אנונימוס 135 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 (נערך) שם משתמש - g20. ההצעה: ביטול השינוי שנעשה בפרסים של דרגות 19 ו - 20 בפאס (הרגיל). כלומר, הפרס בדרגה 19 יהיה - אבן הגנה כסופה, הפרס בדרגה 20 יהיה - אבן הגנה, ויוסיפו דרגה 21 בה הפרס יהיה - הדמות (ליקו). לאחר סיום הפאס (סיום דרגה 21 - ע"פ החלק הקודם), יתקבל פרס רנדומלי על כל 3000 נק'. התרומה של ההצעה: מאמנים השקיעו בגלל שראו שם את הפרסים האלו (לפי הסדר הזה) - וראוי שעל השקעתם יקבלו את התגמול שלשמו השקיעו. יצירת אינטרס למשתמשים לסיים את הפאס בהקדם - וביצוע משימות גם לאחר סיומו. נערך מרץ 18 על-ידי אנונימוס קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hawks 313 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 בעד הנספח השני, לדעתי לתת תמריץ להמשיך ולהשלים משימות גם לאחר סיום הפאס הוא רעיון טוב מכיוון שבמצב כזה מתקיימת המשכיות לפאס במקום ששחקן יגיע לדרגה 20 או 21 ואז אין לו סיבה להשקיע בפאס יותר עד לעונה הבאה. לגבי הנספח הראשון, ניטרלי, כאשר הוסיפו את הפרסים בתחילת העונה באופן אישי חשבתי שהם מוגזמים וגם עכשיו אני חושב שהם מוגזמים והופכים את המשחק יותר לpay to win אך זו דעתי האישית ולכן אני לא בעד/נגד(גם סביר להניח שהדעה שלי בנושא לא הכי פופולארית). קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם מרץ 18 מחבר Share פורסם מרץ 18 לפני 5 דקות Hawks אמר: לגבי הנספח הראשון, ניטרלי, כאשר הוסיפו את הפרסים בתחילת העונה באופן אישי חשבתי שהם מוגזמים וגם עכשיו אני חושב שהם מוגזמים והופכים את המשחק יותר לpay to win אך זו דעתי האישית ולכן אני לא בעד/נגד(גם סביר להניח שהדעה שלי בנושא לא הכי פופולארית). מדובר כאן על פרסים בפאס הרגיל... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hawks 313 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 לפני 1 דקה אנונימוס אמר: מדובר כאן על פרסים בפאס הרגיל... היי, אשמח אם תוכל לערוך את ההצעה המקורית בשביל שהיא תהיה יותר מובנת, כשחקן שלא משחק הרבה במשחק חשבתי שהתכוונת לפאס פרימיום ולא החינמי, עם זאת אני נגד מכיוון שאני חושב שהאלטרנטיבה שהצעת היא מוגזמת, אך במקום מסוים כן ניתן להוסיף דרגה 21 ולהזיז לשם את הפרס של הדמות ובמקביל להוסיף פרס בדרגה 20. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם מרץ 18 מחבר Share פורסם מרץ 18 (נערך) לפני 12 דקות Hawks אמר: היי, אשמח אם תוכל לערוך את ההצעה המקורית בשביל שהיא תהיה יותר מובנת, כשחקן שלא משחק הרבה במשחק חשבתי שהתכוונת לפאס פרימיום ולא החינמי, עם זאת אני נגד מכיוון שאני חושב שהאלטרנטיבה שהצעת היא מוגזמת, אך במקום מסוים כן ניתן להוסיף דרגה 21 ולהזיז לשם את הפרס של הדמות ובמקביל להוסיף פרס בדרגה 20. ההצעה עודכנה על מנת שיהיה ברור. כפי שכתבתי בהצעה, זה היה המצב, שחקנים השקיעו על סמך הפרסים שהם ראו (שהיו כפי שתיארתי בהצעה, במקור לא הייתה דמות, אך מרגע ששמו אותה - ראוי שגם היא תישאר כפרס) - וראוי שיקבלו את הדברים שלשמם השקיעו. נערך מרץ 18 על-ידי אנונימוס קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 152 פורסם ביום רביעי בשעה 21:51 Share פורסם ביום רביעי בשעה 21:51 הפרסים ירדו כי הם היו מוגזמים, לא? אפשר לעשות משהו כמו מיני-פאס למי שכבר סיים שבו כל 3000 נקודות ומקבלים פרס קטן (כמו שהצעת בערך) וכל כמות מסוימת של פעמים (נגיד בפעם ה-7, כלומר 21k נקודות אחרי סיום הפאס) יהיו פרסים גדולים יותר. ככה תידרש השקעה גדולה יותר להשגה של הפרסים, והמוטיבציה להשלמה לאחר סיום הפאס הרגיל תעלה. כמובן שכל הפרטים הטכניים ובעיקר הכמותיים הם לשיקול הנהלה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם ביום רביעי בשעה 21:55 מחבר Share פורסם ביום רביעי בשעה 21:55 לפני כעת eri אמר: הפרסים ירדו כי הם היו מוגזמים, לא? אפשר לעשות משהו כמו מיני-פאס למי שכבר סיים שבו כל 3000 נקודות ומקבלים פרס קטן (כמו שהצעת בערך) וכל כמות מסוימת של פעמים (נגיד בפעם ה-7, כלומר 21k נקודות אחרי סיום הפאס) יהיו פרסים גדולים יותר. ככה תידרש השקעה גדולה יותר להשגה של הפרסים, והמוטיבציה להשלמה לאחר סיום הפאס הרגיל תעלה. כמובן שכל הפרטים הטכניים ובעיקר הכמותיים הם לשיקול הנהלה. לא יודע למה שינו את הפרסים. באופן כללי, מרגע שדבר הוצג כפרס - ראוי שהאפשרות להשיגו תהיה קיימת. באופן ספציפי, אבן הגנה כסופה היא פרס בשם בלבד, כלומר, מעבר לכך שהיא עוד חפץ עם עמוד מידע - אין לה שום שימוש, היא לא באמת "קיימת" במשחק, הפאס הוא אפשרות טובה להכניס אותה למשחק. והקושי הנדרש על מנת להשיגה - הוא גדול מאוד! לעניין השני, מה שהצעת זו אפשרות, לדעתי ההצעה שלי יותר פשוטה ויעילה (אתה פשוט מציע להוסיף עוד שלבים לפאס). קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Doom man 276 פורסם ביום חמישי בשעה 15:27 Share פורסם ביום חמישי בשעה 15:27 היי, הצעה 1 - צוות המשחק שואף לשמור על איזון בשוק - הקטנה של ריבוי פרסים ושמירה על איזון בתמורה שהמשתמש מקבל מהפעולות שלו. הוספה של אבן הגנה כסופה לליג פאס עשויה לשבור את האיזון הזה ולהגדיל את שווי הפרס שמתקבל. הפרסים הנוכחיים בליג פאס כבר שווים מאוד ומעניקים למשתמש שלל חפצים שונים. לכן, ההצעה נדחתה הצעה 2 - הרציונל שמוצג בהצעה הגיוני - הוספת שימוש למשימות בליג פאס גם לאחר סיומו. ההצעה תיכנס למשחק בהמשך, כמות הניקוד הדרושה לפרס והפרס שמקבלים יפורסמו בהמשך. תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק, ננעל. אנונימוס וגם Hawks 2 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts