אנונימוס 135 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 (נערך) שם משתמש - g20. ההצעה: כאשר יוחלפו כל שלושת הפוקימונים בסוחרים, יתבצע רענון אוטומטי שלהם - כלומר, יופיעו הצעות חדשות בסוחרים. (אופציונלי - הגבלה למספר הפעמים ביום, לשיקול ההנהלה). התרומה של ההצעה: עידוד של ציד פוקימונים והוספת תכלית לתפיסתם. עידוד לביצוע החלפות בסוחרים (גם כאלו שאינן נכחד גרוע על נכחד טוב). נערך מרץ 18 על-ידי אנונימוס קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
המלאך 547 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 אני בעד ההצעה, למרות שאם איני טועה ההצעה הוצעה ונדחתה אבל אין לי מושג קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אליה87 14 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 אני בעד הצעה זה הצעה שלדעתי באמת תעזור קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 2 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 בעד לדעתי ישפר מאוד את הסוחרים וגם יתן להרבה מאמנים חדשים לסחור ןשלא יגמר המלאי:) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 152 פורסם ביום רביעי בשעה 21:54 Share פורסם ביום רביעי בשעה 21:54 אולי אם יהיה סוג של Cooldown... בכל מקרה, כשזה יתקע על החלפה שאף אחד לא רוצה או יכול לבצע, זה יהיה קצת מעצבן. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם ביום רביעי בשעה 21:58 מחבר Share פורסם ביום רביעי בשעה 21:58 לפני 3 דקות eri אמר: אולי אם יהיה סוג של Cooldown... בכל מקרה, כשזה יתקע על החלפה שאף אחד לא רוצה או יכול לבצע, זה יהיה קצת מעצבן. כתבתי בהצעה, יש אפשרות להכניס מנגנון של הגבלה, למשל - שיהיה אפשרי לרענן זאת ככה רק 6 פעמים כל יום. הגבלה נוספת, ומאוד אפקטיבית, היא זאת שציינת. לדעתי, האפשרות שזה "יתקע" היא לא דבר רע - להפך, על מנת למנוע זאת - זה יעודד החלפות שלא ייעשו במצב הנוכחי. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Doom man 276 פורסם ביום חמישי בשעה 15:34 Share פורסם ביום חמישי בשעה 15:34 היי, הרציונל שמוצג בהצעה הגיוני - עידוד השחקנים לשימוש בסוחרים. למרות זאת, גם עם ההגבלה שמוצעת באשכול, ההחלפה האוטומטית תתן הזדמנות נרחבת יותר ותקל על השגה של פוקימונים בעלי ערך מהסוחרים. בנוסף, הרענון האוטומטי יוריד מערכו של רענון הסוחרים שהצוות לפעמים מבצע - זו פעילות מיוחדת של הצוות. זה יגרום לרענון הסוחרים להפוך למשהו יותר נפוץ ורמת הריגוש תרד. לאור האמור לעיל, ההצעה נדחתה תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק, ננעל. אנונימוס, cactus וגם Hawks 1 1 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts