jek123 89 פורסם אוגוסט 4 דווח Share פורסם אוגוסט 4 (נערך) שם במשחק: BlackLotus ההצעה שלי: חפץ שיוריד את הפוקימון שאתה שם עליו את החפץ רמה (כמובן שהסטאטים יורדים בהתאם), הסוכרייה תהיה בחנות חפצים מיוחדים ותעלה 10 זהב, (נתון לשיקול הצוות) את הסוכרייה יהיה אפשר לשים על פוקימונים מתחת לגיל 20 יום, תמונה של החפץ: כיצד אני חושב שההצעה תעזור למשחק: הרבה פעמים קורה שאתה לוכד פוקימון רמה גבוהה מדי (99/100) ואי אפשר להקפיץ אותו בצורה נורמלית, נניח ואז ככה תוכל להקפיץ וגם לאמן EV כמו שצריך. לדוג': אני מחפש המון זמן שאדו נאגאנדל וסוף סוף מצאתי אחד, אבל הוא ברמה 100/99 וככה נדפקתי לגמרי כי לא רק שהוא פיספס הקפצה אני גם לא יכול לאמן לו EV וכדו', בעזרת הסוכרייה אני אוריד את השדו שתי רמות- (והוא גם ייאבד בהתאם נניח, 8 חיים, 10 מהירות, 8 התקפה 8 הגנה 8 הג''מ 15 הת''מ 8 התקפה) עכשיו אוכל לאמן לו מה שאצטרך וכ'ו. נערך אוגוסט 4 על-ידי jek123 Obelisk 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
סרוטיטו 80 פורסם אוגוסט 4 דווח Share פורסם אוגוסט 4 מצד אחד נשמע OP מצד שני זה יציל הרבה פוקימונים זה חפץ שמאוד יועיל אני חושב שעדיף אולי שיהיה אפשר להשתמש רק 3 על כל פוקימון שלא יהיה שבור מידיי ו10 זהב נשמע לי קצת זול מידיי בשביל זה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אליה87 10 פורסם אוגוסט 4 דווח Share פורסם אוגוסט 4 אני נגד בגלל שאני לא מבין למה אולי זה באמת שימושי אבל שאתה עושה הקפצה לפוקימון לדוגמא שינוי מצב אתה מחשיב את זהכאילו הקפצתה אותו ברמה 98 במקום 99 זה הסיבה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
jek123 89 פורסם אוגוסט 4 מחבר דווח Share פורסם אוגוסט 4 לפני 6 דקות סרוטיטו אמר: מצד אחד נשמע OP מצד שני זה יציל הרבה פוקימונים זה חפץ שמאוד יועיל אני חושב שעדיף אולי שיהיה אפשר להשתמש רק 3 על כל פוקימון שלא יהיה שבור מידיי ו10 זהב נשמע לי קצת זול מידיי בשביל זה לא חשבתי שקבעתי כבר הכול נתון לשיקול הצוות לפני 7 דקות אליה87 אמר: אני נגד בגלל שאני לא מבין למה אולי זה באמת שימושי אבל שאתה עושה הקפצה לפוקימון לדוגמא שינוי מצב אתה מחשיב את זהכאילו הקפצתה אותו ברמה 98 במקום 99 זה הסיבה אז לא רמה 99 רמה 100 עדיין נהרסה הקפצה תודה על התגובות ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Leafeon 53 פורסם אוגוסט 4 דווח Share פורסם אוגוסט 4 1. אפשר לאמן EV ברמה. 2. פספס הקפצה? זו בעיה שלך. אתה בחרת להילחם בטווח רמות הזה... Obelisk 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אליה87 10 פורסם אוגוסט 4 דווח Share פורסם אוגוסט 4 לפני 1 שעה jek123 אמר: אז לא רמה 99 רמה 100 עדיין נהרסה ההקפצה אבל אי אפשר לשנות מצב ברמה 100 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
jek123 89 פורסם אוגוסט 4 מחבר דווח Share פורסם אוגוסט 4 לפני 1 שעה Leafeon אמר: 1. אפשר לאמן EV ברמה. 2. פספס הקפצה? זו בעיה שלך. אתה בחרת להילחם בטווח רמות הזה... אז אתה יכול גם לעלות את הפוקימון שלך במעון אותו דבר כמו סוכרייה נדירה זה כדי להקל עליך ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts