maorxdd 1 פורסם June 6, 2021 דווח Share פורסם June 6, 2021 הסיפור שלנו מתחיל ביום שבת הכלבה שלי יצא מהשער בלי ששמנו לב ואז היא נאבדה וחיפסנו אותה ולאחר מכן התברר לי שמישהי פרסמה סירטון עם הכלב שלי והבנתי שהיא רחוקה ממני בכמה רחובות אז שלחתי את אוחותי להביא אותה ומסתבר שאותה אישה שלקחה את הכלב כביכול כתבה בפוסט בשיא החוצפהומסתבר שהיא נתנה אותה סתם לאנשים ברחוב שהעבירו אותו למקומות אחרים ולבסוף הוא עבר הרבה בתים עד שבסוף מצאנו אותו וזה היה במקום מוזר ולקחנו את הכלב והחזרנו אותו הביתה והכל טוב איתו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
clili 139 פורסם June 6, 2021 דווח Share פורסם June 6, 2021 מרגש ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 338 פורסם June 6, 2021 דווח Share פורסם June 6, 2021 וואי נשמע לא כיף לחפש בכל מקום כלבה.... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
foxfire 7 פורסם June 7, 2021 דווח Share פורסם June 7, 2021 תפסתם את אותה אישה זקנה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
jek123 77 פורסם June 7, 2021 דווח Share פורסם June 7, 2021 קצת לא נעים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheNightmare 374 פורסם June 7, 2021 דווח Share פורסם June 7, 2021 מתאים יותר לפורום שיתוף. הועבר לפורום המתאים. לאשכול, אני באמת שמח בשבילך שמצאת אותה יש לי חבר שלא מצא את שלו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts