אנונימוס 82 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 בשעה טובה, אני שמח לבשר שאשכול החתימות (הראשון שלי - והיחיד, לבנתיים) הגיע לתומו . על מנת למנוע הקפצה באשכול החתימות, אני מעדכן באמצעות האשכול הזה, שכל אלו אשר נאלצו לחכות לחתימה שלהם, אינם צריכים עוד לחכות, החתימות כולם מוכנות: *במידה ולא שמתי לב באשכול לבקשה של מישהו/שכחתי לעדכן חתימה/יש בעיה עם חתימה כלשהי, אתם מוזמנים לפנות אלי בתגובות באשכול הזה או בפרטי. בנוסף, אתם מוזמנים לבקש באשכול הזה בקשות לחתימה. אני מזכיר, טופס בקשת חתימה: ציטוט כיתוב בחתימה: __________ תמונה לחתימה: __________ אלמוג, cactus וגם TheRocky 2 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dream 45 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 (נערך) היי, אשמח אם תכין לי אחת, כיתוב: Dream תמונה: לאדע תבחר אתה תודה מראש נערך June 30 על-ידי Dream ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 92 פורסם יולי 1 דווח Share פורסם יולי 1 באלי אחת כיתוב: sonic's speed תמונה: סוניק בתחרות ומנצח בה בקו הסיום ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Idan17 56 פורסם יולי 11 דווח Share פורסם יולי 11 כל הכבוד על היוזמה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 82 פורסם יולי 13 מחבר דווח Share פורסם יולי 13 לפני ב-30.6.2022 at 21:40 Dream אמר: היי, אשמח אם תכין לי אחת, כיתוב: Dream תמונה: לאדע תבחר אתה תודה מראש לפני ב-1.7.2022 at 12:54 Shadow Sonic אמר: באלי אחת כיתוב: sonic's speed תמונה: סוניק בתחרות ומנצח בה בקו הסיום לפני ב-11.7.2022 at 21:17 Idan17 אמר: כל הכבוד על היוזמה! תודה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 92 פורסם יולי 13 דווח Share פורסם יולי 13 לפני 4 דקות אנונימוס אמר: תודה. וואי תודה רבה ממש יפה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 467 פורסם יולי 14 דווח Share פורסם יולי 14 היי אני אשמח לאחת, כיתוב: Shully תמונה: משהו עם כדורים קופצים, תתפרע ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 82 פורסם יולי 16 מחבר דווח Share פורסם יולי 16 לפני ב-14.7.2022 at 12:24 NFrealmusic אמר: היי אני אשמח לאחת, כיתוב: Shully תמונה: משהו עם כדורים קופצים, תתפרע ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 92 פורסם יולי 20 דווח Share פורסם יולי 20 שם במשחק: king12 כיתוב: סוניק הלך וקינג חזר תמונה: איפה שכתוב סוניק יהיה קו ואיפה שיהיה כתוב קינג תעשה עם כתר בk ושיהיה שם לב שבור ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 82 פורסם יולי 20 מחבר דווח Share פורסם יולי 20 לפני 10 שעות Shadow Sonic אמר: שם במשחק: king12 כיתוב: סוניק הלך וקינג חזר תמונה: איפה שכתוב סוניק יהיה קו ואיפה שיהיה כתוב קינג תעשה עם כתר בk ושיהיה שם לב שבור סבבה. בקרוב יהיה מוכן. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts