FreddieNF 838 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 אחרי חידון של 4 ימים! הגיע הזמן להנציח את המנצחים! מקום ראשון!!! עם 34 נקודות... @גילעד הוא זוכה ב: נכחד רנדומלי מוזהב מסדרת נכחדים שהוא בוחר! (למעט הטיטאנים) מקום שני!!!! עם 17 נקודות... @Nemesis הוא זוכה ב: אבן הגנה כסופה! מקום שלישי!!! עם 8 נקודות... @Miki הוא זוכה ב: סט טבעות לא כולל אבן אודם וספיר! מלבד הזוכים, כמובטח- שחקן שהיה פעיל לכל אורך החידון גם כן קיבל 30 זהב לחשבונו- @xtralarg! ברכות לזוכים וכל הכבוד למשתתפים על המחויבות, ההתמדה, וההשקעה לכל אורך החידון! מוזמנים לברך את הזוכים בתגובות! *שימו לב שבגלל הפרש הנקודות של מקום ראשון הפרס שלו הוגדל. *טבעת חיים תוגרל בין המגיבים לאשכול זה. 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis 132 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 (נערך) כל הכבוד בהחלט מרשים גילעד מגיע לך הפרס אני לא יגיד שאני בוכה שאני לא מצליח לנצח את גילעד כל חידון מחדש תודה רבה על החידון היה מהנה מאוד ותחרותי (תחרות_מושיקו ואני גילעד לא בתחרות) נערך בתאריך אפריל 30 - על-ידי Nemesis ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Miki 7 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 כל הכבוד לכל מי שהששתף ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 חידון פצצה! מחכה כבר לפעילות הבאה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
xtralarg 36 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 חידון מעולה תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 61 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 ברכות לזוכים!! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
123QWEASD 0 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 ברכות לזוכים בהחלט היה מאתגר (הייתי רק באחד מהם) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אחראי הקהילה גילעד 351 פורסם אפריל 30 אחראי הקהילה שיתוף פורסם אפריל 30 ברכות לשאר הזוכים וכל הכבוד לכל מי שעמל על הכנת החידון והעביר אותו! היה חידון מהנה ומרתק 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
RamYo 416 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 כל הכבוד למשתתפים, ברכות לזוכים! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
kiritoxz 33 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 כל הכבוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 77 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 כל הכבוד מזל טוב לזוכים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 399 פורסם אפריל 30 שיתוף פורסם אפריל 30 כל הכבוד לזוכים! רק אומר שאני הייתי יכול לקחת 50 נק' אם הייתי משתתף... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
furina 18 פורסם מאי 1 שיתוף פורסם מאי 1 אלופים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם מאי 1 שיתוף פורסם מאי 1 מזל טובבב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם מאי 1 שיתוף פורסם מאי 1 כל הכבוד למשתתפים! תודה רבה לצוות וברכות לזוכים 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.