Eytan 14 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 (נערך) אוקי, אז עקב הצעה מהאחראי לפורום לציור, אני החלטתי לצייר 2 פוקימונים ב2 צורות צביעה ציור שונות. הפוקימונים שהחלטתי לצייר אם זרניאס וצ'ימצ'אר שהם האגדי וההתחלתי האהובים עליי. אך מפה לשם יצא שהם נראים נורא ואיום אבל אתם תסתדרו... נערך מרץ 18 על-ידי Eytan TheUnreal 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 75 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 וואו! יצא לך ממש יפה, כל הכבוד על ההשקעה והמאמץ! הייתי שמח אם תוכל לומר באיזו אפליקציה ציירת, ודרך איזה מכשיר? צ'ימצ'אר הוא בהחלט פוקימון כיפי לציור, לצערי את זרניאס עוד לא יצא לי לנסות לצייר, אבל בהחלט עשית עבודה טובה איתו. נ.ב. שים לב שיש כמה שגיאות כתיב באשכול. מחכה ומקווה לראות אשכולות נוספים ממך בפורום ציור!😋 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eytan 14 פורסם מרץ 18 מחבר Share פורסם מרץ 18 לפני 1 דקה shukush202 אמר: הייתי שמח אם תוכל לומר באיזו אפליקציה ציירת, ודרך איזה מכשיר? אני מצייר בטאבלט גרפי מתחבר למחשב בתוכנה ClipStudioPaint ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 75 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 לפני 2 דקות Eytan אמר: אני מצייר בטאבלט גרפי מתחבר למחשב בתוכנה ClipStudioPaint יצא לי להתנסות רק פעם אחת בטאבלט גרפי, ואתה בהחלט יודע להשתמש בזה! עם קצת חידוד של הכישרון המדהים שלך תוכל להגיע לתוצאות גבוהות ממש! בנוגע לתכונה, לא יצא לי לשמוע עליה, אבדוק עליה עכשיו. בנוסף, הייתי שמח אם תוכל להוסיף את המידע הזה לאשכול עצמו כדי שגם אחרים ידעו, ואולי אפילו ינסו בעצמם. אה, ודבר נוסף, הציורים ממש לא כישלון, ואפילו ההיפך! הם ממש טובים! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts