Mr. Danielmon 43 פורסם אפריל 23, 2016 דווח Share פורסם אפריל 23, 2016 אורנההאיש נותן לך כמה מאכלים של פוקימונים ואת מנסה קצת להשתעשע איתם. נראה ש ו נהנים, אבל ממש עצבני.לפתע חוזר האיש ואומר בטון ממש עצבני "מהרי ילדה ותבחרי! אין לנו הרבה זמן!"קיילהפייקימון חוטף את המכה וגונח בכאבים, ואז במבט של זעם נוגב בפלויאט. פלויאט שורד ונראה להוט להמשיך להלחם ומחכה לפקודה הבאה שלך."אל תדאג! אנחנו ננצח! אני מאמין בך! ניקור!" צרחתי בחזרה, להוט להחזיר לפוקימון על המכה שנתן לפלויאט. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
lolipop 34 פורסם אפריל 24, 2016 דווח Share פורסם אפריל 24, 2016 אני שואלת את הלבנה אם הסגולה היא זו שתקפה אותי ואם קרה לה משהו, ואם לא אז האם זו היא? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם אפריל 24, 2016 דווח Share פורסם אפריל 24, 2016 ליאוהפייקמון מתעופף קצת סביבך ואז מדבר איתך טלפתית: "שלום!" קולו ממש חמוד, "אני... ג'יראצ'י! אני חושב..." הוא שוב מקיף אותך בתעופה קלילה "אני זוכר! אני יכול להגשים משאלות, ו... כן! בוא נלך לעיר ששם! לעיר ששם!" הוא צוחק ועף מהר לכיוון העיר כשאתה אחריו.אחרי שלוש דקות של הליכה אתם מגיעים לעיר. אתה מוקף באנשים, חלקם נמוכים וחלקם גבוהים, וסביבך יש ארבעה רחובות, שלושה בניינים ממש גבוהים שהדלת שלהם פתוחה, בית אדום, ובית כחול. אינך רואה עוד דלתות פתוחות.זורוהפייקמון הניד בראשו והשמיע קול מוזר. כשראה שאתה מתחיל ללכת ליער הוא מיהר בעקבותיך.ממולכם הגיע עדר של פוקימונים דמויי שור... הפייקמון השמיע לעברם קול מוזר ואחד מהם רץ לכיוונו, לכיוון הפייקמון שלך.קיילהגעתם ליער והוא ציחקק. לפתע תקף אתכם פוקימון כחול ומוזר: לאושניהם המומים מכך שתקפת אותם ובורחים מהר לים כשהמאג'יקרפ בידיהם. לפני שאתה או שקרוקיבל מספיקים לעשות משהו מופיעים מולך שני הפוקימונים הבאים:קרוקיבל רוצה להלחם, ויותר מזה, הוא עכשיו בצורתו המלאה:קרב!!! VS מתקפות:הפתעה, כד מתפוצץ, ריפוי, ליצן מפחידלעצמי "טוב הם נראים חזקים אבל זה לא מפחיד אותי!" צעקתי לקוקריבל "כל הכבוד קורקיבל! בוא נקרע אותם ונלכוד אחד מהם! קוקריבל תתקוף עם ליצן פחיד ואז עם כד מתפוצץ! ואם הם תוקפים אותך אז תשתמש בריפוי ותנסה שוב!אל תדאג אני איתך!" ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
lolipop 34 פורסם אפריל 24, 2016 דווח Share פורסם אפריל 24, 2016 יש לי שאלה לא קשורה: מה זה תיוג? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
וולי 21 פורסם אפריל 24, 2016 מחבר דווח Share פורסם אפריל 24, 2016 אני שואלת את הלבנה אם הסגולה היא זו שתקפה אותי ואם קרה לה משהו, ואם לא אז האם זו היא?אורנהאנ'לא יודע...----כל הפייקמונים נוהמים עקב השאלות אבל אז הלבנה רצה סביבך ונראה שהיא במצב רוח הכי טוב מבין הפייקמונים ששם."אל תדאג! אנחנו ננצח! אני מאמין בך! ניקור!" צרחתי בחזרה, להוט להחזיר לפוקימון על המכה שנתן לפלויאט.קיילפלויאט ניקר את הפוקימון שוב והמכה היתה כל כך חזקה שהפוקימון שמולך לא הצליח לתקוף כשניסה. פלויאט ניסה בפעם השלישית והפוקימון הכחול התעלף.ניצחת!לעצמי "טוב הם נראים חזקים אבל זה לא מפחיד אותי!" צעקתי לקוקריבל "כל הכבוד קורקיבל! בוא נקרע אותם ונלכוד אחד מהם! קוקריבל תתקוף עם ליצן מפחיד ואז עם כד מתפוצץ! ואם הם תוקפים אותך אז תשתמש בריפוי ותנסה שוב!אל תדאג אני איתך!"לאוקרוקיבל מקשיב לפקודות שלך ועושה מאמץ רב. הוא ממשיך וממשיך וה מתעלף. נראה ממש עייף אך במאמץ רב הוא פוגע בקרוקיבל בצבת הענקית שלו. קרוקיבל זועק ונראה שקשה לו. הוא לא מצליח להשתמש שוב בריפוי.מה תעשה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם אפריל 24, 2016 דווח Share פורסם אפריל 24, 2016 אורנהאנ'לא יודע...----כל הפייקמונים נוהמים עקב השאלות אבל אז הלבנה רצה סביבך ונראה שהיא במצב רוח הכי טוב מבין הפייקמונים ששם.קיילפלויאט ניקר את הפוקימון שוב והמכה היתה כל כך חזקה שהפוקימון שמולך לא הצליח לתקוף כשניסה. פלויאט ניסה בפעם השלישית והפוקימון הכחול התעלף.ניצחת!לאוקרוקיבל מקשיב לפקודות שלך ועושה מאמץ רב. הוא ממשיך וממשיך וה מתעלף. נראה ממש עייף אך במאמץ רב הוא פוגע בקרוקיבל בצבת הענקית שלו. קרוקיבל זועק ונראה שקשה לו. הוא לא מצליח להשתמש שוב בריפוי.מה תעשה?אני אומר לקרוקיבל "כל הכבוד חבר אנחנו מנצחים! אל תדאג לא תצטרך להתאמץ עוד יותר מזה!" ואז אני צועק "לובסטר אתה שלי!" אני זורק את הגרייט בול שלי על הלובסטר הכחול עם הצבט הענקית ומחכה לראות אם והא יתפס. אם הוא נתפס אני לוקח את הפוקדור שלו ומחבק את קורקיבל ואומר לו "עשינו את זה חבר!" ואז הולך למרכז הפוקימונים. אם הוא לא אני אומר לקורקיבל להשתמש בכד מתפוצץ שוב ואז אני מנסה ללכוד אותו שוב עם הפוקדור הרגיל ועושה את האפשרות הראשונה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
lolipop 34 פורסם אפריל 24, 2016 דווח Share פורסם אפריל 24, 2016 אני אומרת לאיש שאם מישהו תקף אותי זה כנראה הסגולה, ואם אני רוצה לקחת מישהי זו הלבנה. גם זה לא קשור (סליחה אבל חייבת לכתוב משהו איפשהו) פתחתי מ"ת שקוראים לו: פוקימון- העיר הנסתרת! תסתכלו בבקשה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nightmares 32 פורסם אפריל 24, 2016 דווח Share פורסם אפריל 24, 2016 אפשר להתחיל!ההתחלה של כולם תהיה זהה.אינכם זוכרים דבר. כמעט. אתם זוכרים כיצד לדבר, לזוז, את שמכם, ו... זה מעורפל אבל רצתם... רצתם ומאחוריכם היתה אש... אך כעת אתם מתעוררים, אתם שוכבים על דשא ולידכם נמצא יצור, פייקמון. אתם מוקפים שיחים, אך ניתן לעבור דרכם. מסביבכם יש הרבה שמיים, מצד אחד בניינים ועיר גדולה, מצד שני ים, ומכל השאר עצים.אינכם רואים מעבר לכך. מה תעשו?קייל עם לאו עם אנג'ל עם ליאו עם "טוב אני הולך לעבר היער יותר שקט שם... דרך הגב, מה השם שלך פייקמון?" אני שואל ומתחיל להתקדם לעבר היער בעוד אני מסמן לפייקמון שלי לבוא אחרי. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Boruto 62 פורסם אפריל 25, 2016 דווח Share פורסם אפריל 25, 2016 ליאוהוא מרוצה מהחלטתך ואתם נכנסים למרכז הפוקימונים. אישה בשיער ורוד מציגה את עצמה ומספרת ששמה הוא האחות ג'וי, היא מגישה לך (כדור צ'ריש) וג'יראצ'י נכנס לתוכו. לאחר שהיא מרפה אותו אתם הולכים לבניין שבו מפתחים פוקדורים. איש נחמד אומר לכם שלום בכניסה ללובי ואתם נכנסים למעלית. אתם נמצאים בקומה הראשונה מתוך שלוש. לאן תעלה?אורנהאפשר D:את מתעוררת במקום אפל ומתקשה לראות. את שומעת מלמולים. "כן... אולי היא זוכרת איזה... ניתן לה לבדו... כן זה יהיה ... ההתחלתי שלה..." ואז ראייתך מתבהרת וניגש אלייך איש גבוה בחלוק מעבדה. "שלום לך אורנה. את זוכרת מי מהפייקמונים האלו תקפה אותך בחצר?"ממולך נמצאים שלושה יצורים, עלייך לבחור אחד:הסגול האמצעי נראה מעט עצבני." מקום נחמד נכון ג׳ריץ׳ ?, עכשיו בא נראה מה יש בכל קומה , ג׳ריץ׳ תשתמש בכוח האל חושי שלך ותראה מה ישבכל קומה וכך נחליט לאן ללכת." אמרתי לו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
וולי 21 פורסם אפריל 25, 2016 מחבר דווח Share פורסם אפריל 25, 2016 " מקום נחמד נכון ג׳ריץ׳ ?, עכשיו בא נראה מה יש בכל קומה , ג׳ריץ׳ תשתמש בכוח האל חושי שלך ותראה מה ישבכל קומה וכך נחליט לאן ללכת." אמרתי לו ליאוג'יריץ' עוצם את עיניו וסורק את הבניין, והוא אומר שבשתי הקומות שמעליכם יש אנשים שמפתחים פוקדורים ולדעתו כדאי לדבר איתם, לא משנה לו באיזו קומה להתחיל."טוב אני הולך לעבר היער יותר שקט שם... דרך הגב, מה השם שלך פייקמון?" אני שואל ומתחיל להתקדם לעבר היער בעוד אני מסמן לפייקמון שלי לבוא אחרי.אנג'להוא הולך אחריך ונוהם כמה נהימות חמודות, לא הצלחת להבין מזה יותר מדי.לאחר זמן מה של הסתובבות שקטה ביער אתה רואה חבורה קטנה של אנשים בחלוקי מעבדה מסתובבים שם. נראה שאחד מהם קלט אותך. תוכל להתחבות מהם או לנסות לדבר איתם, אלה אם יש לך רעיון נוסף.אני אומרת לאיש שאם מישהו תקף אותי זה כנראה הסגולה, ואם אני רוצה לקחת מישהי זו הלבנה.גם זה לא קשור (סליחה אבל חייבת לכתוב משהו איפשהו) פתחתי מ"ת שקוראים לו: פוקימון- העיר הנסתרת! תסתכלו בבקשה.אורנהאוקיי.---האיש מהנהן ונראה שהוא ממש ממהר. הוא כולו לחוץ. הוא מושיט לך פוקדור והפייקמונים הלבנה נכנסת אליו בשמחה. האיש צועק "קדימה למה אתה מחכה!" לעבר איש נוסף שיושב ליד מחשב. אז הוא פונה אלייך וצועק "את! למה את עוד פה?!"אני אומר לקרוקיבל "כל הכבוד חבר אנחנו מנצחים! אל תדאג לא תצטרך להתאמץ עוד יותר מזה!" ואז אני צועק "לובסטר אתה שלי!" אני זורק את הגרייט בול שלי על הלובסטר הכחול עם הצבט הענקית ומחכה לראות אם והא יתפס. אם הוא נתפס אני לוקח את הפוקדור שלו ומחבק את קורקיבל ואומר לו "עשינו את זה חבר!" ואז הולך למרכז הפוקימונים. אם הוא לא אני אומר לקורקיבל להשתמש בכד מתפוצץ שוב ואז אני מנסה ללכוד אותו שוב עם הפוקדור הרגיל ועושה את האפשרות הראשונהלאוסיבוב ראשון... סיבוב שני... סיבוב שלישי... שלושה כוכבים מנצנצים לרגע מהגרייט בול. נלכד!קרוקיבל ממש מאושר שהוא עשה את זה איתך והוא מחייך.-קרוקיבל עלה רמה-אתם הולכים ואחרי הרבה זמן מגיעים למרכז הפוקימונים שבעיר.נמצאים שם שלושה אנשים, מאחורי מן דלפק שכזה נמצאת האחות ג'וי, ובצד שמאל אתה רואה תא לבן מוזר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
lolipop 34 פורסם אפריל 25, 2016 דווח Share פורסם אפריל 25, 2016 אני שואלת את הפייקמונית, "איך קוראים לך? להיכן תרצי ללכת? אולי תספרי לי מה קרה פה? אני מקווה שאת יודעת יותר טוב ממני..." ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Darkboy 37 פורסם אפריל 25, 2016 דווח Share פורסם אפריל 25, 2016 שם הדמות שלי במשחק תפקידים זה: ג'יי זכר\נקבה: זכרכיצד השגתי את ה"פייקמון" שלי: (לא חובה) אחיי תמיד היו מציקים לי והיו אומרים שאין לי בטחון אבל ברגע שדיברתי על מסע הפייקמון הם מיד השתתקו הם היו מתעצבנים ואומרים שאינלי תאומץ לצאת מהבית ליותר מיום התעצבנתי סגרתי את הדלת של חדרי והם נכנסו בשביל להציק לי אמרתי להם להפסיק אבל הציקו לי יותר ויותר בגלל שהתבכיינתי להוריי בסוף ברחתי מהבית לכיוון היער הערפל כיסה את היער וראיתי דמות שהגוף שלה לא דומה לבן אדם ישר הבנתי שזה כנראה פייקמון אבל לא הצלחתי לראות אותו.הערות: (לא חובה) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם אפריל 26, 2016 דווח Share פורסם אפריל 26, 2016 ליאוג'יריץ' עוצם את עיניו וסורק את הבניין, והוא אומר שבשתי הקומות שמעליכם יש אנשים שמפתחים פוקדורים ולדעתו כדאי לדבר איתם, לא משנה לו באיזו קומה להתחיל.אנג'להוא הולך אחריך ונוהם כמה נהימות חמודות, לא הצלחת להבין מזה יותר מדי.לאחר זמן מה של הסתובבות שקטה ביער אתה רואה חבורה קטנה של אנשים בחלוקי מעבדה מסתובבים שם. נראה שאחד מהם קלט אותך. תוכל להתחבות מהם או לנסות לדבר איתם, אלה אם יש לך רעיון נוסף.אורנהאוקיי.---האיש מהנהן ונראה שהוא ממש ממהר. הוא כולו לחוץ. הוא מושיט לך פוקדור והפייקמונים הלבנה נכנסת אליו בשמחה. האיש צועק "קדימה למה אתה מחכה!" לעבר איש נוסף שיושב ליד מחשב. אז הוא פונה אלייך וצועק "את! למה את עוד פה?!"לאוסיבוב ראשון... סיבוב שני... סיבוב שלישי... שלושה כוכבים מנצנצים לרגע מהגרייט בול. נלכד!קרוקיבל ממש מאושר שהוא עשה את זה איתך והוא מחייך.-קרוקיבל עלה רמה-אתם הולכים ואחרי הרבה זמן מגיעים למרכז הפוקימונים שבעיר.נמצאים שם שלושה אנשים, מאחורי מן דלפק שכזה נמצאת האחות ג'וי, ובצד שמאל אתה רואה תא לבן מוזר.אני הולך אל האחות ג'וי עם קורקיבל לידי(לא הכנסתי אותו לפוקדור) ושואל אותה "היי! את יכולה לרפאות לי את הפוקימונים?" היא אומרת לי "כן בשמחה!" ואז אני נותן לה את הפוקדור של הקלווטיזר(הלובסטר) ומכניס את הקורקיבל לפוקדור שלו ואז נותן לה גם אותו ואז מסתכל איך היא מרפאה אותם במכונה ומחכה שהיא תסיים. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Boruto 62 פורסם אפריל 26, 2016 דווח Share פורסם אפריל 26, 2016 ליאוג'יריץ' עוצם את עיניו וסורק את הבניין, והוא אומר שבשתי הקומות שמעליכם יש אנשים שמפתחים פוקדורים ולדעתו כדאי לדבר איתם, לא משנה לו באיזו קומה להתחיל.אנג'להוא הולך אחריך ונוהם כמה נהימות חמודות, לא הצלחת להבין מזה יותר מדי.לאחר זמן מה של הסתובבות שקטה ביער אתה רואה חבורה קטנה של אנשים בחלוקי מעבדה מסתובבים שם. נראה שאחד מהם קלט אותך. תוכל להתחבות מהם או לנסות לדבר איתם, אלה אם יש לך רעיון נוסף.אורנהאוקיי.---האיש מהנהן ונראה שהוא ממש ממהר. הוא כולו לחוץ. הוא מושיט לך פוקדור והפייקמונים הלבנה נכנסת אליו בשמחה. האיש צועק "קדימה למה אתה מחכה!" לעבר איש נוסף שיושב ליד מחשב. אז הוא פונה אלייך וצועק "את! למה את עוד פה?!"לאוסיבוב ראשון... סיבוב שני... סיבוב שלישי... שלושה כוכבים מנצנצים לרגע מהגרייט בול. נלכד!קרוקיבל ממש מאושר שהוא עשה את זה איתך והוא מחייך.-קרוקיבל עלה רמה-אתם הולכים ואחרי הרבה זמן מגיעים למרכז הפוקימונים שבעיר.נמצאים שם שלושה אנשים, מאחורי מן דלפק שכזה נמצאת האחות ג'וי, ובצד שמאל אתה רואה תא לבן מוזר." אוקיי , מגניב בוא נעלה לאחת ואז נאמשיך לשאר מהקומות, מעניין איזה פוקדורים יש שם ? " אמרתי בעודי לוחץ על קומה אחת במעלית. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nightmares 32 פורסם אפריל 26, 2016 דווח Share פורסם אפריל 26, 2016 אנג'להוא הולך אחריך ונוהם כמה נהימות חמודות, לא הצלחת להבין מזה יותר מדי.לאחר זמן מה של הסתובבות שקטה ביער אתה רואה חבורה קטנה של אנשים בחלוקי מעבדה מסתובבים שם. נראה שאחד מהם קלט אותך. תוכל להתחבות מהם או לנסות לדבר איתם, אלה אם יש לך רעיון נוסף. אני נעמד שם ופשוט מחכה לצפות מה הם יעשו, אני מסמן לפייקמון שלי להתיישב על כתפי ופשוט מחכה שם לפעולה הבאה של המדענים האלה... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts