trenkl ツ 201 פורסם מאי 23 דווח Share פורסם מאי 23 (נערך) אוקיי טוב, אז אחרי הרבה מאוד זמן שלא עיצבתי שום דבר, החלטתי "לחלק" שלושה חתימות שאני יעצב בחינם! בשביל לזכות בחתימה כל מה שאתם צריכים לעשות זה... להגיב!-השחקן הראשון שיגיב יזכה בחתימה חינם! *אני יצור קשר בפרטי עם השחקן שיגיב על מנת שיגיד מה הוא רוצה בחתימה* לאחר שאסיים לעצב לו את החתימה אשלח את החתימה בתגובה. לאחר שאשלח את החתימה השחקן הבא שישלח תגובה יזכה בחתימה הבאה. *ניתן לזכות בחתימה רק פעם אחת!* *העיצובים יהיו בנושא פוקימון בלבד-מלבד החתימה הראשונה* אשמח לתגובות לשיפורים על החתימות שאעצב, וגם על אם בכללי תרצו עוד אשכולות כאלו. נערך מאי 25 על-ידי trenkl cactus וגם Shadow Sonic 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
maorxdd 2 פורסם מאי 23 דווח Share פורסם מאי 23 אני השם שלי במשחק SUPER trenkl ツ 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
srotito אגדה מקומית 23 פורסם מאי 23 דווח Share פורסם מאי 23 אה חזרת לעצב נייס ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 64 פורסם מאי 24 דווח Share פורסם מאי 24 אני הבא השם לי במשחק זה סוניק באנגלית ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 91 פורסם מאי 24 דווח Share פורסם מאי 24 לפני 48 דקות king12 אמר: אני הבא השם לי במשחק זה סוניק באנגלית רק אחרי שהוא ישלח את החתימה... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 64 פורסם מאי 24 דווח Share פורסם מאי 24 נו באמת ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 201 פורסם מאי 25 מחבר דווח Share פורסם מאי 25 החתימה של Super מוכנה והנה היא! בפעם הזאת אומנם יפורסם בצאט שהחתימה פורסמה, אולם בפעם הבאה לא יפורסם. בהצלחה למגיב והזוכה הבא! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 64 פורסם מאי 25 דווח Share פורסם מאי 25 אני שם משתמש במשחק זה סוניק באנגלית! trenkl ツ 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 201 פורסם June 2 מחבר דווח Share פורסם June 2 לפני ב-25.5.2022 at 19:27 king12 אמר: אני שם משתמש במשחק זה סוניק באנגלית! החתימה מוכנה והנה היא: הבא שמגיב יזכה בחתימה האחרונה! בהצלחה! גילעד1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,280 פורסם June 2 דווח Share פורסם June 2 לפני 1 שעה trenkl אמר: הבא שמגיב יזכה בחתימה האחרונה! בהצלחה! cactusking תעמיס בקקטוסים. trenkl ツ 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
VBN 12 פורסם June 3 דווח Share פורסם June 3 בבקשה תעשה עוד אחת בשבילי השם משתמש שלי זה VBN ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 45 פורסם June 5 דווח Share פורסם June 5 אין על החתימות של טראנקל trenkl ツ 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts