NFrealmusic 467 פורסם אפריל 17 דווח Share פורסם אפריל 17 (נערך) שם" DeathAngle הצעה: להוסיף 4 דמויות למשחק (הדמויות נועדו בתחילה בשביל תמיכה בלבד אבל מכיוון שההצעה נדחתה אני מוסיף אותם בתור דמויות רגילות) מולי- ליסה- טורי- קודאי- למה אני חושב שההצעה תעזור למשחק: דמויות מעולות, ותמיד כיף שיש דמויות חדשות לאסוף. נערך אפריל 17 על-ידי NFrealmusic אלמוג 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גילעד1 66 פורסם אפריל 17 דווח Share פורסם אפריל 17 חלה טעות שרשמה שהצבעתי לכולם וגם לאף אחד,מתקן בתגובה בעד כולן. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ori~ 117 פורסם אפריל 17 דווח Share פורסם אפריל 17 נגד,אני לא רואה צורך להוסיף עוד דמויות למשחק-יש מעל 100 דמויות והמגוון מספיק ענק אין צורך להוסיף עוד דמויות למשחק קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אלמוג 159 פורסם אפריל 17 דווח Share פורסם אפריל 17 אני בעד אף פעם לא אסרב לא דמיות חדשות עיצוב יפה דמיות יפות אני אשמח קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 467 פורסם אפריל 17 מחבר דווח Share פורסם אפריל 17 לפני 1 דקה אלמוג אמר: אני בעד אף פעם לא אסרב לא דמיות חדשות עיצוב יפה דמיות יפות אני אשמח תודה רבה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 96 פורסם אפריל 20 דווח Share פורסם אפריל 20 רק 2 האחרונות, את הראשונות פחות אהבתי והוספה שלהן לאוסף תגדיל את הסיכוי לקבל דמות שלא מוצאת חן בעיני (לא בגלל המין, סתם הן לא נראות טוב לדעתי). קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 467 פורסם אפריל 20 מחבר דווח Share פורסם אפריל 20 לפני 6 דקות eri אמר: רק 2 האחרונות, את הראשונות פחות אהבתי והוספה שלהן לאוסף תגדיל את הסיכוי לקבל דמות שלא מוצאת חן בעיני (לא בגלל המין, סתם הן לא נראות טוב לדעתי). טוב, אני מניח שזה עניין של טעם.... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheNightmare 380 פורסם אפריל 21 דווח Share פורסם אפריל 21 לפני ב-17.4.2022 at 23:05 ori~ אמר: נגד,אני לא רואה צורך להוסיף עוד דמויות למשחק-יש מעל 100 דמויות והמגוון מספיק ענק אין צורך להוסיף עוד דמויות למשחק מסכים... אני חושב שלא צריך להציע עוד דמויות חדשות... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 467 פורסם אפריל 27 מחבר דווח Share פורסם אפריל 27 לפני ב-21.4.2022 at 03:37 TheNightmare אמר: מסכים... אני חושב שלא צריך להציע עוד דמויות חדשות... אבל מה מפריע? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheNightmare 380 פורסם אפריל 28 דווח Share פורסם אפריל 28 לפני ב-27.4.2022 at 07:53 NFrealmusic אמר: אבל מה מפריע? יש בהחלט מספיק נכון לעכשיו לדעתי קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 265 פורסם אפריל 28 דווח Share פורסם אפריל 28 לפני 5 דקות TheNightmare אמר: יש בהחלט מספיק נכון לעכשיו לדעתי מה מפריעה דמויות נוספות? מבחר גדול יותר פשוט. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheNightmare 380 פורסם אפריל 28 דווח Share פורסם אפריל 28 לפני 31 דקות trenkl אמר: מה מפריעה דמויות נוספות? מבחר גדול יותר פשוט. אני מרגיש שיש מבחר גדול מספיק, ומספיק קשה גם ככה לאסוף אותו בלי עוד דמויות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl ツ 265 פורסם אפריל 28 דווח Share פורסם אפריל 28 לפני כעת TheNightmare אמר: אני מרגיש שיש מבחר גדול מספיק, ומספיק קשה גם ככה לאסוף אותו בלי עוד דמויות העניין זה שיהיה כמה שיותר דמויות לפי מה שאני חושב, השלמת הדמויות זה אתגר שחלק לוקחים על עצמם כאתגר. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 0 פורסם מאי 3 דווח Share פורסם מאי 3 בעד, אחלה דמויות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
בעלים TheUnreal 270 פורסם מאי 29 בעלים דווח Share פורסם מאי 29 ההצעה התקבלה. הדמויות יתווספו בעדכונים עתידיים. NFrealmusic וגם Obelisk 1 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts