maorxdd 2 פורסם מאי 23 דווח Share פורסם מאי 23 (נערך) שם במשחק: super קישור לפרופיל:https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=super ההצעה: ההצעה שלי היא כזאת בגלל שנוספו למשחק מספר אבנים חדשות ואפשר להשיג אותם רק אם משלמים עליהם הון או זוכים באיוונט מה שאני מציע בעצם זה שהיה אפשר למצוא אבן הגנה סגולה אבל!!! בסיכוי נמוך איך אני חושב שזה יתרום למשחק? יאפשר למאמנים להשתפר במהירות ירחיב את העסקים של הפוקימונים ויציע לאנשים יותר פוקימונים טובים לקרבות וכמובן יעזור לגוון בפוקימונים שאנחנו משתמשים ! הצביעו בעד או נגד נערך מאי 23 על-ידי maorxdd ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 49 פורסם מאי 23 דווח Share פורסם מאי 23 בעד,במידה ויעשו סיכוי במוך מאוד לא רואה בעיה.כל כמה עשרות אלפים מישהו ימצא וירבה פעם אחת ככה שהכל טוב. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 24 פורסם מאי 23 דווח Share פורסם מאי 23 למה סיכוי נמוך? מה רע ב99%? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 414 פורסם מאי 26 דווח Share פורסם מאי 26 לא יודע, אבל אני נגד. אם מתחיל יימצא את האבן בטעות יש לו כמעט נכחד לכיס ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts