!5. החברה מגלגלת בכל שנה 35,100,000,000 $ ! (הרבה יותר מהאוצר של מדינת ישראל!)6. חברת ''קוקה קולה'' משקיעה בפרסום 2,900,000,000 $! שזה יותר הרבה מתקציב הפרסום שלי מיקרסופט ואפל ביחד!7. הלוגו של החברה מוכר ב95% מהעולם! למעשה, הוא המושג הכי מוכר בעולם אחרי המילה OK.8. החברה משתמשת ליצור הפחיות שלה כ-300,000,000,000 גרם אלומניום בשנה! כמות זו מהווה כ17.4% בצריכת האלומניום בארה''ב!9. כל שנייה נפתחים 10,000 בקבוקי/פחיות קולה בעולם!10. בצפון קוריאה וקובה חל איסור מכירת בקבוקי קוקה קולה!11. קוקה קולה הינו המשקה הראשון שטס לחלל. בגלל שאין בחלל את כוח המשיכה, לכן הביאו עם הפחית קש משאבה כך שגם האסטרונאוטים יוכלו לשתות~12. פחית קולה אחת מכילה 9 כפיות סוכר!13. קוקה קולה עבדה עם חברת נסטי להכנת המשקה אך לבסוף הגבר לא צלח... לבסוף, קוקה קולה קיבלה את המתכון ונסטי לקחו את המותג. לכן הנסטי של קוקה קולה נקראת פיוז טי. (קרדיט לDOUBLE M) ~לדברים נוספים מסדרת ''דברים שלא ידעתם'' נמצאים בצד שמאל שבתחילת האשכול!~אהבתם? לחצו בכפתו ''אהבתי'' שבצד שמאל למטה!Bye! Hillary Clinton, lolipop, nivur וגם 3 others 6 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם מאי 2, 2016 דווח Share פורסם מאי 2, 2016 ידעתי הכל חוץ מ-8,9,10,11כל הכבוד חחח זה באמת לא מובן מאליו שאתה ככה משקיע בפורום כדי להעביר לנו את הזמן תודה, יואליעזר Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם מאי 2, 2016 מחבר דווח Share פורסם מאי 2, 2016 ידעתי הכל חוץ מ-8,9,10,11כל הכבוד חחח זה באמת לא מובן מאליו שאתה ככה משקיע בפורום כדי להעביר לנו את הזמן תודה, יואליעזר תודה רבה!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~יואליעזר XD Hero 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם מאי 2, 2016 דווח Share פורסם מאי 2, 2016 (נערך) תודה רבה!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~יואליעזר XDאולי תוסיף את העובדה שקוקה קולה עבדה עם נסטלה כדי ליצור את החברה Nestea אבל אז הם התפרקו וקוקה קולה לקחה את הצורה ואת המתכון, אבל נסטלה לקחה את השם של המותג, עכשיו השם של הנסטי שבבעלות קוקה קולה נקרא פיוזטי FuzeTea או שאולי תוסיף גם את המשקאות המובילים ביותר כמו ספרייט, פאנטה, פיוזטי, קולה (אלו היחידים שאני מכיר XD) נערך מאי 2, 2016 על-ידי DoubleM Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם מאי 2, 2016 מחבר דווח Share פורסם מאי 2, 2016 אויל תוסיף את העובדה שקוקה קולה עבדה עם נסטלה כדי ליצור את החברה Nestea אבל אז הם התפרקו וקוקה קולה לקחה את הצורה ואת המתכון, אבל נסטלה לקחה את השם של המותג, עכשיו השם של הנסטי שבבעלות קוקה קולה נקרא פיוזטי FuzeTea או שאולי תוסיף גם את המשקאות המובילים ביותר כמו ספרייט, פאנטה, פיוזטי, קולה (אלו היחידים שאני מכיר XD)תודה רבה! אני אוסיף לא ידעתי שזה קרה...ואני יוסיף!תודה רבה על התגובות שלך! Hero 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meap 122 פורסם מאי 2, 2016 דווח Share פורסם מאי 2, 2016 אוו נפתחו 10000 בקבוקי/פחיות קולה בעולם! lolipop וגם Eliz 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם מאי 2, 2016 מחבר דווח Share פורסם מאי 2, 2016 אוו נפתחו 10000 בקבוקי/פחיות קולה בעולם!עכשיו 20,000 lolipop 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם מאי 2, 2016 דווח Share פורסם מאי 2, 2016 (נערך) עוד משהואני לא זוכר באיזו שנה אבל ראיתי בטלוויזיה שפעם במקסיקו (אולי בעוד מדינות אני לא יודע אני זוכר רק את מקסיקו) היו שמים בקוקה קולה את הסם קוקאין.עוד משהו ששווה בדיקה: יכול להיות שמכאן בא השם קוקאין- קוקה קולה נערך מאי 2, 2016 על-ידי DoubleM Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם מאי 2, 2016 מחבר דווח Share פורסם מאי 2, 2016 עוד משהואני לא זוכר באיזו שנה אבל ראיתי בטלוויזיה שפעם במקסיקו (אולי בעוד מדינות אני לא יודע אני זוכר רק את מקסיקו) היו שמים בקוקה קולה את הסם קוקאין.עוד משהו ששווה בדיקה: יכול להיות שמכאן בא השם קוקאין- קוקה קולהחח מה קוקאין?? 0_o אני אבדוק... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם מאי 2, 2016 דווח Share פורסם מאי 2, 2016 (נערך) אגב, היו לך כמו שגיאות ה13, וגם קוקה קולה לקחה את הצורה של הבקבוק. והיא לא עבדה עם חברת נסטי, היא עבדה עם חברת נסטלהוהחברה "שוופס" גם חלק מקוקה קולה נערך מאי 2, 2016 על-ידי DoubleM Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם מאי 2, 2016 דווח Share פורסם מאי 2, 2016 מדהים!!לא ידעתי מפה כלום! (חסרת השכלה שכמותי XD)כמו תמיד, הקריאה באשכולות שלך מביאה טעם של משהו חדש, מרענן ומפתיע.תודה! :)דרך אגב, בעניין הקוקאין, נכנסתי לאתר של קוקה קולה http://www.cocacola.co.il/brands/675#.VyeWctQrJpgוהיה כתוב שם בתשובה על השאלה "האם קוקה קולה מכיל קוקאין?" את זה:"לא, קוקה-קולה אינו מכיל קוקאין. כל המוצרים שלנו בטוחים לשימוש ועומדים בכל התקנות במדינות שבהן הם מיוצרים. כל הרכיבים של המשקאות שלנו רשומים במפורט על התוויות וכן בשקף המצורף." Hero וגם Eliz 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם מאי 2, 2016 דווח Share פורסם מאי 2, 2016 מדהים!!לא ידעתי מפה כלום! (חסרת השכלה שכמותי XD)כמו תמיד, הקריאה באשכולות שלך מביאה טעם של משהו חדש, מרענן ומפתיע.תודה! :)דרך אגב, בעניין הקוקאין, נכנסתי לאתר של קוקה קולה http://www.cocacola.co.il/brands/675#.VyeWctQrJpgוהיה כתוב שם בתשובה על השאלה "האם קוקה קולה מכיל קוקאין?" את זה:"לא, קוקה-קולה אינו מכיל קוקאין. כל המוצרים שלנו בטוחים לשימוש ועומדים בכל התקנות במדינות שבהן הם מיוצרים. כל הרכיבים של המשקאות שלנו רשומים במפורט על התוויות וכן בשקף המצורף." כי הפסיקו לשים את זה ב1903מידע מדויק: קוקה קולה היה מכיל 9 מיליגרן לגוס קוקאין שהוא סם שמשמש כתחליף לאלכוהול, ב1903 הפסיקו לייצרו.אם תרצו מקורות אני יכול לתת לכם או שתכתבו בגוגל : קוקה קולה, קוקאין ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Boruto 62 פורסם מאי 3, 2016 דווח Share פורסם מאי 3, 2016 עכשיו 20,000 ועוד עובדה קוקה קולה בכלל התחילה כתרופה נגד כאבים אבל שאנשים לקחו את התרופה הם אמרו שזה לא עוזר להם אבל זה טעים להם! וגם גם הקטשופ התחיל כתרופה! Hillary Clinton וגם Eliz 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
fdgfgh 36 פורסם June 4, 2016 דווח Share פורסם June 4, 2016 ועוד עובדה קוקה קולה בכלל התחילה כתרופה נגד כאבים אבל שאנשים לקחו את התרופה הם אמרו שזה לא עוזר להם אבל זה טעים להם! וגם גם הקטשופ התחיל כתרופה!איך קולה וקטשופ יכולים להיות תרופות XD להפך, זה מזיק P: ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meap 122 פורסם June 4, 2016 דווח Share פורסם June 4, 2016 (נערך) ועוד עובדה קוקה קולה בכלל התחילה כתרופה נגד כאבים אבל שאנשים לקחו את התרופה הם אמרו שזה לא עוזר להם אבל זה טעים להם! וגם גם הקטשופ התחיל כתרופה!אחי זה היה באי --__--והקולה והקטשופ לא ואם הופכים את המילה קטשופ יוצא פושטק 0_O נערך June 4, 2016 על-ידי matan2002 אני שכחתי משפט 0_O ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Boruto 62 פורסם June 5, 2016 דווח Share פורסם June 5, 2016 (נערך) אחי זה היה באי --__--והקולה והקטשופ לא ואם הופכים את המילה קטשופ יוצא פושטק 0_Oלא קשור לאי זה באמת התחיל בתור ניסיון לתרופה.... גם רשום שרוקח המציא את המשקה... , תבדוק גם באינרטנט ותראה שקטשופ וקולה התחילה כתרופות... נערך June 5, 2016 על-ידי BoRuTo ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
lolipop 34 פורסם June 29, 2016 דווח Share פורסם June 29, 2016 כמעט ולא ידעתי כלום!!! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts