cactus 1,485 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 אז יום שני הגיע וכידוע לכולם, יום שני זה היום שבו מדרגים חפצים. (או בכול מקרה, היום מדרגים חפצים. פשוט תזרמו אנשים) אז היום אני אדרג את חמשת החפצים האהובים עלי בליגת הפוקימונים - בסדר עולה. 5. תיבת טיטינום תיבת טיטניום הוא אחד החפצים היותר שווים בליגה. הוא מכיל נכחד רנדומלי (אופצינאלי: טיטאן), סכום נאה של זהב, מטבעות - וסילבר. עם זאת, הוא דורש מפתח (במידה ותרצה סיכוי גבוה יותר לטיטאן, מפתח יקר) וגם עולה בעצמו לא מעט. לכן הוא משתבץ בנחת במקום החמישי בדירוג שלי, איכות - 9/10 מחיר - 7/10 (יקר, אבל לרוב שווה את זה) נגישות - 2/10 (קשה להשגה) ציון סופי: 18/30 4. סוכרייה נדירה סוכרייה נדירה היא חפץ במיוחד לעצלנים (כמוני 😉 ) או לאנשים שמחרימים את @White Knight ורוצים לפגוע לו בהכנסה (הוא לוקח בקושי זהב, מה אכפת לכם) במחיר בזוי של 8 זהב תוכלו להשיג דרגה לפוקימון. אז נכון, עד דרגה 90 - לחלום על להשתמש בחפץ הזה יהיה דבילי. ונכון, כיום - מאמני פוקימונים לוקחים סכום קטן פי 4. ונכון, גם מעון פוקימונים קיים בסכום סילבר מצחיק. אבל בכול זאת, חפץ שמעלה דרגות לפוקימון שלך? ללא ספק שווה. וזה אפילו לא דורש לחכות זמן... איכות - 7/10 מחיר - 5/10 נגישות - 10/10 (קל לרכישה) ציון סופי: 22/30 3. חכת כסף חכת כסף מעלה את הסיכוי שלך לדוג פוקימונים מוזהבים ב20%, ללא ספק דבר מדהים. היא ניתנת למציאה רק באיזור מסויים במפה, מה שמקשה על מציאה שלה. עם זאת, התועלת שהיא מביאה (והעובדה שלא ניתן לרכוש אותה, והיא ניתנת לשימוש אין-סופי) ללא ספק מביאה אותה לראש הטבלה. טורניר הדייג מביא פרסים יפים על בסיס יום-יומי, ובלי חכת כסף תתקשה להשתלב בטורניר המותח. שמלבד @Ykrat, אף אחד לא מחזיק בטופ שלו יותר מידי זמן ברצף. איכות - 8/10 מחיר - ?/? נגישות - 8/10 ציון סופי: 24/30 (16/20) 2. אבן מגה זה כנראה לא החפץ שציפתם לראות כאן, אולי קיוותם לראות איזו אבן הגנה שמיימית או פוקדור מאסטר נוצץ.. אבל לא. זה מקומו של אבן המגה. אבן המגה, במחיר מצחיק, משדרגת לך את הפוקימון באופן קיצוני! בעקבות תיבת הזהב שמביאה גם היא פוקימוני מגה לרוב, אנשים נוטים להתעלם מיכולותייה המדהימות של האבן הזו. איכות - 9/10 מחיר - 10/10 נגישות - 9/10 ציון סופי: 28/30 1. פוקדור חברים ובמקום הראשון והנוצץ, הפוקדור הטוב במשחק - פוקדור חברים. לא מדובר כאן במאסטר (היקר!) עם 100% לכידה, שמוציא את כל הכיף באפקט הלכידה. גם לא מדובר בפוקדורים שעולים עשרות אלפי סילבר והתועלת שלהם אפסית (כן, מדבר עליך פוקדור מוזהב) אני מדבר איתכם על פוקדור בעלות של 1200 סילבר (!!!) שיכפיל פי 2.5 את סיכוי הלכידה של כל הפוקימונים של כל משתמש חברותי. כמובן ש10 חברים זה כלום, וההנאה מהלכידה נשמרת. איכות - 10/10 מחיר - 10/10 נגישות - 10/10 ציון סופי - 30/30 עד כאן סיקור החפצים שלי להיום, מוזמנים להוסיף את הסיקורים שלכם בתגובות! נתראה באשכול הבא 😉 🌵cactus🌵 White Knight, Ykrat, shukush202 וגם 1 other 3 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BabyMonster 30 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 אשכול ֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫נחמד מאוד המשך כך! 🙂 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 177 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 (נערך) בהחלט חפצים נהדרים מתוך כלל החפצים הרבים במשחק. שמחתי לקרוא את הדירוג המפורט והמרשים שלך, מחכה לראות את הסיקורים של שאר השחקנים על כך. נערך מרץ 13 על-ידי גילעד1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zeraora 39 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 אני אשכרה אהבתי אותו דבר בול!!! אחלה אשכול! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 75 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 אשכול יפה מאד, מפורט וכתוב בצורה יפה ומצחיקה. הייתי מבובל בהתחלה משני המקומות הראשונים, אבל אחרי שקראתי את ההסברים, לא יכולתי אלא להסכים איתך. מחכה לדירוג הבא 😉 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Doom man 276 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 אין ספק מבחינתי שפוקדור החברים הוא 10/10(או 30/30 בדירוג שלך). פוקדור שמעבר להיותו "סתם" פוקדור הוא גם חברותי וגם מצחיק - נותן לי תחושת שייכות וגורם לי להרגיש כאילו אני הפוקימון במהלך מסע הלכידות הארוך שלי. במקום השני הייתי שוקל לשים פוקדור ספארי, אני אוהב לטייל בספארי. אנונימוס, shukush202 וגם cactus 1 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hawks 313 פורסם מרץ 13 Share פורסם מרץ 13 מכל החפצים שציינת לדעתי תיבת הטיטניום היא השווה ביותר מכיוון שניתן לקבל נכחדים/טיטאנים שיכולים להיות מאוד שימושיים ללא תלות באיוונט פעיל, כמובן שבדרך כלל מקבלים פוקימונים פחות טובים כמו אטרנטוס מהולל לדוגמה... אנונימוס וגם cactus 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 135 פורסם מרץ 14 Share פורסם מרץ 14 לפני ב-13.3.2023 at 18:10 cactus אמר: 1. פוקדור חברים ובמקום הראשון והנוצץ, הפוקדור הטוב במשחק - פוקדור חברים. לא מדובר כאן במאסטר (היקר!) עם 100% לכידה, שמוציא את כל הכיף באפקט הלכידה. גם לא מדובר בפוקדורים שעולים עשרות אלפי סילבר והתועלת שלהם אפסית (כן, מדבר עליך פוקדור מוזהב) אני מדבר איתכם על פוקדור בעלות של 1200 סילבר (!!!) שיכפיל פי 2.5 את סיכוי הלכידה של כל הפוקימונים של כל משתמש חברותי. כמובן ש10 חברים זה כלום, וההנאה מהלכידה נשמרת. איכות - 10/10 מחיר - 10/10 נגישות - 10/10 ציון סופי - 30/30 אבל, למה אתה יוצא מנקודת הנחה שאני משתמש חברותי? 😭 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 261 פורסם ביום רביעי בשעה 18:51 Share פורסם ביום רביעי בשעה 18:51 פוקדור חברים @Yonatan ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts