2v2 179 פורסם פברואר 16 Share פורסם פברואר 16 היי, היום באשכול אני רוצה להמליץ לכם על כמה משחקים שעומדים לצאת השנה אני מחכה להם וממליץ עליהם 1 : The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom משחק חדש בסדרת המשחקים של the legend of zelda לפי המשחק הקודם breath of the wild אני יכול להבטיח לכם שזה עומד להיות אחד המשחקים הטובים ביותר של השנה הזאת אם לא המשחק הכי טוב מכמה סיבות : open world מעולה אנימציה מעולה ואסטרטגי , הוא יצא ב12 במאי של 2023. 2 : Marvel’s Spider-Man 2 המשחק הוא בסדרת המשחקים של Marvel’s Spider-Man למי שיצא לשחק במשחק הראשון או במיילס מורלס יודע כמה המשחקים הם טובים אנימציה מעולה קרבות מעולים ומהנים המשחק לדעתי מתאים לכולם וגם למי שלא בהכרח אוהב את היקום של מארוול , תאריך יציאה עדיין לא מדוייק אך הוא יצא בחודשים הקרובים. 3 : Street Fighter 6 המשחק הוא בסדרת המשחקים האייקונית של street fighters מומלץ לכל חובבי הפייט ארקייד ולאוהבי סדרת המשחקים במשחק עומד להיות סנגון לחימה חדש, שיפורים לnetcode ועוד המון פיצ'רים מגניבים אחרים , המשחק יצא ב2 ביוני של 2023 4 : Skull and Bones האומנם המשחק לא שייך לאף סדרת משחקים אחרת אך לפי מה ששמעתי עליו הוא עומד להיות משחק איכותי של הרפתקת פיראטים , הסטודיו שיצר את המשחק הוא יוביסופט אותה חברת משחקים שיצרה את סדרת משחקי Assassin's Creed ריימן ועוד תאריך של המשחק עדיין לא מדוייק אך הוא יצא בחודשים הקרובים. רשימה של משחקים מומלצים אחרים שאני אישית פחות אוהב : Final Fantasy XVI Diablo IV Dead Island 2 זה הכל להפעם מקווה שנהנתם The Cat-llector וגם White Knight 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Cat-llector 14 פורסם פברואר 16 Share פורסם פברואר 16 יאיי אשכול חדש של סרוטיטו המשחקים נראים מגניבים, נקווה שיעמדו בציפיות! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allen Walker 181 פורסם פברואר 16 Share פורסם פברואר 16 אני כל כך עצוב על זה שtears of kingdom יוצא על תקופת בגרויות, נינטנדו היו צריכים להתחשב יותר בנו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts