cactus 1,197 פורסם מאי 8 דווח Share פורסם מאי 8 (נערך) שלום לכולם וברוכים הבאים למפעל החתימות החדש שלי. רק מבהיר, כלל החתימות הן בחינם . טופס לבקשת חתימה: תמונת רקע לחתימה (התמונה עצמה, או תיאור של התמונה שתרצה.): דמות/דמויות שתרצה שיופיעו בחתימה: כיתוב(טקסט) שיכתב בחתימה *בהיעדר סעיף זה, שם המשתמש בפורום יכתב.: עבודות מוכנות: cactusking: @trenkl נערך מאי 9 על-ידי cactus ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 99 פורסם מאי 8 דווח Share פורסם מאי 8 יא מנש מעצב חתימות איזה יופי!! בהצלחה!!! תמונת רקע לחתימה (התמונה עצמה, או תיאור של התמונה שתרצה.): חביתה שרופה. דמות/דמויות שתרצה שיופיעו בחתימה: דמות של בת מאנימה כיתוב(טקסט) שיכתב בחתימה *בהיעדר סעיף זה, שם המשתמש בפורום יכתב.: SorefetHavitot אני מבקש רציני, מעניין איך יצא! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,197 פורסם מאי 9 מחבר דווח Share פורסם מאי 9 לפני 20 שעות trenkl אמר: יא מנש מעצב חתימות איזה יופי!! בהצלחה!!! תמונת רקע לחתימה (התמונה עצמה, או תיאור של התמונה שתרצה.): חביתה שרופה. דמות/דמויות שתרצה שיופיעו בחתימה: דמות של בת מאנימה כיתוב(טקסט) שיכתב בחתימה *בהיעדר סעיף זה, שם המשתמש בפורום יכתב.: SorefetHavitot אני מבקש רציני, מעניין איך יצא! trenkl 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 99 פורסם מאי 9 דווח Share פורסם מאי 9 לפני 6 דקות cactus אמר: מעולהה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Knight 71 פורסם מאי 10 דווח Share פורסם מאי 10 זהו בעיקרון , את השם שלי בפורום בלי דמות תודה מנש ^^ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,197 פורסם מאי 10 מחבר דווח Share פורסם מאי 10 לפני 4 שעות White Knight אמר: זהו בעיקרון , את השם שלי בפורום בלי דמות תודה מנש ^^ מומלץ לבחור תמונה במאונך, אחרת החתימה נראית קצת מוזר. רוצה להחליף תמונה ולהדביק את הדמות הזו על התמונה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allen Walker 153 פורסם מאי 10 דווח Share פורסם מאי 10 לפני ב-9.5.2022 at 17:09 trenkl אמר: מעולהה יש לאנשים נטייה לשים את הבנות של k-on בכל מקום אפשרי במסך ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts