NFrealmusic 409 פורסם מאי 18 דווח Share פורסם מאי 18 (נערך) שם במשחק: DeathAngle ההצעה שלי: להוסיף את 2 הפוקימונים האגדיים של פוקימון שואודאון (הפתחויות אחד של השני)- f-00 וf-02 הסבר על ההצעה: אוקיי שם הפוקימון הראשון: f-00 סוגים: פייה ומתכת gif קדמי ואחורי: gif קדמי ואחורי מוזהב: סטאטים: חיים: 100 התקפה: 100 הגנה: 100 התקפה מיוחדת: 100 הגנה מיוחדת: 100 מהירות: 100 סה''כ: 600 סיכויי לכידה: 5.88% מקום: בית הספר ללחימה גאלאר נדירות: אגדי מתקפות: Iron Tail 100 ברזל (TM23) מתקפה פיזית Earthquake 100 אדמה (TM26) מתקפה פיזית Steel Wing 70 ברזל (TM47) מתקפה פיזית Gyro Ball 0 ברזל (TM74) מתקפה מיוחדת Flash Cannon 80 ברזל (TM91) מתקפה מיוחדת Dazzling Gleam 80 פייה (TM94) Dark Pulse 80 אופל (TM79) התפתחות בהחלפה אוקיי שם הפוקימון השני: f-02 סוגים: רוח ומתכת gif קדמי ואחורי: gif קדמי ואחורי מוזהב: סטאטים: חיים: 105 התקפה: 175 הגנה: 50 התקפה מיוחדת: 175 הגנה מיוחדת: 50 מהירות: 125 סה''כ: 680 סיכויי לכידה: 0.4% מקום: אין מקום מועדף נדירות: אגדי Iron Tail 100 ברזל (TM23) מתקפה פיזית Earthquake 100 אדמה (TM26) מתקפה מיוחדת Shadow Ball 80 רוח (TM30) מתקפה פיזית Steel Wing 70 ברזל (TM47) מתקפה פיזית Shadow Claw 70 רוח (TM65) מתקפה פיזית Gyro Ball 0 ברזל (TM74) מתקפה מיוחדת Dark Pulse 80 אופל (TM79) מתקפה פיזית Sleep Talk 0 רגיל (TM82) מתקפה מיוחדת Dream Eater 100 על חושי (TM85) מתקפה מיוחדת Flash Cannon 80 ברזל (TM91) מתקפה פיזית Trick Room 0 על חושי (TM92) במה אני חושב שזה ייעזור למשחק: אחלה פוקימון, לא OP אבל לא לא-שמיש. מין 'טוויסט' שברמה הבאה שלו הסוגים נעשים פחות טובים וההגנה שלו יורדת אבל הוא כשלעצמו חזק יותר. כל מי שמתלונן על הגיפים שיידע שזו אותו הסיפור כמו מאלקונדה. נערך מאי 19 על-ידי NFrealmusic קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shadow Sonic 64 פורסם מאי 18 דווח Share פורסם מאי 18 (נערך) בעד אהבתי את הפוקימון נערך מאי 18 על-ידי king12 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 201 פורסם מאי 18 דווח Share פורסם מאי 18 (נערך) לפני 3 שעות king12 אמר: בעד כמה הערות 1. איפה הם מופיעים בסרטים ובסדרות אם הם לא מופיעים אני מבין יש כמה בליגה שלא מופיעים. 3. אהבתי איך שהשקעת ביצור של הפוקימון ואיך הוא נראה הסטטים נראים טובים יחסית אליו. 3. איפה הסיכוי מציאה? 1 זה מומצא של פוקימון שאודאון-זירת קרבות הפוקימון הגדולה בעולם (אגב-לא כל הפוקימונים מופיעים בסרטים/סדרות) 3 הראשון הוא לא המציא, הם המציאו 3 השני לא צריך שיהיה רשום, הסיכוי קבוע לכל האגדיים. בעד נערך מאי 18 על-ידי trenkl NFrealmusic 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hisoka 1 פורסם מאי 18 דווח Share פורסם מאי 18 בעד שיהיה כמה שיותר פוקימונים מגוונים . קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 91 פורסם מאי 18 דווח Share פורסם מאי 18 אם יוסיפו את כל הפוקימונים המומצאים משואודאון אנחנו נטבע. מספיק שיש את המומצאים שיש כרגע, ואני לא חושב שיש צורך להוסיף אחד נוסף שלא יעשה בו שימוש. אם זאת, אני לא אצביע נגד כי אין לי שום דבר נגד הפוקימון הזה. NFrealmusic 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 409 פורסם מאי 19 מחבר דווח Share פורסם מאי 19 לפני 14 שעות eri אמר: אם יוסיפו את כל הפוקימונים המומצאים משואודאון אנחנו נטבע. מספיק שיש את המומצאים שיש כרגע, ואני לא חושב שיש צורך להוסיף אחד נוסף שלא יעשה בו שימוש. אם זאת, אני לא אצביע נגד כי אין לי שום דבר נגד הפוקימון הזה. מסכים שלא צריך את כולם- זה באמת יותר מדי. אבל אתה יודע, הפוקימון מגניב, הקונספט נחמד, וגם רוב הפוקימונים של שואודאון הם בכלל בלי גיפים. אבל מסכים מהחשש שלך trenkl ツ 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 22 פורסם מאי 19 דווח Share פורסם מאי 19 רוצה להבהיר: הצבעתי בטעות נגד - אני בעד!!! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 45 פורסם מאי 19 דווח Share פורסם מאי 19 בעד,בימים שיש סיכוי מוגבר בבית לחימה אין מספיק מה לחפש.עוד פוקימון שם יהיה טוב.בנוסף נראה מאוד נחמד. trenkl ツ 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 409 פורסם מאי 19 מחבר דווח Share פורסם מאי 19 לפני ב-18.5.2022 at 16:39 trenkl אמר: 1 זה מומצא של פוקימון שאודאון-זירת קרבות הפוקימון הגדולה בעולם (אגב-לא כל הפוקימונים מופיעים בסרטים/סדרות) 3 הראשון הוא לא המציא, הם המציאו 3 השני לא צריך שיהיה רשום, הסיכוי קבוע לכל האגדיים. תודה רבה, עשית את העבודה בשבילי trenkl ツ 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
בעלים TheUnreal 266 פורסם מאי 19 בעלים דווח Share פורסם מאי 19 הפוקימונים הנ"ל לא שייכים למשחק המקורי, ולא שייכים לסדרה חדשה בטבע הליגה. ההצעה נדחתה - תודה על הצעתך! NFrealmusic וגם trenkl ツ 1 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts