cactus 1,363 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 יש בליגה מעל ל1000 פוקימונים. אז זה הזמן לשאול שאלה פשוטה מאוד, אם הייתם פוקימון - איזה פוקימון הייתם? אז אני אענה ראשון, אולי רובכם חושבים שאני אבחר בCacnea אבל למעשה נראה לי שאני אבחר ב.. טוב נו. קקניה. "רבים אולי חושבים שאני אבחר בCacnea" מבחוץ קוצני, מבפנים עוקצני, אומנם הבייס לא משהו - אבל מוסגל להוריד טנקים כמו Ursaluna או Wishiwashi - School Form בגלל יתרונות סוג. " מוסגל להוריד טנקים כמו Ursaluna או Wishiwashi - School Form בגלל יתרונות סוג". מצפה לשמוע לאיזה פוקימונים אתם מדמים את עצמכם! מחכה לתגובות~ Ykrat 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 65 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 אני היתי רוצה להיות המלך קטרפי אבל אני לא מסוגל להגיע לרמתו הגבוהה נסתפק בתמונה שלו בפרופיל בפורום ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 264 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 (נערך) אני חושב שהייתי צ'ארמנדר אשכול מעולה, מחכה לראות את הסנורלאקס של יקרת. (סתם הוא גבוה מידי) נערך June 30 על-ידי trenkl ツ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ori~ 117 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 Regieleki כי הוא הפוקימון הכי מהיר ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 91 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 אני הייתי בוחר ארכאוס פוקימון מושלם מבחינת מראה ויפה מהסוגים שאני אוהב כמו אש ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אליה87 10 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 אני הייתי זראה אורה פשוט פוקימון מדהים ואני מת על המהלך של אגרופי פלזמה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הוקס 2 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 כולם פה מצחיקים רק אני כבר יודע אורשיפו סגנון מכה אחת הוא באגרוף אחד מרסק קיר (של ממ''ד)!! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 461 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 מיסמאגיוס. יופי לפני הכל! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Knight 91 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 וואו זו שאלה טובה אני אוהב המון פוקימונים וכל אחד מהם מראה חלק אחר שבי, אבל בתכלס טבעי שאבחר בפוקימון שאני הכי אוהב, שהכי התחברתי אליו וזה פלייגון רוח המדבר חופשי,גמיש, אבל עדיין מחזיק בכוח אדיר והרסני ובכל זאת חמוד בצורה לא רגילה. Shadow Sonic 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
The King of Demons 681 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 הפוקימון שהייתי רוצה להיות זה סנורלאס. תן לי כל היום לישון ולשכב, החיים הטובים חחחחחח. המשך דיון פורה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Infinite 211 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 קיוגר, אני יכול לשלוט באוקיינוס שלם ולהטביע אנשים בשניות, וגם הוא גבר אלפא מהסיבה הפשוטה שיש לו סנפירים ענקיים כי הוא מתאמן הרבה במכון, GO TO GYM ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
VBN 35 פורסם June 30 דווח Share פורסם June 30 אני אוהב במיוחד את מיו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
סרוטיטו 78 פורסם יולי 1 דווח Share פורסם יולי 1 (נערך) אני הכי הייתי רוצה להיות היטמונצאן http://pocketmonsters.co.il/wp-content/uploads/2013/02/hitmonchan.jpg פוקימון חדור מטרה חזק ולא מוותר עם מתקפות חזקות עוד פוקימונים שהייתי רוצה להיות מגה סלופוק מחרבן על המטה הרגילה ללא נכחדים ויש איזה נדיר פסיכי אחד בשם Ursaluna נערך יולי 1 על-ידי srotito אגדה מקומית ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts