אנונימוס 24 פורסם June 7 דווח Share פורסם June 7 (נערך) שם משתמש + קישור לפרופיל - g20 בהשראת רבים וטובים (וכנראה שטובים ממני בדברים האלה @cactus) החלטתי לנסות את מזלי ולתת לראשון מבינכם שיגיב, חתימה מתנה. מה התגובה צריכה לכלול? כיתוב שתרצו בחתימה. תמונה/תמונות שתרצו שמהם החתימה תהיה מורכבת. חתימה כדוגמא: אחת נוספת כדוגמא: נערך June 10 על-ידי אנונימוס cactus, trenkl ツ וגם גילעד1 1 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 210 פורסם June 7 דווח Share פורסם June 7 כיתוב trenkl תמונה משהו שקשור לפוקימון, סתם תמצא משהו. בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 7 מחבר דווח Share פורסם June 7 בעקבות הארה של @Obelisk החלטתי לתת לעוד אנשים הזדמנות לבקש חתימה, מוזמנים לבקש. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 49 פורסם June 7 דווח Share פורסם June 7 כיתוב-gilad תמונה משהו של פוקימון גם מה שאתה חושב... תודה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 7 מחבר דווח Share פורסם June 7 לפני 24 דקות trenkl ツ אמר: כיתוב trenkl תמונה משהו שקשור לפוקימון, סתם תמצא משהו. בהצלחה! אם יש שינויים (גודל, צבעים וכו') שאתה רוצה שאני אעשה תכתוב לי (פה או בפרטי, מה שאתה מעדיף). ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 7 מחבר דווח Share פורסם June 7 לפני 33 דקות גילעד1 אמר: כיתוב-gilad תמונה משהו של פוקימון גם מה שאתה חושב... תודה! אם יש שינויים (גודל, צבעים וכו') שאתה רוצה שאני אעשה תכתוב לי (פה או בפרטי, מה שאתה מעדיף). ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 210 פורסם June 7 דווח Share פורסם June 7 תודה רבה על החתימה! בהצלחה לך עם שאר החתימות! רק תשתדל לא לעשות דאבל פוסטים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 64 פורסם June 8 דווח Share פורסם June 8 שם במשחק- סוניק החתימה שאני רוצה לקבל: חתימה עם טיטאן קיורם במים עם ברקים תודה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 8 מחבר דווח Share פורסם June 8 (נערך) לפני 42 דקות sonic אמר: שם במשחק- סוניק החתימה שאני רוצה לקבל: חתימה עם טיטאן קיורם במים עם ברקים תודה! אם יש שינויים (גודל, צבעים וכו') שאתה רוצה שאני אעשה תכתוב לי (פה או בפרטי, מה שאתה מעדיף). נערך June 8 על-ידי אנונימוס ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 64 פורסם June 8 דווח Share פורסם June 8 שהוא יהיה בתוך המים ושם יהיו ברקים צהובים בכל מקרה תודה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 8 מחבר דווח Share פורסם June 8 לפני 3 שעות sonic אמר: שהוא יהיה בתוך המים ושם יהיו ברקים צהובים בכל מקרה תודה! כנ"ל למה שכתבתי קודם. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 210 פורסם June 9 דווח Share פורסם June 9 (נערך) לא יודע אם משתמש אחד יכול פעמים אבל אשמח לחתימה האחרונה. תכין עם השם SorefetHaChavitot ותמונה של חביתה שרופה. בתודה מראש סוניק! @Ykrat @cactus נערך June 9 על-ידי trenkl ツ Ykrat 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 9 מחבר דווח Share פורסם June 9 (נערך) לפני 4 שעות trenkl ツ אמר: לא יודע אם משתמש אחד יכול פעמים אבל אשמח לחתימה האחרונה. תכין עם השם SorefetHaChavitot ותמונה של חביתה שרופה. בתודה מראש סוניק! @Ykrat @cactus תמיד אפשר! בדרך! (אני אעדכן את התגובה כשזה יהיה מוכן כדי לא לעשות דאבל פוסט). עודכן: נערך June 9 על-ידי אנונימוס ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מנהלים ראשיים Obelisk 513 פורסם June 9 מנהלים ראשיים דווח Share פורסם June 9 Obelisk כל היתר נתון להחלטתך ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 9 מחבר דווח Share פורסם June 9 (נערך) לפני ב-10.6.2022 at 00:44 Obelisk אמר: Obelisk כל היתר נתון להחלטתך (אם אתה שואל "למה דווקא התמונה הזאת?" אז התשובה היא פשוטה, עשיתי חיפוש למילה Obelisk בגוגל ומצאתי את התמונה הזאת) עריכה: @Obelisk המחאה שלנו ממשיכה! נ.ב שמרתי לסוף אחד טוב יותר, תעבור לתגובה האחרונה. נערך June 12 על-ידי אנונימוס Obelisk 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 210 פורסם June 10 דווח Share פורסם June 10 (נערך) לפני 10 שעות אנונימוס אמר: תמיד אפשר! בדרך! (אני אעדכן את התגובה כשזה יהיה מוכן כדי לא לעשות דאבל פוסט). עודכן: יפה מאוד! לפני 8 שעות אנונימוס אמר: (אם אתה שואל "למה דווקא התמונה הזאת?" אז התשובה היא פשוטה, עשיתי חיפוש למילה Obelisk בגוגל ומצאתי את התמונה הזאת) זה כי לעמוד באמצע קוראים אובליסק נערך June 10 על-ידי trenkl ツ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allen Walker 173 פורסם June 10 דווח Share פורסם June 10 (נערך) לפני 8 שעות אנונימוס אמר: (אם אתה שואל "למה דווקא התמונה הזאת?" אז התשובה היא פשוטה, עשיתי חיפוש למילה Obelisk בגוגל ומצאתי את התמונה הזאת) השם שלו אובליסק מבוסס על קלף האל המצרי של יוגיהו obelisk the tormentor, זה נכון שבמצריים אובליסק זה עמוד אבל obelisk כקלף יוגיהו גם נחשב לgreat giant war נערך June 10 על-ידי Allen Walker ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 49 פורסם June 10 דווח Share פורסם June 10 אם באלך תעשה לי עוד שקשורות לפוקימון רק אם יש לך זמן וכח ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 10 מחבר דווח Share פורסם June 10 לפני 12 דקות גילעד1 אמר: אם באלך תעשה לי עוד שקשורות לפוקימון רק אם יש לך זמן וכח כמה אתה רוצה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 49 פורסם June 10 דווח Share פורסם June 10 כמה שבא לך לעשות תעשה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Archer 16 פורסם June 10 דווח Share פורסם June 10 היי, כיתוב Galaxy עם איזה רעיון מקורי שלדעתך יכול לשלב את הגלקסיה עם פוקימונים [כמובן רק אם אתה יכול] ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 10 מחבר דווח Share פורסם June 10 (נערך) לפני 24 דקות Archer אמר: היי, כיתוב Galaxy עם איזה רעיון מקורי שלדעתך יכול לשלב את הגלקסיה עם פוקימונים [כמובן רק אם אתה יכול] תמיד יכול! התגובה תעודכן כשאסיים. עדכון: נערך June 10 על-ידי אנונימוס ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 91 פורסם June 10 דווח Share פורסם June 10 אתה נצמד לגבולות המוכרים של הפאוור פויינט. נסה לשבור אותם כדי לעבור את המגבלות שמפריעות לך בחתימות שלך . אני ממש אוהב לערוך חתימות בעזרת פאוור פויינט, פיינט וכלי החיתוך, ודי טוב בזה. מזכיר לי את הדברים שהייתי מכין בהתחלה. בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis 94 פורסם June 10 דווח Share פורסם June 10 (נערך) כיתוב : Nemesis תמונה: תעשה משהו תמונה ברקע אם אש שהדמות הזאת נמצאת במרכז ואז למעלה תכתוב את מה שביקשתי כאילו מעליו אם אתה יכול נערך June 10 על-ידי מגניב ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם June 10 מחבר דווח Share פורסם June 10 לפני 42 דקות מגניב אמר: כיתוב : Nemesis תמונה: תעשה משהו תמונה ברקע אם אש שהדמות הזאת נמצאת במרכז ואז למעלה תכתוב את מה שביקשתי כאילו מעליו אם אתה יכול עשיתי לך 2 דומים (ההבדל הוא בפרופורציה): ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts