מעבר לתוכן

-נמחק-

jkk

נמחק  

5 הצבעות

1. 1. נמחק

הודעות מומלצות

• אחראי הקהילה

הסוגים מסודרים לפי האזור בו אתה חורש.

אתה בעצם רוצה שיהיה קל להשלים משימות בפאס, שהמשימות של האיוונט יהיו בדיחה כי תמצא רק דרקונים ודבר נוסף זה שתוכל להגדיר בדיוק את הסוג של האגדי הספציפי שאתה רוצה לדוגמא, ולמצוא אותו?

לא ממש הבנתי את הרעיון..

(דבר נוסף- לא הוספת סקר להצעה)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

נגד, יש מקומות שיש רק פוקימון אחד מסוג ספציפי. אם אני אגדיר רעל בבית הרוחות גאלאר לדוגמא- ייצא לי אטרנאטוס שוב ושוב

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לא אני לא רוצה דבר כזה כי אז סתם יהפוך הכל לקל יותר אולי תבטלו את זה באיוונטים כדי שזה לא יהיה קל

ובגלל זה גם הוספתי שיהיה אפשרות רק 3 ומעלה וזה לא יהיה אפשרי לבחור פחות מ3 סוגים כדי שלא תמצא רק דרקונים, כנראה שלא קראתם עד הסוף.

וזה עדיין יהיה קשה

ומצטער ששכחתי אני הוסיף סקר

נערך בתאריך - על-ידי jkk
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה
לפני 1 דקה jkk כתב:

לא אני לא רוצה דבר כזה כי אז סתם יהפוך הכל לקל יותר אולי תבטלו את זה באיוונטים כדי שזה לא יהיה קל

ובגלל זה גם הוספתי שיהיה אפשרות רק 3 ומעלה וזה לא יהיה אפשרי לבחור פחות מ3 סוגים כדי שלא תמצא רק דרקונים, כנראה שלא קראתם עד הסוף.

וזה עדיין יהיה קשה

ומצטער ששכחתי אני הוסיף סקר

אתה לא רוצה דבר כזה כי זה סתם יהפוך הכל לקל יותר, אבל היתרון בהצעה שלך זה שהכל יהפוך לקל יותר. אתה לא חושב שיש פה סתירה?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה

אני עדיין מתקשה להבין את הפואנטה של ההצעה. למה צריך להקל על השלמת משימות בפאס, על השלמת משימות באיוונט, על מציאת פוקימון שאתה צריך לאוסף ועל מציאת אגדי טוב?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

למה תמיד אתה חייב להרוס:classic_sad:

עכשיו אני בוכה

אני לא טוב בלחשוב

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה jkk כתב:

עכשיו אני בוכה

אני לא טוב בלחשוב

עדיין, בא לי אאיסקראנק- אני אלך לבית הספר ללחימה ואבחר שיהיה אפשר למצוא אש, קרח, ומים- בום, לא מצאתי אש ומים כי אין כאלה. אבל קרח=יש

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה
לפני 1 דקה jkk כתב:

עכשיו אני בוכה

אני לא טוב בלחשוב

אני מבין את הרצון לעשות דברים בדרך קלה יותר, אבל תסכים איתי שלהפוך את הכל לקל זה לא פתרון?

אם תביא סיבה הגיונית, ותשכנע אותי שההקלה הכרחית, אני אבין. פה כמו שאפשר להבין פתחת הצעה בלי לחשוב למה בעצם צריך להקל, אלא פתחת אותה על סמך זה שפשוט רצית להקל..

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אז תנעלו תנושא מה אני אעשה 

אתם יותר מדי טובים בזה

ניסיון של שנים כנראה

לפני 2 דקות גילעד כתב:

אם תביא סיבה הגיונית, ותשכנע אותי שההקלה הכרחית, אני אבין. פה כמו שאפשר להבין פתחת הצעה בלי לחשוב למה בעצם צריך להקל, אלא פתחת אותה על סמך זה שפשוט רצית להקל..

כי למשל במשימות באיוונט הדרקון למשל הנדירים מאוד המשימות באות בכמויות לא הגיוניות כי אנשים מוצאים נדיר מאוד אחת ל3000 קרבות במקרה הטוב

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה

זאת דעתי האישית, אני לא מייצג את דעת הצוות במקרה הזה.

תעשה את החושבים שלך, ותחליט לאחר החשיבה האם ההצעה שלך נכונה וחשובה, והאם אתה עדיין בעדה לאחר השיח הזה.

אם תחליט שהיא כן יכולה להוסיף למשחק והיא הכרחית- בכבוד, אולי הצוות אפילו יחליט לקבל אותה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

טוב נראה לי שההצעה הזאת עצמה פחות רלוונטית כי היא לא מספיק עוזרת אולי עדיף הצעה אחרת שפשוט תקל קצת על הנדירים מאוד אבל רק קצת

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה
לפני 1 דקה jkk כתב:

טוב נראה לי שההצעה הזאת עצמה פחות רלוונטית כי היא לא מספיק עוזרת אולי עדיף הצעה אחרת שפשוט תקל קצת על הנדירים מאוד אבל רק קצת

לא יודע אם אתה מודע לכך, אבל נכנס לא מזמן חפץ קבוצתי שמוסיף 15% למציאת אגדיים ונדירים מאוד. אתה יכול לבקש מראש הקבוצה שלך להפעיל אותו.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אולי אפשר גם להוסיף את זה לחנות הזהב ולעשות את זה בפחות זהב בשביל יחיד

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• jkk שינה כותרת ל-נמחק-
  • גילעד נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן. פרק מיוחד. הסיפור של שרף.

2. 0

הנבלים של האגדה של קורה חלק 2 - הברית בין קפיטליזם והשטן

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• Aaliyah עלה לדרגה
      מאמן מתקדם
    • Cappuccino זכה בתג
      שבוע ראשון
    • Cappuccino עלה לדרגה
      מאמן מוביל
    • Cappuccino עלה לדרגה
      מאמן מתקדם