הוקס 3 פורסם January 17 דווח Share פורסם January 17 (נערך) שם: הוקס ההצעה: שמתי לב שבשחרור פוקימונים אפשר לשחרר רק אחד כל פעם אני אשמח אם ישנו לבחירה סימון אני יודע שזה משהו קטן אבל ממש יעזור איך ההצעה תתרום למשחק: אם אני רוצה לשחרר הרבה פוקימונים אני צריך אחד אחד וככה זה יהיה הרבה יותר פשוט אם אנשים שחיררו פוקימונים חשובים אז שפשוט לפני שאני משחרר זה יראה לי את מי אני משחרר נערך January 18 על-ידי FunGuy ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 152 פורסם January 17 דווח Share פורסם January 17 לגבי ההצעה הראשונה בהחלט כן לגבי ההצעה השנייה אתה מקבל את הפוקדור חזרה כבר אבל בהחלט אני בעד לגבי ההצעה הראשונה זה יועיל מאוד כי יש לי הרבה פוקימונים לשחרר ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הוקס 3 פורסם January 17 מחבר דווח Share פורסם January 17 הנה שיניתי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,197 פורסם January 17 דווח Share פורסם January 17 בעד. אני חושב שכבר הוצע בעבר, אבל לא זוכר אם הייתה תשובה. אשמח שההצעה תיכנס למשחק. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אמיתי אלדד 1 פורסם January 17 דווח Share פורסם January 17 שם במשחק: slendi עשיתי כן מכיוון שזה די מעצבן שאפשר רק רק אחד בכל פעם וזה יהיה נחמד אם ישנו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
jek123 77 פורסם January 17 דווח Share פורסם January 17 לא רואה סיבה שלא ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
clili 139 פורסם January 18 דווח Share פורסם January 18 לא נתנו בגלל ששחררו הרבה אגדיים ונכחדים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 376 פורסם January 18 דווח Share פורסם January 18 לפני 9 שעות clili אמר: לא נתנו בגלל ששחררו הרבה אגדיים ונכחדים ומה הבעייה בזה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
clili 139 פורסם January 18 דווח Share פורסם January 18 לפני 4 דקות NFrealmusic אמר: ומה הבעייה בזה? שמע אני בעד אבל סתקל בפעם האחרונה שהציעו את זה מה ההנלה אמרו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts