גילעד1 49 פורסם June 20 דווח Share פורסם June 20 החלטתי לנסות לייצר סיפור לבד אז בהצלחה לי...אם החלק הראשון יעבוד אמשיך אותו. דני היה מהילדים הנוהגים להסתבך לפחות פעמיים ביום... הגיע היום האחרון ללימודים! דני חשב לעצמו-סוף סוף אוכל להיפטר מהמקום המעצבן הזה ומכל העונשים האלה אך ציפתה לדני הפתעה... בשיעור האחרון המורה ביקשה מדני שילך לחדר המורים להביא לה משהו מהתא שלה כדי שתוכל לחלק לכל הכיתה. דני כמובן התרגז: "למה דווקא אני?!" המורה ענתה לו: זה השיעור האחרון אל תסתבך בצרות גם בו! דני קם והלך. בחדר המורים ישבו המורה ללשון ספרות והיסטוריה ושתו קפה ביחד,שנכנס דני לחדר המורים כולם הביטו בו ביחד, החליפו ביניהם מבטים וחייכו. הם חיכו זמן רב לרגע הזה שבו יוכלו להעניש אותו על כל מה שעשה להם השנה. שלומי (המורה ללשון) קרא לדני: בוא רגע לפה דני אמר.דני הביט בו בחשש והתקרב. למה הגעת לפה? שאל שלומי,המורה אמרה לי להביא לה מהתא שלה משהו. שלומי הצביע על אחד מהתאים ואמר לו לפתוח אותו ושזה התא שלה. דני פתח את התא והרגיש כאילו הוא נדחף והחליק לתוך התא שכבר לא היה נראה כמו תא רגיל של מורים... שלומי ושני המורים האחרים נתנו כיף זה לזה והלכו לחדר האחורי. דני מצא את עצמו נופל עמוק יותר ויותר לחשכה,לאחר כמה דקות התחיל לראות אור ירוק ומשונה. פתאום נגלה מחזה מפחיד ביותר מול עיניו של דני, דני בהה קדימה בהלם. המשך יבוא... גאריהמבורגרי, Shadow Sonic וגם eri 2 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 210 פורסם June 20 דווח Share פורסם June 20 סיפור נחמד, סוף סוף אתה כותב סיפור ולא רק נותן לנו לכתוב ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 91 פורסם June 20 דווח Share פורסם June 20 אני במתח חח ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 49 פורסם June 20 מחבר דווח Share פורסם June 20 לפני 58 דקות trenkl ツ אמר: סיפור נחמד, סוף סוף אתה כותב סיפור ולא רק נותן לנו לכתוב כן אה רק התחיל החופש וכבר התקלקלתי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 64 פורסם June 20 דווח Share פורסם June 20 סיפור מותח ומענין! קיבלת את הלייק שלי! אני מעריץ סיפורים כמו אלו: אימה, מתח ועוד! מחכה להמשך! לפני 4 שעות גילעד1 אמר: שלומי ושני המורים האחרים נתנו כיף זה לזה והלכו לחדר האחורי. לא ידעתי שמורים עושים את זה עכשיו אני מדמיין את זה וזה נראה מטומטם לגמרי כי אני לא רגיל לזה. מחכה להמשך! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 49 פורסם June 20 מחבר דווח Share פורסם June 20 לפני 1 דקה Shadow Sonic אמר: סיפור מותח ומענין! קיבלת את הלייק שלי! אני מעריץ סיפורים כמו אלו: אימה, מתח ועוד! מחכה להמשך! לא ידעתי שמורים עושים את זה עכשיו אני מדמיין את זה וזה נראה מטומטם לגמרי כי אני לא רגיל לזה. מחכה להמשך! אם אין אצלך מורים כאלה או שלא שמעת על זה אתה במצב טוב כנראה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שריה הרטמן 1 פורסם June 22 דווח Share פורסם June 22 וואוי אני במתח מה הוא ראה אולי יהלום או שד או לא יודע מה?! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 49 פורסם June 22 מחבר דווח Share פורסם June 22 נראה לי תישארו במתח אני רואה שלא הרבה אהבו זה רק יילך ויעשה יותר נורא כנראה בחנתי את הכישורי כתיבה שלי חחח ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts