מעבר לתוכן

הצעת חוזרת| איוונט תקופת האבן.

גילעד

הודעות מומלצות

• אחראי הקהילה

נפתח על ידי Freddie

כמו שאולי חלקכם יודעים, איוונט האבן הוצע פה ודווקא קיבל רוב הצבעות גדול- אבל מסיבות כאלו ואחרות האיוונט הצטרך לשיפור.

לא את כל ההעירות של ההנהלה אני יישמתי- פשוט כי אין לי מושג איך- או שלא הבנתי את ההעירות.

אבל- אל תגידו שאני רוטיני, שידרגתי את מכניקת האיוונט! עדכנתי את הגיפים של האולטרה כך שתוכלו לראות את המוזהבים עכשיו.

כמו כן, נאמר לי שהסוגים של האיוונט שלי לא משתלבים טוב- אני רוצה להבהיר שרוב הנכחדים משולבים בדרך הטובה ביותר לסוג אבן, ובדקתי הרבה בשביל לוודא את זה.

שם במשחק: Shully

ההצעה שלנו: להוסיף איוונט חדש- איוונט תקופת האבן, הפוקימונים יהיו בצבע אבן (חום כהה) והסוג שיתווסף יהיה כמובן, אבן.

מתקפת איוונט: dinosour crunch 160 אבן פיזי.

עלילת האיוונט:

האחות גוי מהעיירה פאלט התעניינה מאוד בארכיאולוגיה.

יום אחד הגיע אליה פרופסור חשוב ומוכר וסיפר לה שמצא בור משונה גדול ועמוק מאוד שמלא במאובני פוקימונים שנכחדו לפי טענתו ישנם מספר בורות כאלה המפוזרים ברחבי המחוז, אך הפרופסור כבר היה מבוגר והחליט להשאיר את העבודה לדור הבא ולכן בא אליה. היא הלכה אל הבור שאליו הפרופסור הגיע בהתחלה וגילתה מספר חלקי מאובנים של פוקימונים שמעולם לא נראו בעבר- אבל היא לא יודעת מה מתחבר למה, אבל צוות רוקט שמע על העניין וחמד את הפוקימונים החדשים לעצמו.

הם ניסו לגנוב את המאובנים אבל איבדו את האבנים באמצע ועכשיו הן מפוזרות לכל עבר.

היא מבקשת את עזרת הליגה באסיפת המאובנים ובחיבורן, ומבטיחה לתת את הפרסים שייצאו מהמאובנים למאמן שימצא אותם.

מכניקת האיוונט:

לאיוונט יהיה את הפרסים שיובאו לעיל, אבל לא ייאמר מה צריך לשלב עם מה כדי לקבל איזה פרס- מה הכוונה?

אתה צריך לשלב מאובנים לפי הכמות הנצרכת כדי לקבל פרס גדול יותר.

2- פרס קטן (אבן, משתנה לפי איזה מאובנים הוא שם- כמובן)

4- פרס בינוני (טבעת, תיבת זהב)

6- פרס גדול (טבעות חזקות, פלטיניום)

.....

10- נכחד!!! 

כל זה נתון להחלטת ההנהלה ורק הבאתי מושג למה אני מתכוון.

כל אדם שקיבל פרס שאף אחד לא קיבל- יפורסם המתכון שלו בעמוד האיוונט, או לחלופין- בהתאם למה ש @אנונימוסהציע-בדף האישי של כל מאמן הגלוי רק לו.

מיותר לציין שגם את המתכון של הנכחדים לא תוכל לדעת.

דוג':

היה ושילבת 2 זנבות אז נניח קיבלת אבן כלשהי

שילבת 3 ראשים וגוף- קיבלת טבעת כלשהי

שילבת 6- קיבלת תיבת פלטיניום 

שילבת 10 (קיבלת את אחד מנכחדי האיוונט)

דבר נוסף: מדי יום/שבוע במהלך האיוונט תפורסם שאלת פתע בצ'אט, עם פרס של חפץ איוונט (במידה וההנהלה תסכים לעשות את זה.

לחלופין/בנוסף- מדי יום ההנהלה תחליט בזמן רנדומלי לשים 3 עבמ''ים של 3 אבנים בדף של משתמש רנדומלי.

אחרי שהשגתי את תשומת לבכם עם הכתב הענקי והסגול, מה הכוונה עב''מים? ההנהלה תעשה ש3 המשתמשים הראשונים שייכנסו לעמוד של המשתמש הנ''ל ייראו מין אבן מעופפת בדף של השחקן, וייצטרכו לתפוס אותה- אם הם תפסו אותה, הם מקבלים את האבן.

כל פעם שהצוות שם עב''מים הוא כמובן יודיע על העב''מים (ואולי גם על המשתמש- לבחירתכם).

חפצי האיוונט:

מאובן גוף Image

מאובן זנב  Image

מאובן ראש Image

יש אפשרות גם לעוד 3 מאובנים (יד רגל וכנף) אם רוצים אז אוסיף תמונות בהמשך

הצעות למשפטים שאפשר לשים:

מכתש נוצר מהקרב שלך עם X ובמרכזו זיהית מאובן ראש, לקחת אותו מהר

בניסיון אחרון לשים פוקימון שלך קץ X זרק עליו אבן, אחר כך גילית שזה היה מאובן גוף

רוכב אופניים עבר בסביבה- והראה לך את האבן שהוא מצא, מיד זיהית שזה מאובן זנב- ביקשת את האבן והוא נתן לך בשמחה

נכחדי האיוונט:

מטעמי החוקים בליגה, אני אשלח פה רק נכחד אחד, את שאר הנכחדים והסטאטים אשלח לחבר צוות במידה ויהיה ביקוש.

אחד הנכחדים (תצוגה קדמית ואחורית+ מוזזהבת אחרוית וקדמית.): ancient  ultra necrozma  קישור לדרייב- https://drive.google.com/drive/folders/1cY-k1EmfOLZLJ8wE4Qxt6T52LIC37nul?usp=sharing

סוג דרקון ואבן

חוסם צמח ומים, שחזקים על אבן וחלשים על דרקון

דברים שנשארו: מתכת לחימה אדמה קרח פייה ודרקון חזקים.

רגיל אש חשמל רעל מעופף חלשים

כל השאר מורידים רגיל

ואם זה לא מספיק...:

שני דמויות ארכיאולוגיות חדשות שניתן להשיג אותם רק באיוונט הזה ייצטרפו למשחק- וניתן להשיג אותם בעזרת מתכון של 6. (סודי).

לנורה- unknown.png?width=294&height=476Image

אוריאלה-ImageImage

אני מקווה שהאיוונט היה ברור- מי שלא הבין, כמובן מוזמן לשאול. 🙂 

תחוו דעתכם, מראש אני רוצה להגיד שמי שאומר 'יש מספיק נכחדים גם ככה' אז תבינו שחוף מטיטניום וסוחרים- אין ממש משמעות לעובדה שיש הרבה נכחדים, כי זה לא שאתה צריך לאסוף אותם או משהו.

האיוונט מביא סגנון חדש- הוא מזכיר קצת את איוונט האנון האהוב, רק שהוא גם מקבל פאן של מסתורין ומזל, כמו גם אתה לא נדפק אם יש לך רק 2 חפצים, + אתה מקבל פרסים גם אם אתה מחובר הרבה לליגה בלי קשר לחרישה- ותוכל להשתמש בידע שלך גם.

בנוסף, כבר כמעט אין פוקימונים ששווה להשקיע בהם התקפה- והערך של טבעות ההתקפה ירד באופן ניכר- איוונט תקופת האבן מציע לשנות את זה.

ההצעה התקבלה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...