מנהלים ראשיים Obelisk 574 פורסם מאי 4, 2022 מנהלים ראשיים Share פורסם מאי 4, 2022 שלום לכולם, צוות המשחק עמל ודואג לכך שתהיה לכם חווית משחק דינמית ומהנה ככל הניתן על בסיס קבוע:בשגרה - סיוע לשחקנים, תיקוני באגים, הוצאה לפועל של הצעות ועודבאירועים מיוחדים - הוצאת איוונטים חדשים, פעילויות ועוד המשחק טומן בחובו שלל פונקציות, והרבה פעמים לא כולן בהירות עבור כל אחד מהמשתמשים, ולכן סיוע והנגשת המידע הנ"ל הם חיוניים עבור חווית משחק שלמה, בריאה, יעילה ומהנה יותר. הצוות מסייע בשגרה, ובכך מבטיח חווית משחק מהנה יותר עבור כלל השחקנים. אולם, לא רק הצוות לוקח חלק בהיבט זה, אלא שיש שחקנים נוספים, שאינם מהצוות, אשר תורמים מזמנם ומהידע שלהם כדי לאפשר לשחקנים אחרים להנות יותר מהמשחק ולממש את מלוא הפוטנציאל העומד לרשותם. באשכול זה אנו קוראים לכם, השחקנים שחוו סיוע יוצא דופן, מקצועי ואכפתי, לשבח את אותם חברי צוות / שחקנים שגרמו לכך שחווית המשחק שלכם תהיה לחוויית משחק משמעותית יותר.הנהלת המשחק תצפה בתגובותיכם מעת לעת, כדי לראות את נקודת מבטכם הסובייקטיבית וגם כדי להיחשף לדברים שצוות המשחק אינו בהכרח רואה. שחקנים אשר יקבלו ציון לשבח עשויים לקבל בונוסים לחשבונם ואף להעלות את הסיכוי לקבלת הצעה להצטרפות לצוות התמיכה של המשחק אשר מהווה חלק פעיל וישיר בכלל החידושים והעדכונים במשחק / לצוות הפורום במידה ומדובר בסיוע במסגרת פורום המשחק. זאת כמובן לצד צפייה של הצוות בכם בשגרה. חברי צוות אשר יקבלו ציון לשבח עשויים להתקדם בדרגות הצוות. פורמט הציון לשבח: כינוי במשחק: השחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: הסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: תמונה (אופציונאלי): הוא משמעותי עבורי משום ש: האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? *ככל שהסיבה מנומקת יותר כך הציון לשבח יהיה משמעותי יותר. *הוספת תמונה רלוונטית תהפוך את הציון לשבח למשמעותי יותר באופן דרמטי. *חוק ההקפצות אינו תקף לאשכול זה - ניתן להגיב באשכול זה בכל עת. *חוק הדאבל פוסט אינו תקף לאשכול זה - ניתן להגיב תגובות עוקבות, כל עוד הן מנומקות ואינן ספאם. *שחקן מסוים לא יכול לציין לשבח את אותו שחקן / חבר צוות, אלא בחלוף שבוע לפחות. *שחקן שיימצא אינו דובר אמת בלפחות אחד מהסעיפים / מקיים המלצות מכורות (לדוגמא: "תמליץ עליי ואני עליך" ועוד) עשוי לשאת בהשלכות. תודה לכם על הקדשת הזמן בקריאת האשכול, ובמידה ובחרתם לציין לשבח אדם מיוחד - תודה לכם גם על כך. אנו מקווים שאתם נהנים במשחק, ומקווים שבדרך הזאת, על יתרונותיה הרבים, נוכל להגביר את חווית ההנאה שלכם לטווח הרחוק. בברכת משחק פורה מהנה, צוות המשחק. מושיקו, The Cat-llector וגם shadow sonic 1 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 388 פורסם מאי 5, 2022 Share פורסם מאי 5, 2022 (נערך) כינוי במשחק: Sanityהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: Whitknightהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: המון כאלו. עזר לי בהמון שאלות והסברים על המשחק כשהתחלתי להכנס רציני לפני חודש וחצי-חודש. תמונה (אופציונאלי): לצערי אין כי זה היה לפני הרבה זמן יחסית. הוא משמעותי עבורי משום ש: קודם כל הוא בן אדם ממש ממש נחמד שכיף לדבר איתו ושנתן את ההסברים בצורה ממש קלה להבנה. האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת ביוזמתי? ביוזמתי נערך מאי 6, 2022 על-ידי trenkl White Knight, Nemesis וגם Wild card 2 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis 116 פורסם מאי 5, 2022 Share פורסם מאי 5, 2022 (נערך) כינוי במשחק: Nemesisהשחקן שאני רוצה לציין לשבח: Whitknightהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: גם בהחלט הוא מאוד עזר לי בהמון דברים מתוכם הדבר שמאוד עזר לי זה בסוגים ובחשבונות על מתקפות ובאמת יצר ולקח על עצמו יוזמה שנתנה באמת כיף שזה הטורניר הזה שהוא לקח על עצמו לנהל שזה ממש לא קל לנהל כזה דבר והדבר העיקרי שהוא עזר לי זה בסוגים כאשר דיברתי איתו בערך שבוע על חשבונות למתקפות כמה יוכל להוריד מתקפה לכמה פוקימונים מסוימים ועזר לי ממש להחכים בדברים כל הכבוד באמת שחקן שראוי לשבח הוא משמעותי עבורי משום: גם כמו שמי שאמר מעלי הוא בן אדם ממש נחמד שיודע להסביר לך דברים מאוד בקלות וממש כיף להעביר איתו תזמן בדיבורים האם השחקן ביקש מימני לשבח אותו בעקבות הסיטואוציה?: לא, אני מיוזמתי נערך מאי 5, 2022 על-ידי מגניב trenkl ツ, Wild card וגם White Knight 1 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Freddie 705 פורסם מאי 5, 2022 Share פורסם מאי 5, 2022 (נערך) כינוי במשחק: DeathAngleהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: WhitKnightהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: בנה טורניר מעולה שנותן אפשרות לכל השחקנים להתחרות, ולא הפסיק להשקיע בו, להציע עצות לשחקנים, להסביר הסברים ולהשקיע מזמנו וממאמצו כדי לעזור לכולם לקיים את חווית המשחק הכיפית ביותר שאפשר. סיטואציה ספציפית, היא שלפני קרב הבית הראשון בטורניר שלו, אני כמעט איחרתי ופיספסתי את הטורניר, אבל הוא נתן לי הערכה, הסביר לי את החוקים- עזר לי לבנות שישייה ועודד אותי שיש לי סיכוי למרות שהייתי בטוח שאין, כיום אני בגמר אז הוא בטוח צדק. סיטואציה נוספת היא בדיוק לפני כמה ימים, כשרציתי להציע משהו חדש למשחק והוא נתן לי טיפים, הסביר לי איך להגיש את ההצעה בצורה יפה ומשכנעת, מה חסר לי בהצעה- ואפילו השלים לי כמה דברים מיוזמתו.תמונה (אופציונאלי): לצערי אין לי תמונה, אם תרצו אני יכול לשלוח פה קישור לאתר שהוא יצר לטורניר הוא משמעותי עבורי משום ש: הוא רגוע, הוא לא תוקפני ותמיד יש לו סבלנות לבקשות, הוא גם בודק מה עוזר לאחרים ולא שם את עצמו במרכז. האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת ביוזמתי? יוזמתי המלאה נערך מאי 6, 2022 על-ידי NFrealmusic White Knight וגם trenkl ツ 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אלמוג 159 פורסם מאי 5, 2022 Share פורסם מאי 5, 2022 שם במשחק korito486 השחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח Shinnok הסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח הוא כל הזמן ערני בודק דברים גם אם יש ביננו היא הבנות זה לגמרי תפקידו והוא פשוט מצבע את זה כמו שצריך.!!! הסבר הוא ממש משקיע דאוג לתת מענה לכולם לעזור לכולם . סיטואציה ספציפית לדוגמה משתמש שלח לי סכום מסוים של זה והוא כמובן שבירר היתי ישר את הענין ולא העביר את זה לגורמים אחרים וזה כל הזמן ככה ואתה מאוד ערני.!!!!! הוא משמעותי עבורי משום ש: הוא אחלה בן אדם יש לו לב טוב ולמרות שאני יוצא ממש חופר הוא עדיין מפנה בשבילי את זמנו האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת ביוזמתי? איך אחרי דבר כזה שמשתמש עזר לי ועשה הכול שהקבל מענה אני לא יעשה זאת מיוזמתי רציתי להגיד ל תודה אהוב אותך נתאנל shadow sonic, The King of Demons וגם RamYo 1 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Wild card 225 פורסם מאי 6, 2022 Share פורסם מאי 6, 2022 (נערך) כינוי במשחק: srotitoהשחקנים / חברי הצוות שאני רוצה לציין לשבח: Nemesis , Sanity Ebisu מכיוון כשהגעתי למשחק הם עזרו לי בהתקדמות וענו לי לשאלות שהיו לי הם משמעותיים עבורי משום ש: הם עזרו כשהייתי צריך האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת ביוזמתי? יוזמתי המלאה נערך מאי 6, 2022 על-ידי srotito אגדה מקומית trenkl ツ 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,537 פורסם מאי 6, 2022 Share פורסם מאי 6, 2022 כינוי במשחק: CactusKing השחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: Doom man הסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: עזרה בצ'אט, בפרטי, ונגישות מוגברת. הוא משמעותי עבורי משום ש: עוזר שצריך, תמיד זמין להתייעצות בכול נושא שהוא. ומבין ברמה גבוהה בליגה ובמערכת שלה. האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי?: יוזמה שלי. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 388 פורסם מאי 6, 2022 Share פורסם מאי 6, 2022 כינוי במשחק: Sanityהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: CactusKingהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: הכל. בזכות מנש הגעתי למשחק אפילו. למען האמת הוא היה צריך להיות הראשון שאני ימליץ עליו, הוא ענה על כל השאלות שלי ממש ממש בהתחלה בסבלנות למרות שלפעמים הייתי ממש חופר. גם בפורום הוא הסביר לי המון דברים, אפשר בפורום להגדיר אותו בתור מלך הפורום הנוכחי. תמונה (אופציונאלי): אם היה דיסקורד הייתי מצלם על ההסברים שלו בהתחלה הוא משמעותי עבורי משום ש: פשוט עזר בממש הרבה סבלנות, מעבר לרמה הרגילה. חבר צוות נורא נחמד שכיף לדבר איתו. ש לו הבנה גדולה על כל המשחק. האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? מיוזמתי. shadow sonic, Wild card וגם Infinite 3 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Freddie 705 פורסם מאי 6, 2022 Share פורסם מאי 6, 2022 כינוי במשחק: DeathAngle חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: CactusKing הסיטואציה: כל פעם שאני צריך עריכה לחפץ/פוקימון/דמות שאני רוצה להוסיף לליגה הוא תמיד עוזר לי. תמונה: כל הדברים של סדרת הprayzd היו בעיצוב מוחלט שלו אם זה עוזר הוא משמעותי משום ש: הוא יעיל, הוא מסור, הוא זריז, הוא נחמד, הוא סובלני, ועוד. יוזמה: יוזמתי המלאה, הוא בחיים אפילו לא רמז על זה The Cat-llector 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 155 פורסם מאי 7, 2022 Share פורסם מאי 7, 2022 (נערך) כינוי במשחק: eriהשחקן שאני רוצה לציין לשבח: DeathAngle (NFrealmusic) הסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: הוא ממש פעיל בפורום ומעלה תכנים מעניינים ומשמעותיים. הוא לעתים קרובות מגיב תגובות מועילות לאשכולות, יותר מ"וואו" או "כל הכבוד", תגובות בונות שיעזרו לכותבים בפורום הזה להשתפר. הוא גם אחד המשתמשים היחידים שיצרו שותפות מלאה באשכול שלהם (באטל ראפ לדוגמא) ולא חלקי כמו בראיון עם שחקן שבו הם עצמם לוקחים תפקיד עיקרי יותר של ה"מנחה". הוא משמעותי עבורי משום ש: אני אוהב את הפורום הזה ואת האנשים שכותבים ומגיבים בו, ובתור אדם פעיל מאוד אני מעריך אותו. בנימה אישית יותר, הוא אחד השחקנים שאיתם קיימתי את האינטראקציה הכי חזקה בפורום- באטל ראפ, ההשתתפות שלו במ"ת מושקע אבל לא פעיל, התגובות הבונות המועילות שלו וכו'. האם השחקן ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? אם זה לא היה ברור עד עכשיו, אני משבח אותו מיוזמתי האישית, ובאמת שמגיע לו. נערך מאי 7, 2022 על-ידי eri Freddie 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shadow sonic 124 פורסם מאי 9, 2022 Share פורסם מאי 9, 2022 כינוי במשחק: sonicהשחקן שאני רוצה לשבח: korito486 הסיטואציה שלאורה אני מציין לשבח: עזר לי בהתקמות במשחק אוהב לצרף אנשים לכל מיני דברים עוזר ביותר מ10000000000 דברים, הליגה קיבלה שחקן שעוזר לרוב אנשים הליגה בדברים שונים: קבוצות, התקדמות במשחק, פעילויות ועוד ועוד ועוד. בהתחלה הוא נראה כמו שחקן פשוט מאוד אבל מבפנים רואים עד כמה שזה עוזר ומתקדם במשחק. הוא משמעותי בשבילי בגלל ש: הוא קיבל אותי לקבוצה בפנים מיוחדות אפילו שלא ביקשתי דבר כזה ועוד ממנה אותי למנהיג שלזה לא ציפיתי כלל וכלל בנוסף הוא עזר לי ממש להתקדם במשחק ולראות את השימחה שנמצאת בליגה, הוא גם פעיל בצאט כך שאני יכול לדבר איתו תמיד! אני לא מבין איך הוא יכול לעשות את כל אלה אבל הוא פשוט גיבור! האם השחקן ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי את זה מיוזמתי? מיוזמי כמובן הוא אדם הגון שאין סיכוי שהיה מרמה כאן! מה השאלה בזה? אלמוג 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Asterix 91 פורסם מאי 13, 2022 Share פורסם מאי 13, 2022 כינוי במשחק: Asterixהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: @Obeliskהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: עזר לי בהמון דברים, תמיד לימד אותי ותיקן אותי בטעויות שאני עשיתי... הוא משמעותי עבורי משום ש: מישהו שיש לי מלא ללמוד ממנו האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? לא ציין, מגיע לו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 166 פורסם מאי 18, 2022 Share פורסם מאי 18, 2022 כינוי במשחק: g20 השחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: SouLegands הסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: הפוסט שלו מקורי וחשוב מאוד להמשך המשחק, משמעותי מאוד לעשות שינויים מהסוג הזה במשחק. ההשקעה שלו ברעיון ניכרת. אם ההצעה שלו תתקבל הליגה תחווה שינוי משמעותי לטובה, הפעילות תהפוך לפחות אישית ותיתן הזדמנות גם לכאלה שהם פחות חרשנים להתבלט. התגובות שלו בכל פעם שפניתי אליו ראויות לשבח בפני עצמן...; האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? אם הוא היה מבקש, לא הייתי עושה את זה 😉 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Freddie 705 פורסם מאי 19, 2022 Share פורסם מאי 19, 2022 לפני ב-4.5.2022 at 22:11 Obelisk אמר: כינוי במשחק: DeathAngleהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: @trenklהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: בזמן האחרון לא ראיתי אשכול אחד שטרנקל לא הגיב בו, ולא תגיד תגובות טפלות כמו 'אשכול נהדר' או 'אני בעד ההצעה' אלא כל התגובות שלו הן בונות, מחמיאות ומנוסחות בלשון נקייה מסודרת ומכובדת. בנוסף, אני רואה שבאשכולות הצעות הוא עוזר לאנשים שלא מבינים הצעה גם הוא לא זה שפתח אותה, הוא תמיד מסביר למה הוא נגד/בעד ההצעה- והוא אף פעם לא מתעצבן או נוטר. גם באשכולות מדריכים נראה שהוא נותן ביקורת בונה תוך התייחסות והערכה כלפי מי שהכין את האשכול ויחד עם ההמלצות איך לשפר את המדריך הוא גם מחמיא לפותח האשכול. יחד עם כל זאת, אפשר לראות שהוא מצטיין החודש, ושהוא המשתמש השני בעל הדרגה הגבוהה ביותר במשחק, שזה אומר המון תמונה (תמונות נבחרות מתוך שלל דברים שהוא עשה לאחרונה): הוא משמעותי עבורי משום ש: הוא יודע לאזן בין ביקורת להחמאה, הוא גורם לכל אדם להרגיש טוב עם עצמו ואף פעם לא יוצא על אנשים באשכולות שלהם. האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? הוא צנוע מדי בשביל לבקש. trenkl ツ 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 291 פורסם מאי 20, 2022 Share פורסם מאי 20, 2022 כינוי במשחק: TITANהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: Devilהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: תמיד עוזר לי בכל מה שאני צריך תמונה (אופציונאלי): הוא משמעותי עבורי משום ש: הוא תמיד עוזר לכולם האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? עשיתי את זה מיוזמתי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Freddie 705 פורסם יולי 13, 2022 Share פורסם יולי 13, 2022 כיונוי במשחק: Shully השחקן אותו אני רוצה לציין לשבח: g20 @אנונימוס וdoom man @Doom man הסיטואציה: לאחרונה אנונימוס וגבי פתחו במיזם חדש בשם 'החידה היומית' דבר שקרה ביוזמתם המלאה ומתקציבם האישי- האשכולות של החידה הציגו כל פעם פאן של חידה אחרת, חידות שכיף לקרוא ומאתגרות את המוח, לצד המתח של 'מי ייזכה בהגרלה', אני בהחלט חושב שמקרה כזה רואי לציון. תמונה, יותר כמו קישור לכל החידות שלהם: חידה 7 חידה 6 חידה 5 חידה 4 חידה 3 חידה 2 חידה 1 הוא משמעותי בשבילי משום ש: הם עשו זאת מיוזמתם, וממשיכים בדבקות- ברצינות ובקביעות, מראה על כוח יוזמה ורצון גדולים מאוד. האם הם ביקשו ממני: חלילה, הם צנועים מדי TheUnreal, אנונימוס וגם Obelisk 1 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BuNDoll 8 פורסם יולי 13, 2022 Share פורסם יולי 13, 2022 כינוי במשחק: BuNDolהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: whitekniteהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: יש המון מקרים שבהם עזר לי. בכללי יוצא לי לדבר איתו והוא באמת בחור נחמד מאוד! תמיד כיף להתייעץ איתו על דברים, זמין ותמיד עונה בצורה הולמת גם אלי וגם אני יכול לשים לב בצאט הוא משמעותי עבורי משום ש: עוד שחקן מדהים שכיף מאוד לדבר איתו ועוזר תמיד וגם הוא בערך ברמה שלי אז קרבות איתו תמיד מעניינים חחחחח האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? מיוזמתי לגמרי בהצלחה מלך!👑 Obelisk 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Wild card 225 פורסם יולי 13, 2022 Share פורסם יולי 13, 2022 (נערך) כינוי במשחק : sR0T1T0 השחקן/ חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח : Gogeta הסיטואציה שלרואה אני ציין אותו לשבח : הייתי צריך עזרה בקנייה של משהו וחוץ ממנו אף אחד לא עזר לי הוא היה סבלני ועזר לי עם מכיר זול מאוד ולמרות הכמות הרבה לא היה לו בעיה לחכות הוא משמעותי עבורי משום ש: הוא היה שם שהייתי צריך ואף אחד אחר לא עזר תמונות : https://prnt.sc/-kTM5gaupqMH https://prnt.sc/dLUA6NW7Gv8N נערך יולי 13, 2022 על-ידי סרוטיטו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BuNDoll 8 פורסם יולי 13, 2022 Share פורסם יולי 13, 2022 כינוי במשחק: BuNDolהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: Shinnokהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: יוצא לי לראות המון בצאט עוזר לאנשים וגם לי. אני יכול להגיד לדעתי הוא מתפקד כחבר צוות בצורה מעולה, תמיד על הדברים מה שנקרא. המון פעמים מתחילת דרכי במשחק יצא לי להיעזר בו. מעריך הוא משמעותי עבורי משום ש: תמיד עוזר בצורה סבלנית ומקצועית מאוד האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? מיוזמתי cactus וגם Obelisk 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shadow sonic 124 פורסם יולי 13, 2022 Share פורסם יולי 13, 2022 (נערך) כינוי במשחק: sonic השחקן/ חבר הצוות שאני רוצה לשבח: @גילעד1 הסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: גילעד... הוא חבר אמת כשהתחלתי את המשחק לא היה לי אפילו חבר אחד אבל גילעד הפך להיות חבר שלי, האמת שהוא היה האיש הכי טוב שהכרתי, גילעד עזר לי בכל הדברים שהייתי צריך, תמיד היה מוכן לעזור וכך אני רואה שהוא האדם הכי טוב שראיתי, תמיד כיף לדבר איתו אף פעם לא אמר "שאתה לא טוב" או כל מיני דברים בסיגנון הוא משמעותי עבורי משום ש: כשהתחלתי את המשחק הוא היה החבר היחיד שלי ותמיד תמך בי, מעולם לא ראיתי איש עד כדי כך טוב. האם השחקן/ חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? כמובן מיוזמתי! נערך יולי 13, 2022 על-ידי Shadow Sonic Obelisk וגם גילעד 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BuNDoll 8 פורסם יולי 13, 2022 Share פורסם יולי 13, 2022 כינוי במשחק: BuNDolהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: RamYoהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: ממש בתחילת הדרך יכולתי לשים לב למישהו בולט מאוד במשחק והיה אפשר להבין שמדובר במישהו ותיק שיודע מה הוא עושה. מההתחלה לא הפסקתי להיעזר בו ולחפור לו ולא היתה פעם אחת שלא קיבלתי תשובות מעולת ומפרוטות להפליא. עד היום עוזר תמיד וחלק משמעותי ממה שאני יודע (לא יודע כמה אני יודע) זה ממנו. תודה רבה הוא משמעותי עבורי משום ש: תמיד עזר ועוזר לי מאוד בנוגע להכל האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? מיוזמתי Obelisk 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 388 פורסם יולי 13, 2022 Share פורסם יולי 13, 2022 (נערך) כינוי במשחק: Sanityהשחקן / חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: Doom manהסיטואציה שלאורה אני מציין אותו לשבח: עזרה בצאט בשאלה של בעיה בקרבות הזירה. דוגמאות למקרים נוספים שעזר לי: משום מה לא כתבתי על זה קודם, אבל הוא היה אחד משני המשתמשים שהיו בצוות התמיכה כשנרשמתי לליגה. הוא עזר לי המון בשאלות הבסיסיות של איפה כל דבר נמצא ושאר השאלות הדומות של המתחילים. בנוסף שאלתי אותו בעבר גם כמה שאלות קצת יותר כבדות בשלב יותר מאוחר על הזירה בליגה, טבעות ועוד, וענה לי כהרגלו בסבלנות ובבהירות. תמונה (אופציונאלי): הוא משמעותי עבורי משום ש: זמין ונעים, עונה בסבלנות לשאלות, כיף לדבר איתו, ונותן הרגשה טובה למי שמדבר איתו. האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? לא ביקש נערך יולי 13, 2022 על-ידי trenkl ツ The King of Demons 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shadow sonic 124 פורסם יולי 15, 2022 Share פורסם יולי 15, 2022 (נערך) כינוי במשחק: sonic שחקן/ חבר הצוות שאני רוצה לציין לשבח: Frieza או בפורום @ori~ הסיאוטצייה: כיף לדבר איתו בצ'אט ולעשות איתו רנדומים, זורם והכל ודווקא ממש חברותי רואים שהוא בן אדם שיש לו מה להגיד כך שיותר כיף לדבר איתו. הוא משמעותי בישבילי משום ש: הוא איש נחמד מאוד כיף לדבר איתו. האם שחקן/ חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו כאן: לא, אני רציתי נערך יולי 15, 2022 על-ידי Shadow Sonic ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימוס 166 פורסם יולי 24, 2022 Share פורסם יולי 24, 2022 (נערך) כינוי במשחק: g20 חבר הצוות - @cactus | CactusKing פירוט הציון לשבח: פעילות אדירה בפורום, הקפצתו, ועידוד רציני לפעול בו. לפורום התחברתי בהתחלה בעיקר כדי לפתוח כל מיני הצעות. לאחר קצת זמן (כחודש אחרי), דיברתי עם מנש בצ'אט שהציע לי לפתוח עוד אשכול בשאר הנושאים בפורום, הצעתי למנש לבחור פורום ובו אני אפתח אשכול, מנש (שלא התחשק לו להיות מאוד נחמד 😠) בחר את פורום "גרפיקה, ציור ואומנות", ובכן, קשוח... אחרי שחשבתי קצת, ופתחתי אשכול (חתימות) בפורום הזה. לאחר 15 ימים, 60 תגובות, כמעט 900 צפיות, ועשרות חתימות, האשכול הגיע לסיומו. כמובן, אסור לנו לשכוח את הסדרה האגדית של "המנהל האכזר", שהגיעה גם היא בעזרת מנש ובהשראתו לפתוח אשכול בפורום "ספרות". בנוסף, יותר מראוי לציין את ההשקעה של מנש לטובת שחקני הליגה בשלל פעילויות שהוא חתום עליהן, 3 הגרלות מיוחדות, תחרות מימים, ועוד ועוד. מדריכים רבים שיעילים מאוד, בינהם, מדריך קודים לצ'אט ומדריך הכנת גיף (לנכחד). וגם, שלל אשכולות שלו בנושאים שונים, סיפור, סיקור, ראיון, דיון. תמונה (אופציונאלי): הקישורים עושים את העבודה. (אבל אולי בכל זאת נוסיף משהו בהמשך) האם השחקן / חבר הצוות ביקש ממני לציין אותו לשבח בעקבות הסיטואציה או שעשיתי זאת מיוזמתי? @cactus ביקשת? תעדכן אותי אם כן. עד כמה שידוע לי, לא. אבל אני בטוח שאם תשאלו את @TITAN/@Ykrat/@סרוטיטו הם ימצאו אחלה הסבר לאיך יכול להיות שהוא ביקש וזה לא ידוע לי. נערך אוגוסט 2, 2022 על-ידי אנונימוס Freddie 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
דדנה 14 פורסם נובמבר 30, 2022 Share פורסם נובמבר 30, 2022 לדעתי כמעט כול אחד ראוי לשבח... אבל עדיין נעים יפה וכדאי לשמוע משחקנים על שחקן אחר שהם חושבים שמגיע לו במיוחד ציון לשבח. לפחות לדעתי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts