cactus 1,197 פורסם January 16 דווח Share פורסם January 16 (נערך) אז, ט"ו בשבט הגיע. חג לאילנות. (ט"ו בשבט נכנס בשקיעה, זה חג יהודי, תתמודדו.) סדר ט"ו בשבט כבר נגמר, אבל כל מחר הוא ט"ו בשבט.. ובחלק מהמקומות גם חופש (לי גם בשני וגם בשלישי, חיחי) בכול מקרה, איך אתם מתכננים להעביר\העברתם את ט"ו בשבט? אני נסעתי עם אמא שלי לחנות גדולה של פירות, קנינו הרבה פירות והכנו מגש פירות. תמונה: אשמח לשמוע איך עבר עליכם, מוזמנים להגיב לי ~ נערך January 16 על-ידי cactus NFrealmusic, Ykrat, clili וגם 2 others 2 3 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 376 פורסם January 16 דווח Share פורסם January 16 נראה יוקרתי. אני עשיתי סדר ט''ו בשבט עם 61 מינים, כמו כל שנה (זה שיחרור מהישיבה אז למה לא?) המשך דיון פורה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 152 פורסם January 16 דווח Share פורסם January 16 (נערך) אצלנו בבית קנינו פירות יבשים ופיצוחים והכנו עוגה+ פיתות זעתר המשך דיון פורה נערך January 16 על-ידי TITAN ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 99 פורסם January 16 דווח Share פורסם January 16 (נערך) הלייק מוצדק כי אהבתי תתמונה. תעביר לי כמה וופלים בלגיים באמת מקווה שאני אעביר אותו לא כל היום במחשב נערך January 17 על-ידי trenkl ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הוקס 3 פורסם January 16 דווח Share פורסם January 16 אנחנו עשינו הכי הרבה וואו עכשיו אני קולט שלא עשינו כלום אה כן אנחנו הולכים(ברגע זה) למסיבה("מסיבה" בוא) המשך דיון פורה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eri 78 פורסם January 16 דווח Share פורסם January 16 אני עומד להעביר את מחר בזומים, ואחר הצהריים לעשות סדר ט"ו בשבט קטן ופשוט עם המשפחה. מאחל חג שמח לכולם ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Infinite 208 פורסם January 17 דווח Share פורסם January 17 יש לנו מארז כזה של פירות יבשים אבל אף אחד לא התקרב לזה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
clili 139 פורסם January 17 דווח Share פורסם January 17 אצלנו כרגיל לא עשו סדר,אבל הכנו קהוט ישובי! פסיפלורההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תשאיר אחד! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 99 פורסם January 17 דווח Share פורסם January 17 טוב אמ כן זהו אני מעביר אותו בעיקר במחשב שיגיבו פה עוד ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts