מעבר לתוכן

הרפתקאות יונתן פרק 5. מסתבך (פרק מעודכן)

קטון

הודעות מומלצות

פרק 5

יש ימים בהם אתה בטוח שהכל יהיה טוב, ומגלה שההרגשה לא נכונה, כך היה יום שלישי הזה ליונתן. אחרי המפגש בפארק עם נערים שגם להם יש שס"מ כמוהו וכל האיימלים המוזרים של המנקה כלום לא התחבר לא בראש למצוא קרש הגיוני בין האירועים.

אך אם יונתן היה רואה את האישונים הכתומים והבוהקים מאחורי הסמטה בדרך הוא כנראה היה מחבר שתי נקודות בעניין ומוצא דרך לפתרון.

(כעבור חמש שיעורי שיעמום בבית ספר)

התוכנית שלו הייתה מאודפשוטה הוא ישלח ליונתן  פתק כאילו מחבר שלו שאומר לו להיפגש בחדר השרת הוא יכנס ואז בהפתעה מאיימת התוכנית שלו תצא לפועל.

דלת נפתחת, "תפסתי אותך" נשמע קול מאיש מזוקן חבוש כובע וחליפה. יונתן שנכבלו עתה ידיו בחוט עבה הבין מה קרה. מכל האירועים שעברו עליו הוא זכר שהכי חשוב לשמור על קור רוח . נשימה. נשימה. "מי אתה?" שאל בקול נואש, האיש המזוקן שרק שריקה ולפתע ספר סגול מרחף שעל כריכתו משולש כתום עם עין ירוקה עופף סביב האיש. "זכור את שמי היטב אני הוא איש האמת האינסופי" .

"מה זה אומר?" שאל יונתן בצורה כל כך מסופקת

"שאל שאלה"

"האם שדים קיימים?"

הספר הסגול נפתח מאליו ועל דפיו הכהים צהובים מעט היה כתוב כן. יונתן התלבט ממה להיות מופתע יותר מהספר או מכך ששדים קיימים, ההתלבטות של יונתן לא נמשכה הרבה זמן, איש האמת האינסופי צחק בציחקוק מרושע כמו בסרטים ישנים והסביר לו "אתה נכנע לי עכשיו חבוב" לעומת חיוכו הקטן והזדוני של האיש היה לנער חיוך זדוני יותר 'מפעיל מצב חום' כפות ידיו של יונתן הפיקו חום רב והחבל שעל ידיו  נחרך והחליק ממנו לרצפה.

"נו, מי ינצח בקרב אני או אתה?"

הספר הסגול נפתח והיה כתוב בו 50/50

"יונתן בן סיוון אתה עומד לקבל את כוחי המלא" צעק האיש. יונתן מעט איבד מביטחונו העצמי כשגילה שהאיש מולו יודע עליו יותר מאת שמו

איש האמת האינסופי הוציא מכיסו מכל דיו ושפך את תכולתו על הספר שני דפים שלמים נעשו שחורים משחור. הרגע שבו זה קרה היה מוזר ומאיים יונתן הרגיש עייפות אך מבלי להיות עייף החל להסתחרר  ונפל על הרצפה לצד החבל החרוך

המשך יבוא

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

וסליחה שלא העליתי מלא זמן

נערך בתאריך - על-ידי קטון
תגובה
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כתוב טוב מאוד!

הבעיה היחידה היא שאני לא ממש מצליח לחבר את כל הפרטים, אם אתה יכול להסביר את עצמך קצת יותר אני אשמח...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• קטון שינה כותרת להרפתקאות יונתן פרק 5. מסתבך (פרק מעודכן)
לפני ב-2.5.2024 ב 2:28 AM Lightning hammer כתב:

כתוב טוב מאוד!

הבעיה היחידה היא שאני לא ממש מצליח לחבר את כל הפרטים, אם אתה יכול להסביר את עצמך קצת יותר אני אשמח...

ערכתי את הפרק

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות קטון כתב:

ערכתי את הפרק

אסור להגיב על אשכול שעברו מתגובתו האחרונה בו 3 שבועות, תודה, ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...