סרוטיטו 80 פורסם אוגוסט 5 דווח Share פורסם אוגוסט 5 (נערך) מה נשמע היום רציתי לסקר משחק שמהחוויה הקצרה שלי ממנו מאוד נהניתי שם משחק : Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge יוצרים : Tribute Games ז'אנרים: משחק מכות, משחק לחימה, משחקי אינדי, Casual game, Adventure תאריך יציאה : 16 ביוני 2022 פלטפורמות : נינטנדו סוויץ', פלייסטיישן 4, Xbox One, לינוקס, Xbox Cloud Gaming,Microsoft Windows דעה אישית : וואו המשחק ישר מחזיר אותי לסדרה הנוסטלגית. עיצוב פיקסל ארט מגניב , שיר מגניב שמתנגן ברקע(עם המדובבים המקוריים של הסדרה) וקומבואים משוגעים . למשחק יש 2 מצבים עיקריים : סטורי וארקייד סטורי זה כמו הסוג משחק הרגיל אתה מנצח שלב והוא נשמר עד האחרון , אבל ארקייד מחזיר אותך למכונות המשחקים הישנות צריך לצבור את התוצאה וההתקדמות הטובה ביותר ואם נפסלת אתה צריך לנסות מהתחלה, אני מאוד ממליץ לשחק את המשחק עם חברים זה מאוד מוסיף לחווית המשחק (גם ככה הוא יותר קל כי אתם 2 ואפשר להחיות) לסיכום : גרפיקה נחמדה,אפשריות משחק מעניינות,נוסטלגיה ומשחק נחמד להעביר את הזמן דירוג מתוך 10 7.8 (כרגע יצא לי לשחק רק קצת) נערך אוגוסט 7 על-ידי סרוטיטו Catman וגם TheUnreal 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
jek123 89 פורסם אוגוסט 7 דווח Share פורסם אוגוסט 7 אחלה סיקור נשמע משחק מאוד מעניין לפני ב-5.8.2022 at 21:26 סרוטיטו אמר: לסיכון : גרפיקה נחמדה,אפשריות משחק מעניינות,נוסטלגיה ומשחק נחמד להעביר את הזמן *לסיכום ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
סרוטיטו 80 פורסם אוגוסט 7 מחבר דווח Share פורסם אוגוסט 7 לפני 5 שעות jek123 אמר: אחלה סיקור נשמע משחק מאוד מעניין *לסיכום תודה על ההערה אני אתקן עכשיו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Catman 10 פורסם אוגוסט 7 דווח Share פורסם אוגוסט 7 אחלה סיקור! אני מכיר את המשחק (אבל לא משחק בו ביומיום) והוא ממש נחמד. סרוטיטו 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,366 פורסם אוגוסט 8 דווח Share פורסם אוגוסט 8 סיקור נהדר. אני חושב שמירכוז הטקסט (העברת הטקסט לאמצע - דוגמא בשורה הבאה) בצורה הזו יסייע לעיצוב האשכול ואיכותו. הייתי שמח להסבר קצת יותר מפורט על מצבי המשחק. בנוסף, ממליץ לעבוד ע"פ המדריך הנ"ל: מסייע לכתיבת אשכול ברמה גבוהה ביותר. נהנתי מהאשכול שלך! תודה על האשכול. האשכול סומן כמומלץ! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 265 פורסם אוגוסט 8 דווח Share פורסם אוגוסט 8 (נערך) צבצבים צבי הנינג׳ה! לא יצא לי להכיר את המשחק-נראה מעניין. תודה על הסיקור! נערך אוגוסט 8 על-ידי trenkl ツ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מסטר 3 פורסם אוגוסט 8 דווח Share פורסם אוגוסט 8 וואו כל הכבוד על ההשקעה (גדלתי על צבי הנינגה) נשמע משחק ממש כיף (אני אוהב משחקי וסרטי מכות) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,978 פורסם דווח Share פורסם (נערך) בתור ילד הייתי משחק את turtles in time באימולטור של SNES, ואת streets of rage באימולטור של GENESIS 2 משחקי ביט אמ' אפ שפשוט הזכירו לי את המשחק הנפלא הזה, בגיימפליי הזורם ובארט סטייל שלו, המשחק בהחלט שווה את זמנכם, במיוחד כשהמשחק מוצע בחינם בשירות הגיימפאס של מיקרוסופט סיקור נפלא, נשמח לראות עוד כאלה בסגנון נערך על-ידי Eliz ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts