Eytan 14 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 שלום, נעים להכיר. השם שלי הוא איתן, ואני וויב מאז כיתה ז' (לדעתי). רציתי לנסות ולכתוב המלצות כלליות לאנימות שאני אוהב, העיקרון הוא שאני אנסה להביא אנימות שלא כל הקהל הרחב מכיר לפחות בישראל. מקווה שהאשכולים שאני אכתוב בנושא הסדרות שאני אוהב לפחות ירחיב לכם טיפה את האופקים/סדרות שאתם רואים באופן כללי. עכשיו אחרי החפירה של ההתחלה בואו נגיע לחפירה האמיתית... אז הסדרה הראשונה שאדבר עליה היא "מרץ מגיע כאריה"/"March Comes In Like A Lion" תקציר- הסיפור שלנו מספר על נער בתיכון בשם "ריי קיריאמה", ריי הוא משחק כשחקן שוגי מקצועי (למי שלא יודע שוגי זה משחק אסטרטגיה אשר יש בו דימיון מסויים לשחמט), אשר חיי לבד ומתפרנס מקריירת השוגי שלו. בגלל היותו עילוי בתחום השוגי אנשים רבים גרמו לו לבסוף להיות מרוחק מהסביבה, והאנשים היחידים אשר מספקים לו כתף חמה הם בנות משפחת "קוומוטו". עכשיו אני יודע שהתקציר בלשון המעטה דל, זה פשוט שלדעתי תקצירים צריכים להיות דלים ככל שאפשר, ככה אפשרי להתחמק כמה שיותר עם ספוילרים למיניהם. אני אנסה יותר לשכנע אתכם בדעה שלי מאשר בתקציר גם כי אני מתקצר נורא וגם בגלל הסיבה למעלה. דעה אישית- אני אגיד את זה ככה, זאת אחת הסדרות הכי טובות שראיתי נקודה. מבחינת כתיבת עלילה ודמויות אני לא יכול לחשוב על אנשים שגרמו למשחק להיות מוטיב כל כך חזק ואפקטיבי, עכשיו היופי הוא שהסדרה לא נשנעת רק על המוטיב זה. אני חושב שהדמויות הן מה שסוחבות את הסדרה, כל דמות בין אם זה הדמויות הראשיות ובין אם זה הדמויות המשניות גורמות לסדרה להיות מה שהיא. מה שעוד גורם לי לאהוב כל כך את הסדרה זה שהיא לוקחת רק טרגדיות מהחיים האמיתיים, האומנם לא אצל כולם אנחנו יכולים להבין את הדמות עד עומק הדברים, אך הסדרה נוגעת בנושאים כמו חרם, לחץ חברתי, ניקור משפחתי, יתומות וחולנות (חולנות= נטייה של אדם להיות חולה מהרגיל). הדבר ההכי אהוב עליי בסדרה זה האנושיות שבא, אני ספציפית ראיתי את הסדרה פעמיים, וכל פעם הלב שלי "התחמם מחדש". משהו בסדרה הזאת פשוט גורם לי להיות רגיש באופן חריג לסדרות שאני רואה+ זאת האנימה יחידה שגרמה לי לבכות (מתוך מעל 100). אז אם נשארתם לקרוא את זה עד עכשיו אני מקווה שתראו את הסדרה, וגם תדברו איתי עליה כי אף אחד לא ראה אותה (ultime בליגה) עכשיו כחלק אחרון אני אשים דרכי צפייה אפשריות ואת הקישור של האנימה לMAL טריילר לעונה הראשונה עונה ראשונה בMAL עונה שנייה בMAL האנימה זמינה בנטפליקס בשתי עונותיה למי שזה עוזר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 177 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 (נערך) שמח לראות אשכולות שלך, המשך להפעיל את פורום אנימה ומנגה 😉 האנימה בהחלט נשמעת מעניינת, ניתן להסיק מדבריך שהרבה אנשים יתחברו אליה ויקשרו אירועים מהחיים הפרטיים שלהם אל האירועים שבה. תודה על ההמלצה! מחכה לאשכול הבא. נערך מרץ 13 על-ידי גילעד1 Eytan 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם מרץ 16 Share פורסם מרץ 16 תמיד נחמד לראות אשכולות מושקעים, אבל שים לב לכמה דברים: כאשר אתה ממשיך ומוציא אשכולות דומים, אני ממליץ לך לשנות מעט את סגנון האשכול. להפוך אותו ל"סיקור", הכולל תקציר איכותי, תיאור אובייקטיבי (עד כמה שאפשר) שלך על הסדרה - יתרונות הסדרה ביחס לאחרות, חסרונות שלה וכו', ודעתך האישית על הסדרה - הקטע האהוב עליך, קטע שפחות אהבת וכו'. עיצוב: הוספת כותרות לייצוג נושאים (ותתי נושאים במידת הצורך), בנוסף, הייתי ממליץ לנסות ולהוסיף עוד קצת צבע ותמונות - יותר מתאים לדעתי לפורום בו נפתח האשכול... כתיבה: ישנן מס' שגיאות הקלדה וחסרים סימני פיסוק. לעניין התוכן, חסרה לי העשרה נוספת בתקציר, ובדעתך האישית - ביסוס ע"י סיפורים ודוגמאות מהסדרה - לדעתי זה מאוד משמעותי להמלצה טובה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts