Link 90 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 1 דקה ARTEMIS FOWL אמר: שלום כולם היי אלחנן משתתף בצערך זה בסדר. למדתי לקחת את החיים בכיף. בצכלס כל פעם שמישהו ישאל אותי איך איתי, התשובה שלי תהיה ברוך ה' הכל סבבה. האמת הרבה יותר כיף לחיות ככה בגישה חיובית כזאת. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ARTEMIS FOWL 143 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Wallace אמר: זה בסדר. למדתי לקחת את החיים בכיף. בצכלס כל פעם שמישהו ישאל אותי איך איתי, התשובה שלי תהיה ברוך ה' הכל סבבה. האמת הרבה יותר כיף לחיות ככה בגישה חיובית כזאת. ברוך ה' ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Link 90 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת ARTEMIS FOWL אמר: ברוך ה' מה איתך? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ARTEMIS FOWL 143 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Wallace אמר: מה איתך? אפשר להגיד סבבה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Link 90 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת ARTEMIS FOWL אמר: אפשר להגיד סבבה למה רק אפשר להגיד? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ARTEMIS FOWL 143 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Wallace אמר: למה רק אפשר להגיד? אני לא רוצה להרחיב זה ייקח יותר מדיי זמן וזה סוג של עבר ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteMartian 119 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 5 דקות ARTEMIS FOWL אמר: שלום כולם היי אלחנן משתתף בצערך היי, יובל. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ARTEMIS FOWL 143 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Michael Olsson אמר: היי, יובל. היי מאור ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Link 90 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת ARTEMIS FOWL אמר: אני לא רוצה להרחיב זה ייקח יותר מדיי זמן וזה סוג של עבר סבבה לגמרי. על מה נדבר? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ARTEMIS FOWL 143 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Wallace אמר: סבבה לגמרי. על מה נדבר? אני ראיתי שאתה הגעת, ובגלל שזה דבר נדיר אז אמרתי שלום לפני שתיעלם לעוד חודש+ אבל גרכד אני רואה סרטונים ואני צריך ללכת להתקלח אז ביי נחמד לראות שאתה עדיין מבקר לפעמים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Link 90 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 2 דקות ARTEMIS FOWL אמר: אני ראיתי שאתה הגעת, ובגלל שזה דבר נדיר אז אמרתי שלום לפני שתיעלם לעוד חודש+ אבל גרכד אני רואה סרטונים ואני צריך ללכת להתקלח אז ביי נחמד לראות שאתה עדיין מבקר לפעמים האמת יש סיכוי שאני אעלם, אבל לא בטוח עכשיו. ביי כיף לראות שאנשים שמחים כשאני בא ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Master Sword 131 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 חברלך, כרגיל היה לי שבוע באסה... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
MemeLord 95 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 2 שעות Wallace אמר: האמת יש סיכוי שאני אעלם, אבל לא בטוח עכשיו. ביי כיף לראות שאנשים שמחים כשאני בא לפני 3 שעות ARTEMIS FOWL אמר: אני ראיתי שאתה הגעת, ובגלל שזה דבר נדיר אז אמרתי שלום לפני שתיעלם לעוד חודש+ אבל גרכד אני רואה סרטונים ואני צריך ללכת להתקלח אז ביי נחמד לראות שאתה עדיין מבקר לפעמים לפני 3 שעות Michael Olsson אמר: היי, יובל. אתם נטשתם אותיייי, אני ישן לשנייה אחת וכלכם באים ואז כשאני מתעורר אתם פשוט הולכים, מה זה הקיום העלוב הזה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
... 59 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 5 דקות MemeLord אמר: אתם נטשתם אותיייי, אני ישן לשנייה אחת וכלכם באים ואז כשאני מתעורר אתם פשוט הולכים, מה זה הקיום העלוב הזה. מי ישן בשעות האלה חוץ מימך ילד ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteMartian 119 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 3 דקות MemeLord אמר: אתם נטשתם אותיייי, אני ישן לשנייה אחת וכלכם באים ואז כשאני מתעורר אתם פשוט הולכים, מה זה הקיום העלוב הזה. מישהו כמוך אמור לדעת שאני תמיד פה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
MemeLord 95 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 1 דקה Kiwi אמר: מי ישן בשעות האלה חוץ מימך ילד היה לי משעמם אז פשוט ישנתי, יש לך משהו יותר טוב לעשות כשמשעמם לך ואתה חולה? לפני כעת Michael Olsson אמר: מישהו כמוך אמור לדעת שאני תמיד פה. בעיקרון כן אבל הייתי צריך להכנס לדמות. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
... 59 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 1 דקה MemeLord אמר: היה לי משעמם אז פשוט ישנתי, יש לך משהו יותר טוב לעשות כשמשעמם לך ואתה חולה? בעיקרון כן אבל הייתי צריך להכנס לדמות. לישון עמוק בלי לקום. לפני 3 דקות Michael Olsson אמר: מישהו כמוך אמור לדעת שאני תמיד פה. כן בטח ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteMartian 119 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת MemeLord אמר: היה לי משעמם אז פשוט ישנתי, יש לך משהו יותר טוב לעשות כשמשעמם לך ואתה חולה? בעיקרון כן אבל הייתי צריך להכנס לדמות. אני משחק באסבוקס או שומע מוזיקה כשמשעמם לי. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
... 59 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 3 דקות Michael Olsson אמר: אני משחק באסבוקס או שומע מוזיקה כשמשעמם לי. אתה מחוק אצלי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
MemeLord 95 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Kiwi אמר: לישון עמוק בלי לקום. כן בטח בדיוק. לפני כעת Michael Olsson אמר: אני משחק באסבוקס או שומע מוזיקה כשמשעמם לי. אסבוקס? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteMartian 119 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Kiwi אמר: אתה מחוק אצלי לפני כעת MemeLord אמר: בדיוק. אסבוקס? אל תהרגו אותי בגלל שגיאת הקלדה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
MemeLord 95 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Michael Olsson אמר: אל תהרגו אותי בגלל שגיאת הקלדה. לאלאלא, אני פשוט לא יודע מה זה xD ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
... 59 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני 2 דקות Michael Olsson אמר: אל תהרגו אותי בגלל שגיאת הקלדה. זה לא השגיאה זה העיקרון (XBOX<<??) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
MemeLord 95 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 btw קניתי אוברוואטץ' :> ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WhiteMartian 119 פורסם June 2, 2017 דווח Share פורסם June 2, 2017 לפני כעת Kiwi אמר: זה לא השגיאה זה העיקרון (XBOX<<??) כן, אקסבוקס. רציתי לשחק עם חברים שלי, אז קניתי אקסבוקס במקום PS4. לפני 1 דקה MemeLord אמר: לאלאלא, אני פשוט לא יודע מה זה xD XBOX. הקונסולה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts