אחראי הקהילה גילעד 250 פורסם נובמבר 10, 2022 אחראי הקהילה Share פורסם נובמבר 10, 2022 (נערך) סקר|שיר חדש ששמעתם לאחרונה אהלן,לי לאחרונה לא יצא לשמוע שירים במיוחד,רציתי לשמוע איזה שיר שמעתם בפעם הראשונה בזמן האחרון ואהבתם.(אשמח לפירוט גם למה אהבתם אותו..) (התגובות שלכם יכולות לתת לי רעיונות לשירים שאשמע 😉) נערך נובמבר 10, 2022 על-ידי גילעד1 cactus וגם Zeraora 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zeraora 56 פורסם נובמבר 10, 2022 Share פורסם נובמבר 10, 2022 Legend Never Die אני ממש אוהב אותו כי אני אוהב שירי פופ אני עדין לא בתוך שזה פופ אבל שיהיה אני לפעמים שומע אותו תוך כדי המשחק ממש כיף המשך לדיון פורע! לשיר- גילעד 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,537 פורסם נובמבר 11, 2022 Share פורסם נובמבר 11, 2022 כל האלבום של ערוץ הכיבוד. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Freddie 705 פורסם נובמבר 11, 2022 Share פורסם נובמבר 11, 2022 till the day i die. שיר מעולה, שכששמעתי אותו בפעם הראשונה לא ידעתי שהוא של הזמר האהוב עליי (NF) אפילו. ממש ממליץ בחום לשמוע: Zeraora 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts