עבור לתוכן
  • צור חשבון
  • צור חדש...

טורניר האלופים - אשכול זוכים

White Knight
 Share

Recommended Posts

🏆 טורניר האלופים- אשכול זוכים 🏆

jpg

טורניר האלופים הסתיים!! EQiip.png

וביחד עם זאת אני רוצה לומר מספר דברים, היה לי לעונג לנהל טורניר בסדר גודל שכזה, אני לא אשקר , בהתחלה היו לי ספקות לגבי הטורניר, פחדתי שהוא לא יצליח, לא יהיו נרשמים ופעילות  וששחקנים לא יאהבו את הרעיון. אך לקחתי את הסיכון ובסך הכל לאחר סיומו אני יכול לומר שהוא הסתיים בהצלחה רבה :) , נכון היו מהמורות בדרך, הרבה עבודה קשה ולילות לבנים, אבל בסופו של דבר אני גאה בטורניר והשם והמוניטין שזה צבר בליגה ומקווה להמשיך את המסורת הזאת בעתיד :)

וכמובן איך אפשר בלי להודות לכל הנפשות הפועלות שעזרו לי ובלעדיהם הטורניר לא היה קורה

* תודה ענקית להנהלת המשחק שתמכה בי ונתנה את האור הירוק לקיים את הטורניר, וגם בנוסף להכל גם אישרה לממן את הפרסים של הטורניר, שזה החלק הכי חשוב בגיוס פופולריות לטורניר ובחשיבותו, אני מעריך את זה מאוד וזה לא מובן מאליו!!!

* תודה לכל המשתתפים, בלעדיכם שום דבר מזה לא היה קורה! , תודה על התמיכה המטורפת, על ההשקעה שלכם בקרבות ועל פינוי הזמן להשתתף :)

* וכמובן איך אפשר בלי להודות לצוות של הטורניר שעזר לי בכל כך הרבה מובנים, החל מעצות בשעות הקטנות של הלילה, התמיכה והשכנוע שרק בהתחלה עוד עזר לי להביא את הרעיון לפועל, ופינוי הזמן שלהם להשקיע להתאמץ כדי שהטורניר יעבור חלק ובלי בעיות, תודה!!!!

CactusKing - מנשה האדיר!!! , לקח חלק משמעותי מאוד בקבלת ההחלטות בטורניר ועזר לי מאוד בפיתוח והקידום שלו, אין מילים לתאר עד כמה עזרת לי :) !!! @cactus

Kingpower - שליו , תודה רבה על כל העזרה ועל זה ששיכנעת אותי באותו יום ראשון בצהריים להחזיר את הטורניר!! @Kingpower

Megajoker - יהונתן , אמנם הצטרפת קצת אחרי אבל אני מעריך את כל התמיכה והעזרה והעצות הרבות, גם בשעות הקטנות של הלילה ;) @jokerwars1

*ותודה מיוחדת לחזי , disno , שסיפק לי פרספקטיבה שונה על הטורניר, בין אם זה עצות שאפילו לא חשבתי עליהם ועל ההתעניינות הרבה שלו בטורניר, בתקווה שבפעם הבא הוא ישתתף ;)

אז אחרי כל החפירות בואו נעבור לזוכים שלנו!!!

מגיע להם הרבה כבוד על הדרך שעשו ועל כמה שהשקיעו בטורניר!!!

png-transparent-top-3-ribbon-minnesota-timberwolves-target-center-1989-90-nba-season-2017-18-nba-season-milwaukee-bucks-bronze-medal-sport-medal-gold-thumbnail.png   Shinnok    41.png  

@The King of Demonsשזוכה בסט טבעות(לא כולל אבן אודם/יהלום/אבדון)

Speed_Ring.pngS-Def_Ring.pngS-Atk_Ring.pngDefence_Ring.pngAttack_Ring.png025a150b99f54f8b.png

png-transparent-silver-medal-gold-medal-award-medal-ribbon-medal-steel-thumbnail.png DeathAngle 137.png

@NFrealmusicשזוכה באבן הגנה

Defence%20Stone.png

png-transparent-gold-medal-olympic-medal-medal-medal-gold-metal-thumbnail.png   Nemesis35.png

@גוקו@מגניב שזוכה בתיבת טיטניום!!

box5.png

*לעמוד הפרסים ולפודיום באתר של הטורניר

https://radial-believed-redcurrant.glitch.me/Prizes.html

נערך על-ידי White Knight
קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מזל טוב ענק לזוכים!

וכל הכבוד ענק לך אלעד האלוף על ההפקה של הכל ולשאר צוות הטורניר התותחים!!

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

תודה רבה לאלעד התותח שהוביל את הטורניר הכי טוב שהיה כאן!

היה לי לעונג לשבת איתך על האתר ביום ובלילה(סתם לא, אני ישן בלילה.)

הטורניר היה מטורף! הוכחת יכולות הנהגה והובלתה מטורפת! מי יתן ונזכה לעוד 20 פעיליות כאלה ביוזמתך.

גאה בך!

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

תודה רבה על הטורניר היה מהנה מאוד מאתגר מאוד כל הכבוד לשאר הזוכים בהחלט השקיעו ומגיע להם

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

כל הכבוד על טורניר מטורף שכזה, אין עליך אלעד.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים