פורסם אוגוסט 16אוג 16 דוקו על יוני איך זה מרגיש לבזבז כל הרבה כסף על משחק פוקימונים אינטרנטי? ״מהנה בלבד״ איך הגעת להאו האו 5100? ״עם המון רצון והרבה חיסכון והרבה יכולת (את ההמשך אתם יודעים חברים)״ אתה מוכר את האו האו ?״לא מוכר את האו האו״ האם אני יכול לקנות את הזקרום שלך ולשרוף אותו על שלי? "אם אתה תשלם את מה ששילמתי לעופיר אז כן" אשכרה ברו שאל כמה עולה טסלה ואת זה הוא בזבז בליגה {רחוק מהמציאות} (80k זהב לזקרום!!!) למה השם מגה ג׳וקר? הייתי בסרט של מגה ג׳וקר בסרט של ג׳וקר וראיתי ג׳וקר ואהבתי את הסרט ג׳וקר (וישנן עוד סיבות) 🃏" " כמה בזבזת על ליגת הפוקימונים 01 ואין שם אף אחד בקיצור יותר מדי בן כמה מגה ג׳וקר? 24 (פנוי ומחפש מישהי לקנות לה מלא נכחדים ותיבות טיטניום (אם אני הייתי אישה הייתי קופץ עליו) איזה משחק פוקימון אתה חושב הכי טוב? "ליגת הפוקימונים כמובן" מה אתה חושב על קובי סוויסה? "צריך ללמוד אנגלית דחוף ולהתרחק מחצרוני (kami (המראיין מוסיף "שגם אין על המכונה שלו רמה גבוהה" " נערך בתאריך אוגוסט 16אוג 16 - על-ידי צור
פורסם אוגוסט 16אוג 16 תגובתו של יוני:" מכחיש כל קשר לנאמר" היי אשמח לקישור לרכישת המכונה של KS, אם תוכל לצרף גם תוצאות של לפני ואחרי השימוש בה?
פורסם אוגוסט 16אוג 16 מחבר היי מתן קראתי את התגובה שלך בצורה רצינית ביותר אם תשמח יש לי תמונות גם של לפני וגם של אחרי אשלח לך באהבה גדולה
פורסם אוגוסט 16אוג 16 לפני 11 דקות FireTitan כתב:תגובתו של יוני:" מכחיש כל קשר לנאמר"אני אכן מכחיש הכל (למעט מה שנכון :) )
פורסם אוגוסט 16אוג 16 יהונתן מסתיר את הדוכן שעושה לו את כל הכסף לליגה, חיימון לימון!אשכול ראיון יפה, הייתי ממליץ לך להדגיש בצבעים או בהדגשה רגילה את ההודעה שלך או של יהונתן על מנת שהיה קל יותר לדעת מה התשובה שלו לשאלה ששאלת, יהיה יותר נוח לקרוא ולראות.תודה על האשכול!
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.