NFrealmusic 467 פורסם יולי 20 דווח Share פורסם יולי 20 (נערך) אז וואו! זה לקח המון זמן, 89 שקופיות בלי עין הרע. למי שלא יודע מה זה משחק אינטראקטיבי, אני אפרסם פה מצגת, תצטרכו להוריד אותה למחשב. לחצו על 'התחלה מההתחלה' (כפתור עליון בצורה של טלוויזיה וסימן פליי) כדי להפעיל את המשחק, במהלך המשחק, יהיו לכם בחירות, מוצגים בתור קישורים. לחצו על הבחירה שאתם בוחרים כדי להכנס אליה- זה ייעבור לכם אוטומטית אל השקופית הרצוייה. ככה תוכלו לשחק במשחק, ולעבור את השקופיות לבחירתכם- עד הסוף שמיועד רק לכם! כמובן שאתם מוזמנים ואף רצויים לשתף אותי במה יצא לכם בסוף המסע. מוכנים? יאללה בואו נתחיל (אל תאשימו אותי שהאשכול קצר, לקח לי המון זמן לעשות אותו גם ככה). פה אשלח קישור לדרייב, אל תשחקו את זה משם כי זה פשוט לא ייעבוד, תורידו ואז תשחקו. https://docs.google.com/presentation/d/1zkEDd6yT5d4DvdMy6IZ98924D9Yq6hfS/edit?usp=sharing&ouid=108484622730411955765&rtpof=true&sd=true אם יש בעיות כלשהן, אשמח לדעת. ואם הגעתם לגבי או ניצחתם את החביתות השרופות של יקרת- אל תדאגו גם זה הגיוני נערך יולי 20 על-ידי NFrealmusic גילעד1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 66 פורסם יולי 20 דווח Share פורסם יולי 20 רעיון ממש מגניב ומושקע! תודה רבה על האשכול ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
סרוטיטו 80 פורסם יולי 20 דווח Share פורסם יולי 20 (נערך) וואו כל הכבוד השקעה מטורפת כל הכבוד על הפעלת הפורום נב לול לקחתי שעון מעורר - צרמנדאר אני טיפוס של קור ללכוד פוקימון ותפסתי גלאיראן מולטרס ונגמר נערך יולי 20 על-ידי סרוטיטו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 467 פורסם יולי 20 מחבר דווח Share פורסם יולי 20 (נערך) לפני 30 דקות סרוטיטו אמר: וואו כל הכבוד השקעה מטורפת כל הכבוד על הפעלת הפורום נב לול לקחתי שעון מעורר - צרמנדאר אני טיפוס של קור ללכוד פוקימון ותפסתי גלאיראן מולטרס ונגמר שעון מעורר וצ'ארמאנדר? אתה לא מתכוון גרוולייט?. תודה רבה על התגובות @סרוטיטו@גילעד1 נערך יולי 20 על-ידי NFrealmusic ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
סרוטיטו 80 פורסם יולי 20 דווח Share פורסם יולי 20 ^ סליחה אמא מעירה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts