המלאך 547 פורסם מרץ 17 Share פורסם מרץ 17 (נערך) שם במשחק: Shully ההצעה שלי: להוסיף דף 'ציידי פוקימונים' בו יש מאמנים של המחשב שנותנים (בדומה לסוחרים) הצעות על הפוקימונים שלכם. במה זה שונה, אתם שואלים? טוב. בציידי הפוקימונים, המאמנים לא בהכרח מציעים פוקימונים על הפוקימונים שלכם (היינו גם כסף, זהב, חפצים, מטבעות), ויכולים להיות להם יותר דרישות מסתם סוג של פוקימון. לא מבינים למה אני מתכוון, הנה כמה דוג' לדברים שיכולים לקרות. מאמן מכון פרא: היי אתה! אני מנסה להתחזק לאחרונה וחסרים לי פוקימונים עם פונטציאל טוב, אם תוכל להשיג לי X(שם הפוקימון) עם IV בסיסי של X בהתקפה, אתן לך Y זהב וW כסף. פרופסור פוג'י: הו שלום לך, אני עורך מחקר חדש על פוקימונים מוזהבים ואשמח אם תתן לי X מוזהב- בתמורה תוכל לקבל את החפץ Y הנדיר הזה שמצאתי לא מזמן. ג'ובאני: אז בסוף הגעת, העסק הוא כזה! אם תתן לי פוקימון מסוג L בנדירות F תוכל לקבל את הביצה הנדירה הזו, המביאה לך פוקימון באותה נדירות אך מסוג Q. קפטן פאנטום: אהוי חובל, רוצה קצת החלפות אה? אני מניח שאם תוכל להביא לי את פוקימון G אני אוכל להביא לך Z מטבעות מהספינה ששדדתי לאחרונה. וכ'ו, נראה לי הבנתם אותי, אין לי זמן להאריך, אז רק כמה דברים: בדומה לסוחרים, הדרושים ייתחלפו כל יום וגם הם פתוחים אותם הצעות לכולם. הבנתי שרוצים לדעת איך החלוקה תעבוד אז אני מציע חלוקה כזו (תודה רבה ל @אנונימוסערך את הכל מחדש) נכחד: 600 זהב/אבן הגנה/1000 מטבעות/7 טבעות רנדומליות (מהרגילות)/3 טבעות רנדומליות מהמיוחדות (ספיר/אודם/יהלום)/ 1,200000 סילבר - ללא שילוב של הדברים, כל פעם יופיע רק אחד מהם כתשלום, זה משמעותי כי זה מקל על התכנות. אגדי: 100 זהב/טבעת רנדומלית (מהרגילות)/200 מטבעות/ 200000 סילבר - כנ"ל. מגה: 30 זהב/60 מטבעות/ 60000 סילבר (אבן חלום אדומה/כחולה) - כנ"ל. נדיר-מאוד - 10 זהב/20 מטבעות/ 20000 סילבר (מפתח ברזל/מפתח זהב/תיבת כסף) - כנ"ל. נדיר/נפוץ - מספר רנדומלי של מטבעות (עד 10)/אבן (רבייה,מגה,מצב) - כנ"ל. תנאים מיוחדים והתוספות שלהם לתמורה: ממוצע IV מעל 20 - תוספת של 2% על סכום הבסיס, תבוא לידי ביטוי רק בזהב/מטבעות/סילבר. ממוצע IV מעל 25 - תוספת של 5% על סכום הבסיס, כנ"ל. ממוצע EV מעל 150 - תוספת של 2% על סכום הבסיס, כנ"ל. ממוצע EV מעל 200 - תוספת של 4% על סכום הבסיס, כנ"ל. ממוצע EV מעל 230 - תוספת של 7% על סכום הבסיס, כנ"ל. מוזהב - תוספת של 20% על סכום הבסיס, כנ"ל. שינה מצב - תוספת של 15% על סכום הבסיס, כנ"ל. רמה מעל 50 - תוספת של 1% על סכום הבסיס, כנ"ל. רמה מעל 80 - תוספת של 2% על סכום הבסיס, כנ"ל. רמה מעל 95 - תוספת של 4% על סכום הבסיס, כנ"ל. למה אני חושב שההצעה תוכל לעזור: כי ציד הפוקימונים הנפוצים והנדירים ייהפוך להיות יותר גדול וממשי ומעניין במשחק נערך ביום רביעי בשעה 05:59 על-ידי המלאך אנונימוס 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 (נערך) איך אתה מציע שהתמורה תקבע? נערך מרץ 18 על-ידי אנונימוס ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
המלאך 547 פורסם מרץ 18 מחבר Share פורסם מרץ 18 לפני 22 דקות אנונימוס אמר: איך אתה מציע שהתמורה תקבע? בדרושים שמבקשים IV גבוה אני מניח שזה גם יישקלל נדירות של הפוקימון, לא צריך יותר ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 לפני 1 דקה המלאך אמר: בדרושים שמבקשים IV גבוה אני מניח שזה גם יישקלל נדירות של הפוקימון, לא צריך יותר אני אחדד את השאלה, מבחינה לוגיסטית, איך אתה עושה את זה? בסוחרים זה פשוט, אתה נותן פוקימון מנדירות X ומקבל פוקימון מנדירות X. איך כאן אתה יוצר מצב מדויק שעבור הנתונים שיידרש המאמן להביא הוא יקבל תמורה מתאימה? זה לא ריאלי שכל פעם יצטרכו להתאים את התמורה למה שאתה נותן. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
המלאך 547 פורסם מרץ 18 מחבר Share פורסם מרץ 18 (נערך) לפני 17 דקות אנונימוס אמר: אני אחדד את השאלה, מבחינה לוגיסטית, איך אתה עושה את זה? בסוחרים זה פשוט, אתה נותן פוקימון מנדירות X ומקבל פוקימון מנדירות X. איך כאן אתה יוצר מצב מדויק שעבור הנתונים שיידרש המאמן להביא הוא יקבל תמורה מתאימה? זה לא ריאלי שכל פעם יצטרכו להתאים את התמורה למה שאתה נותן. לא קשה לדעתי, אבל אם זו בעייה אני מציע חלוקה כזו: על נכחדים ההצעות יהיו בסביבות ה600 זהב, אבני הגנה. אגדיים 100 זהב, תיבות זהב, טבעות. פוקימוני מגה 50 זהב, פוכדורי זהב, חרב חלודה, מגן חלוד. נדירים מאוד 15 זהב, פוכדורי מתכת, תיבות כסף, מפתחות. נדירים 10 זהב, אבנים (מצב, רבייה, מגה) פוכדורי הוקרה. נפוצים 5 זהב, משחות, מתקפות. בונוס של דרגה אם הפוקימון הדרוש צריך להיות מוזהב, או אם הפוקימון עם IV גבוה וכ'ו לשיקול ההנהלה לדעתי זה נשמע סביר, לא'דע, המחירים יורדים ומתבססים על הממוצע של המחירים לפי ה4 שנים שאני משחק. נערך מרץ 18 על-ידי המלאך ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם מרץ 18 Share פורסם מרץ 18 (נערך) לפני 13 דקות המלאך אמר: לא קשה לדעתי, אבל אם זו בעייה אני מציע חלוקה כזו: על נכחדים ההצעות יהיו בסביבות ה600 זהב, אבני הגנה. אגדיים 100 זהב, תיבות זהב, טבעות. פוקימוני מגה 50 זהב, פוכדורי זהב, חרב חלודה, מגן חלוד. נדירים מאוד 15 זהב, פוכדורי מתכת, תיבות כסף, מפתחות. נדירים 10 זהב, אבנים (מצב, רבייה, מגה) פוכדורי הוקרה. נפוצים 5 זהב, משחות, מתקפות. בונוס של דרגה אם הפוקימון הדרוש צריך להיות מוזהב, או אם הפוקימון עם IV גבוה וכ'ו לשיקול ההנהלה לדעתי זה נשמע סביר, לא'דע, המחירים יורדים ומתבססים על הממוצע של המחירים לפי ה4 שנים שאני משחק. יש בעיה משמעותית במחירים שהצעת, עבור פוקימונים גרועים - הם מצויינים, עבור טובים - הם גרועים. אני מציע שתחשוב מעט על מחירון מסודר לכל תנאי, ובהתאם לזה גם את מחירון החפצים עליו אתה מתבסס. זו הצעה לא פשוטה להכנסה מבחינה לוגיסטית, ולכן, לדעתי אתה צריך להיות מאוד סגור וברור בפרטים שלה. נערך מרץ 18 על-ידי אנונימוס ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
המלאך 547 פורסם מרץ 18 מחבר Share פורסם מרץ 18 לפני 1 שעה אנונימוס אמר: יש בעיה משמעותית במחירים שהצעת, עבור פוקימונים גרועים - הם מצויינים, עבור טובים - הם גרועים. אני מציע שתחשוב מעט על מחירון מסודר לכל תנאי, ובהתאם לזה גם את מחירון החפצים עליו אתה מתבסס. זו הצעה לא פשוטה להכנסה מבחינה לוגיסטית, ולכן, לדעתי אתה צריך להיות מאוד סגור וברור בפרטים שלה. ברור שיהיו פוקימונים שלא תרצה להחליף עליהם, בדומה לסוחרים- לא חשבתי שהדרושים יהיו מנוצלים עד תום כל הזמן, אבל בדומה לסוחרים כשתבוא הצעה שווה- לא תיקח? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts