White Knight 114 פורסם מאי 9, 2022 Share פורסם מאי 9, 2022 (נערך) 🏆 טורניר האלופים- אשכול זוכים 🏆 טורניר האלופים הסתיים!! וביחד עם זאת אני רוצה לומר מספר דברים, היה לי לעונג לנהל טורניר בסדר גודל שכזה, אני לא אשקר , בהתחלה היו לי ספקות לגבי הטורניר, פחדתי שהוא לא יצליח, לא יהיו נרשמים ופעילות וששחקנים לא יאהבו את הרעיון. אך לקחתי את הסיכון ובסך הכל לאחר סיומו אני יכול לומר שהוא הסתיים בהצלחה רבה :) , נכון היו מהמורות בדרך, הרבה עבודה קשה ולילות לבנים, אבל בסופו של דבר אני גאה בטורניר והשם והמוניטין שזה צבר בליגה ומקווה להמשיך את המסורת הזאת בעתיד :) וכמובן איך אפשר בלי להודות לכל הנפשות הפועלות שעזרו לי ובלעדיהם הטורניר לא היה קורה * תודה ענקית להנהלת המשחק שתמכה בי ונתנה את האור הירוק לקיים את הטורניר, וגם בנוסף להכל גם אישרה לממן את הפרסים של הטורניר, שזה החלק הכי חשוב בגיוס פופולריות לטורניר ובחשיבותו, אני מעריך את זה מאוד וזה לא מובן מאליו!!! * תודה לכל המשתתפים, בלעדיכם שום דבר מזה לא היה קורה! , תודה על התמיכה המטורפת, על ההשקעה שלכם בקרבות ועל פינוי הזמן להשתתף :) * וכמובן איך אפשר בלי להודות לצוות של הטורניר שעזר לי בכל כך הרבה מובנים, החל מעצות בשעות הקטנות של הלילה, התמיכה והשכנוע שרק בהתחלה עוד עזר לי להביא את הרעיון לפועל, ופינוי הזמן שלהם להשקיע להתאמץ כדי שהטורניר יעבור חלק ובלי בעיות, תודה!!!! CactusKing - מנשה האדיר!!! , לקח חלק משמעותי מאוד בקבלת ההחלטות בטורניר ועזר לי מאוד בפיתוח והקידום שלו, אין מילים לתאר עד כמה עזרת לי :) !!! @cactus Kingpower - שליו , תודה רבה על כל העזרה ועל זה ששיכנעת אותי באותו יום ראשון בצהריים להחזיר את הטורניר!! @Kingpower Megajoker - יהונתן , אמנם הצטרפת קצת אחרי אבל אני מעריך את כל התמיכה והעזרה והעצות הרבות, גם בשעות הקטנות של הלילה ;) @jokerwars1 *ותודה מיוחדת לחזי , disno , שסיפק לי פרספקטיבה שונה על הטורניר, בין אם זה עצות שאפילו לא חשבתי עליהם ועל ההתעניינות הרבה שלו בטורניר, בתקווה שבפעם הבא הוא ישתתף ;) אז אחרי כל החפירות בואו נעבור לזוכים שלנו!!! מגיע להם הרבה כבוד על הדרך שעשו ועל כמה שהשקיעו בטורניר!!! Shinnok @The King of Demonsשזוכה בסט טבעות(לא כולל אבן אודם/יהלום/אבדון) DeathAngle @NFrealmusicשזוכה באבן הגנה Nemesis @גוקו@מגניב שזוכה בתיבת טיטניום!! *לעמוד הפרסים ולפודיום באתר של הטורניר https://radial-believed-redcurrant.glitch.me/Prizes.html נערך מאי 9, 2022 על-ידי White Knight trenkl ツ, shadow sonic, TheUnreal וגם 6 others 6 1 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 375 פורסם מאי 9, 2022 Share פורסם מאי 9, 2022 מזל טוב ענק לזוכים! וכל הכבוד ענק לך אלעד האלוף על ההפקה של הכל ולשאר צוות הטורניר התותחים!! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,502 פורסם מאי 9, 2022 Share פורסם מאי 9, 2022 תודה רבה לאלעד התותח שהוביל את הטורניר הכי טוב שהיה כאן! היה לי לעונג לשבת איתך על האתר ביום ובלילה(סתם לא, אני ישן בלילה.) הטורניר היה מטורף! הוכחת יכולות הנהגה והובלתה מטורפת! מי יתן ונזכה לעוד 20 פעיליות כאלה ביוזמתך. גאה בך! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis 110 פורסם מאי 9, 2022 Share פורסם מאי 9, 2022 תודה רבה על הטורניר היה מהנה מאוד מאתגר מאוד כל הכבוד לשאר הזוכים בהחלט השקיעו ומגיע להם ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
The King of Demons 747 פורסם מאי 9, 2022 Share פורסם מאי 9, 2022 כל הכבוד על טורניר מטורף שכזה, אין עליך אלעד. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Freddie 583 פורסם מאי 10, 2022 Share פורסם מאי 10, 2022 היה טורניר מעולה. באמת שרק אתה יכול לעשות משהו כזה מטורף ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shadow sonic 124 פורסם מאי 10, 2022 Share פורסם מאי 10, 2022 היה טורניר מטורף אפילו שלא השתתפתי צפיתי בכמה קרבות פשוט מטורף! trenkl ツ וגם White Knight 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts