אנונימוס 82 פורסם אוגוסט 5 דווח Share פורסם אוגוסט 5 נתחיל... אתגר #20 זוכה - @cactus. אתגר #21 זוכה - @trenkl ツ. אתגר #22 זוכה - @cactus. אתגר #23 זוכה - אין. אתגר #24 זוכה - אין. מסקנות 1. @trenkl ツ לא סיפרו לך שזה מסוכן להעלים את @Ykrat? ☣☢ 2. מסתבר ש - @cactus קיבל הרבה מאוד מזל פתאום. חשוד. 3. בשבוע הבא צריך לשבור את השיא הנוכחי, כלומר, המטרה היא 441 תגובות! 4. לחפש גיפים זה מתיש. 5. מי שיעביר ל - @Doom man שוחד מפתה בשעה הקרובה יזכה בהטבה בלעדית. הפרסים נשלחו לזוכים! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,366 פורסם אוגוסט 5 דווח Share פורסם אוגוסט 5 רק לי יש יותר מידי צבע חרדל באשכול הזה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 82 פורסם אוגוסט 5 מחבר דווח Share פורסם אוגוסט 5 לפני 1 דקה cactus אמר: רק לי יש יותר מידי צבע חרדל באשכול הזה? יש לי אחלה פתרון לבעיה, את הצבע שלך משנים לסגול, ואת של טרנקל משנים לצהוב. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 265 פורסם אוגוסט 5 דווח Share פורסם אוגוסט 5 אני רוצה שישנו לי לצבע זהב. שיהיה לי צבע כמו של מה שיש לגבי ממנו הרבה. היה שבוע מעולה! (אפילו זכיתי חיח) מחכה לשבוע הבא! אנונימוס 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts