שלום, לפני ההתייחסותי על העבירה העכשווית, חשוב לי להזכיר שב2024 קיבלת כבר באן אחר על אותם שימושים, והשתמשת בתירוצים כמו "אני במילואים" ו"השתמשתי בעכבר רייזר" למרות שלא הודית בשימושך בפעם הראשונה, עצם זה שהיית במילואים די שיחק תפקיד כי כמו שעשית מילואים כך גם אני והיה לזה השפעה לא קטנה עלי. וגם שם - לא ענית להודעה מעל 10 דקות עם 112 לחיצות לא חוקיות, כאשר ניסיתי בתמימות דעים גם להוציא אותך פחות "עובר" על החוקים למשל נכתב שם - "גם אם זה שימוש בעכבר" למרות ששנינו יודעים שלא, וגם, לנסות להחזירך למשחק כי אישית, אני דוגל בחזרה על מנת להשתפר כשחקן וכאדם (לחזור לדרך ה"ישר") כי שימוש בתוכנות כאשר יש אנשים שעושים קרבות בצורה טבעית וקשה פי כמה וכמה זה לא הוגן כלפיהם ועל כך כולם מסכימים. נעבור להווה, שום דבר לא השתנה, הודת בעצמך באשכול אחר שהשתמשת 8 חודשים רצוף בתוכנות צד שלישי אחרי שקיבלת באן ב2024 שזה ממש די פוגע להשתמש כתירוץ של אתה במילואים ואז לחזור למשחק ולהשתמש בתוכנות צד שלישי. כאשר ביצעתי בדיקה שגרתית במשתמש שלך גיליתי כמה דברים: ביצעת מעל 120 לחיצות במקומות שאינם לחיצים. לא ענית בצ'אט מעל ל- 5 דקות שלמות. שני הדברים האלה העלו לי את החשד לגבייך על שימושך בתוכנות צד שלישי שוב פעם. אני מחזיר אותך למשחק: קיבלת קנס טבעות. נקנסת בזהב. לנכחד שהשקעת בו טבעות ירדו כ700 כוח. בכינות, אני בספק אם תקרא את כל מה שכתבתי, כי ככה מתקבל דעתי עליך בחודשים האחרונים לגבי כתיבתך בפורום כדי לנסות להתריס בצורה מזלזלת על הצוות. זה אומנם לא מרגיש ככה אבל הצוות הם בני אדם ולא מכונות בלי רגשות. ובנוסף, נראה שאתה לא 100% מודה שזה לא בסדר לרמות במשחק ולעקוף שחקנים אחרים שהם שיחקו בצורה חוקית. בפעם השלישית שתתפס אתה לא תוכל לחזור למשתמש הזה יותר והוא יורחק לאלתר.
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.